Nancy Drew (2019–) 10

Nancy Drew a könyvsorozat alapján egy 18 éves lány, aki ügyes tinédzser nyomozó, azonban anyja halála után szögre akasztja a nagyítót és felhagy a detektívkedéssel. A gyász miatt főiskolára sem tud rögtön elmenni, de amikor a szülővárosában megölnek valakit és ő lesz az egyik fő gyanúsított,… [tovább]

Angol
angol

Szereposztás

Kennedy McMannNancy Drew
Maddison JaizaniBess
Kurt LongNathan Gomber
Jenika RoseNancy barátja #1
Tunji KasimNed 'Nick' Nickerson
Leah LewisGeorgia Fan
Riley SmithRyan Hudson
Alex SaxonAce
Alvina AugustKaren Hart
Scott WolfCarson Drew

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

blackbeakwitch 

Nagyon sajnálom, hogy ennyire kevesen ismerik a sorozatot – bár ebben közrejátszhat az, hogy semmilyen streaming szolgáltatón nem elérhető – pedig az egyik legjobb CW sorozat, amit az elmúlt 1-2 évben láttam.
Mikor elkezdtem nézni csak egy szimpla nyomozós sorozatra számítottam, nem pedig erre, de nagyon örülök, hogy elkezdtem nézni!
Az eleje kicsit döcögősen ment, aztán az 1. évad felétől összeállt minden és egyre jobban pörögtek az események, az évad második felének a nézését pedig már nem bírtam abbahagyni. Eddig a 2. évad is tartja a színvonalat, sőt talán még jobb is. spoiler
Imádom a sorozat sötét atmoszféráját, nyomozós hangulatát, és azt, hogy a legutóbbi részek után a padlóról kellett felkaparnom az államat, annyira fordulatos és izgalmas. Vannak benne ijesztő részek, jumpscare-ek, amik a frászt hozzák rám, ezt kicsit feleslegesnek tartom, mert enélkül is izgalmas. Bár vannak benne klisés megoldások, ennek ellenére egyáltalán nem kiszámítható.
A karaktereket nagyon jól kidolgozták, örülök, hogy nem csak Nancy van a középpontban, hanem a barátai is kaptak rendes háttérsztorit, mindegyikük nagyon különleges és kedvelhető személyiség, nekem személy szerint Bess a kedvencem. Örülök, hogy a szerelmi szálat nem annyira erőltetik már úgy mint az elején, viszont spoiler nagggyoon shippelem.
Nyilván aki a Nancy Drew könyvek rajongója és ugyanazt várja a sorozattól az inkább ne kezdjen bele, vagy legalábbis vonatkoztasson el tőle, mert semmi köze hozzá, nekem viszont nagyon tetszik, hogy egy ilyen természetfeletti horror elemekkel átszőtt sorozatot hoztak ki belőle, elvégre a nyomozós szál még így is megvan.
Nagyon ajánlom a sorit azoknak akik szeretik a kísértetes, természetfeletti lényes, izgalmas, fordulatos és néhol ijesztő fantasy sorozatokat és filmeket!!


Hasonló filmek címkék alapján