Szellemekkel suttogó (2005–2010) 113

A fiatal és nagyon csinos Melinda Gordon életének legboldogabb pillanatait különös dolgok zavarják meg. Éppen most ment feleségül nagy szerelméhez, de a közös családi fészek baljóslatú hellyé változik, amikor egy este a vacsora közben az ablakon kirajzolódni látszik valami. Melinda ugyan először… [tovább]

Képek 14

Szereposztás

Jennifer Love HewittMelinda Gordon
David ConradJim Clancy / Sam Lucas
Camryn ManheimDelia Banks
Christoph SandersNed Banks
Jamie KennedyEli James
Jay MohrProfessor Rick Payne
Aisha TylerAndrea Marino
Kenneth MitchellSam Lucas
Elaine HendrixSandra Holloway (S01E12)
Jonathan BanksLyle Chase

További szereplők

Kedvencelte 49

Várólistára tette 80


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Régi hatalmas kedvencem, várom, hogy újra nézhessem.

Marcsi 

Új volt, betöltött egy hiányt az akkori sorozat palettán, aztán 3 évad után elhalt…
Ellaposodott, az évadok nagy háttértörténete össze-visszakuszálódott és a néző kezdte unni, hogy Melinda minden 60 perces részből 32-t végigsírt…
Sajnálom, de az első 3 évad mindenképp megér 8 csillagot!

9 hozzászólás
Manni

Egy idő után kevés (vagy sok?) volt, hogy minden részben valaki sír, kellett volna valami, amitől igazán jó is lesz a sorozat.

beeceboca

Mindig csak a TV-ben követtem a részeket sajnos kicsit összevissza, de mindig kíváncsian néztem az új részeket.

Anni_olvas

Nagyon sajnáltam, hogy véget ért, élvezetes, kikapcsolódós sorozat volt.

liliom1229 

    Csak az 1. évadot láttam teljesen, érdemben csak arról tudok nyilatkozni, de biztos, hogy folytatni fogom.
    Nagyon sok mindent felsorakoztat ez a sorozat. Néha ijesztő, máskor megható, vagy felemelő, vagy nyomasztó, de mindig élvezetes. Az mondjuk fura, hogy az elején 2 bevezető is van, ettől eltekintve mással nem volt problémám.
    Jennifer Love Hewitt kiváló színésznő, de ezt szerintem mindenkiről elmondható, akinek a sorozatban el kellett játszania, hogy egy jelen-nem-lévő személlyel kerül fizikai kapcsolatba (pl. érintés, simítás, puszi, stb.).

Nofrit

Imádtam. Főleg az első két évadot. Akkor még Melindának is volt egy igen érdekes, de annál jobb, „vintage” stílusa. Aztán valahol elveszett félúton, s jött a Jim/Sam storyline, hát…. Végignéztem, de azért ennél lehetett volna érdekfeszítőbb is a forgatókönyv.

Sophiechan

Ez a sorozat fantasztikus lehetett volna, de tényleg!
Sajnálom, hogy a 3. évad után minden kusza és értelmetlen lett, és már a forgatókönyv író sem tudta eldönteni, hogy mit akar kihozni ebből az egészből.
Az utolsó évadot végig a szüleimmel néztem, és meg kell mondjam, a felét nem értettem, hogy mit miért kellett behozni, a szálakat úgy elvágni ahogy.
A vége meg tényleg nem rendes lezárás, csak egy elvágás. Hiszen nem logikus a dolog. Mitől lenne elég azt mondani, hogy „hé, nincsenek szellemek”, ha közben meg Melinda anyja sem hisz bennük, a lányának is ezt mondta, és mégis mindketten látják…

Tetszett, volt benne potenciál, csak az elveszett az idő folyamán. :/


Népszerű idézetek

s_l_m

Előfordul, hogy nem értjük meg mások cselekedeteinek az okát. Mindenki megvívja a saját csatáját, amiről mi esetleg nem is tudunk.

Marcsi 

– Olyan furcsa, hogy két ember, akik szerették, a végén meggyűlölik egymást. Hogy lehetséges?
– Az a kérdés, miért hagyják, hogy így legyen? Mindenki raktározza az érzéseit, megbánást, haragot, dühöt. Legtöbben kiengedik néha, hogy ne nyomja úgy a lelküket. Így megbirkózhatnak vele.

s_l_m

Időnként, amit nem mondanak, ugyanolyan fontos, mint amit hallunk.

s_l_m

A szerelem könnyen megőrjíti az embert. Ráveszi őt ostobaságokra. De a szerelem fájdalmas is lehet, mert tudják, nem ésszel választjuk a másikat. A szívnek nem lehet parancsolni.

s_l_m

Soha ne vegyük készpénznek, hogy vagyunk egymásnak.

s_l_m

Az eltemetett harag olyan, mintha mérget innánk és várnánk, hogy a másik meghaljon.

s_l_m

Igazából senki sem hal meg. Érdekel, miért? Ezentúl is ott élsz mindenkiben, aki valaha is ismert téged, akire hatottál, nem számít, mennyire. (…) Beszélnek majd rólad, sosem felejtenek el, mert sosem mész el… sosem fogsz meghalni; ugyanis szerettek és szerettél.

s_l_m

Nem lenne nagyszerű, hogy ha elszúrnánk valamit, azonnal rájöhetnénk, hogy mitől voltunk olyan mocskok, és rögtön helyrehozhatnánk a kárt? Persze az lenne a legjobb, ha eleve elkerülhetnénk az ostoba döntéseket. Ha rászánnánk egy percet, hogy a járulékos veszteségekre gondoljunk és arra, amit ez mások életében okoz. Ha már késő, csak annyit mondhatok: sajnálom!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján