Bűbájos boszorkák (1998–2006) 284

0 díj · 3 jelölés

A Bűbájos boszorkák a világ három legerősebb jó boszorkányáról szól, akiket a természetfeletti társadalom „bűbájosok” néven, mindenki más pedig családnevük után „Halliwellként” ismer. Minden nővérnek különleges varázsereje van, amely befolyásolja életüket. A bűbájosok egy San Francisco-i… [tovább]

Képek 95

Szereposztás

Holly Marie CombsPiper Halliwell
Alyssa MilanoPhoebe Halliwell
Brian KrauseLeo Wyatt
Rose McGowanPaige Matthews
Shannen DohertyPrue Halliwell
Dorian GregoryDarryl Morris
Julian McMahonCole Turner
Drew FullerChris
Ted KingAndy Trudeau
Kaley CuocoBillie Jenkins

További szereplők

Kedvencelte 184

Várólistára tette 104


Kiemelt értékelések

Nadja_Blue

Gyerekként imádtam, mindig néztem a tévében, másnap meg suliban kibeszéltük a legújabb részeket. Az egyik srác pedig mindig mesélte, hogy ő is otthon próbált szellemet idézni és áthívott minket is. A lényeg, hogy eléggé beleéltük magunkat a sorozatba. :D
Eddig négy évadot néztem újra és hát ez a varázs eltűnt már. Inkább olyan háttérbe futó sorozat, nem érzem szükségesnek, hogy végig oda legyek tapadva a képernyőhöz, annyira azért nem köt le. Néha eléggé csöpögős a sorozat és vannak dögivel közhelyes mondatok, de a nosztalgia miatt ezekre nem harapok annyira. Szóval igen, a lényeg, hogy nem rossz újranézni a sorozatot és bár vannak benne hibák és van néhány kifejezetten gyenge rész, összességében mégsem bánom, hogy újra nekikezdtem.

Törpillaa 

Már gyerekként is imádtam ezt a sorozatot, és még mindig rajongok érte. Olyan jó volt újranézni az összes részét, nagy kedvenceim volt Piper, Phoebe, Prue, és Paige, Leo, Cole-t, is imádtam, na meg Chris, és Wyatt. Olyan édik voltak piciként. :) Voltak benne szomorú, vicces, izgalom, tanulság, öröm, bánat. Az összes részét imádom, ha kellene akkor sem tudok kiemelni egy évad részt, ami ne tetszene, és tuti, hogy majd újra fogom nézni mert örök kedvencem. :) Mellékszereplők között is voltak kedvenceim Billie, Penny, a nagyi, Derryl, és Coop, Henry. :) Kár, hogy nem volt több folytatása úgy néztem volna még. :)

Zahra 

Annyira szeretem, olyan bübájos. A szereplők imádnivalóak és az egész boszi dolgot olyan viccesen és aranyosan kezeli, hogy nem lehet nem szeretni.
Bár a végére kicsit megkopott a sorozat, azért még mindig szeretem. Kicsit túlhúzták a sorozatot és már nem sok újat tudtak mutatni.

Nihilchan 

Gyerekként imádtam; szabályosan összedőlt számomra a világ, ha lemaradtam egy részről. Felnőttként már nem igazán él a varázsa, de azért továbbra is szerethető; leginkább a nosztalgia miatt. Sok eléggé egyforma rész van, ráadásul nekem anno nem tűnt fel, hogy a lányok életében ennyi férfi megfordult. Mindig is Phoebe volt a kedvencem, újranézve is azokat az epizódokat élvezem a legjobban, amik az ő személyét helyezik középpontba.

Londonna 

Anyukám elkezdte újra nézni, én meg ha itthon vagyok, néha becsatlakozom. Régen – ahogy sokan – én is kifejezetten szerettem a sorozatot, követtem, amennyire csak tudtam a részeket, aztán valamikor Paige-nél elkaszáltam…
Mai fejjel nézve rémesen gagyi, és fárasztó. És ezen sajna a nosztalgiafaktor sem segít. Kaley Cuocora amúgy még rá is csodálkoztam, hogy jesszuska, ő ebben is játszott?! :D
Az egyedüli, ami nem változott: még mindig Pipert találom a legértelmesebb, legaranyosabb, leghelyesebb karakternek. Régen is, és most is ő volt az abszolút kedvencem, az egyedüli, akivel bírtam azonosulni.
A férfi felhozatal viszont kifejezetten szánalmas. XD Cole még úgy-ahogy, de a többiek?! Jajj… :)))))))))

10 hozzászólás
KittyKaty

Gyerekkorom egyik meghatározó sorozata :) Emlékszem régen ez volt a mindene a tesómmal és az unokatesómmal :) Mindig felkellet venni ha nem tudok nézni vagy a mamámnál néztük :) Egy részt se hagyhatunk ki én mindig Phoebet szerettem és mindig is ő voltam a tesztek alapján :) Jó volt újra nézni az első évadot jó kis sorozat csak ajánlani tudom:)

Little_Monster

Minden délután tanulás helyett a TV2 előtt volt a helyem, hogy aztán másnap megbeszélhessük a barátaimmal, hogy mi történt. Most már egy részt se tudnék megnézni, de akkoriban teljesen természetes volt, hogy ez a sorozat az egyik létező legmenőbb televíziós termék. Nem is volt kérdés, hogy a barátok közt is simán le lehetett osztani, hogy ki hasonlít Piperre, Phoebe-re, Paige-re, vagy anno Prue-ra. Igazi csajos kikapcsolódás volt, ami kicsit hozzátett ahhoz, hogy tovább maradjak gyerek, és ezért hálás vagyok.

1 hozzászólás
andy332488

3. évad
Azt hiszem, ez az évad a kedvencem. Még itt van Prue, Piperék összeházasodnak, és megjelenik Cole is. :) Mondjuk az évad végét nem szeretem…

dorcika

Ez volt a legeslegelső sorozat, amit elkezdtem nézni 10 évesen. Még a régi, T-betűs bolt előtti időkben, amikor minden héten oda kellett ülni a TV elé (vagy felvenni DVD-re), és amikor a TV újság ajánlóját író jóemberek hírből sem ismerték a spoiler szót…
Prue volt a kedvencem, a Paige-es részeket már kevésbé néztem. Nem is vagyok biztos benne, hogy minden rész megvolt, de az első pár évadot együtt néztük a húgommal a kanapénkról, úgyhogy örök élmény marad.

ercypici

Akkoriban imádtam:)
A szereplőket a történetet, a fantasy részét. Sajnos a 6. évadtól süllyed a színvonal, de azért végig néztem.
Igazából ezzel a sorozattal kupáltam ki magam sorozatokból:)
Mármint,hogy ,hogy készülnek, mi a szezon, hány részből áll. A szakszavak és stb.
Szóval ő volt a kezdet:D
ÉS Cole volt a legjobb szereplő,nagyon sajnáltam,hogy olyan idióta módon írták ki:(

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Theana 

Prue Halliwell: Sajnálom, de egyeseknek dolgozniuk kell.
Phoebe Halliwell: De a kettesek bulizni akarnak.
Piper Halliwell: És a hármasoknak pocsék napjuk volt.

1. évad 3. rész – Apából egy is elég
Ninácska

Érdekes, hogy hová vezetnek minket a jelek. Mindig oda, ahova tartozunk.

Baly

Paige: Értem, hogy mit akarsz, de én is fizetem a lakbért!
Piper: Nincs is lakbér.
Paige: Ez egy kifejezés.
Piper: Nem, nem az.
Paige: Pedig… elméletben az.

Baly

Andy: Még a közelben sem voltam, de gondoltam megállok.
Prue: Tetszik az őszinteség.

Baly

Leo: Clyde! Vonszold ide a seggedet te örökké bűzlő aljas féreg! Az anyád csak egy dzsin emésztőgödrének egy mocskos lakója és ő is rémesen bűzlik!

Baly

Cole: Tégy egy szívességet Paige! Ne tégy több szívességet!

Baly

Phoebe: Szót se többet! Az imént Prue hercegnőt hallottuk! A királynő rendelésére – az én vagyok – Phoebe vár teljes pompájában elhagyatik zöldebb mezőkért. És két fagyiért!
Prue: Éljen a királynő!

Baly

Piper: Milyen boldog leszek, ha megsemmisítem a hülye pofádat!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján