Salem (2014–2017) 30

A drámasorozat a XVII. századbeli Massachusettsben játszódik, és arról szól, mi az, ami a város hírhedt pereinek valódi hátterében áll, és a sötét és természetfeletti okokról, ami az amerikai történelem ezen gyalázatos időszaka mögött rejtőzik. A boszorkányok valóban léteztek, de nem azok… [tovább]

angol · nincs

Képek 22

Szereposztás

Janet MontgomeryMary Sibley
Shane WestJohn Alden
Seth GabelCotton Mather
Tamzin MerchantAnne Hale
Ashley MadekweTituba
Elise EberleMercy Lewis
Iddo GoldbergIsaac Walton
Xander BerkeleyMagistrate Hale
Jeremy CrutchleyHathorne
Joe DoyleSebastian Marburg báró / Sebastian

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 178


Kiemelt értékelések

_Norbi 

Sokkal jobb sorozat, mint amire számítottam. Elég sok dolgot elrontottak benne, de mégis leköt. Teljesen.

Blissenobiarella 

A fair play jegyében felhívnám a figyelmet arra, hogy 2 rész megtekintése után írom az értékelést.
Az adatlapon olvasható rövid ismertető szerintem kicsit becsapós, én legalábbis egészen mást vártam ettől a sorozattól. Megvezetett az, hogy a leírás arra utal, hogy a valós történetet fogja bemutatni a mű. Na, ennek ahhoz semmi köze nincs.
Egy amolyan Penny dreadful-stílusú elborult boszorkányos, sötét hangulatú sztorit látunk, ami dugig van varázslással, gonoszsággal, meztelenkedéssel, keféléssel, és úgy általában véve az ördög szolgálatával.
Nekem ez nem hogy kevés, de ennek a témának az ilyesfajta feldolgozása engem egyenesen taszít, úgyhogy nem fogom tovább nézni.

Zahra 

Nem voltak nagy elvárásaim a sorozattal kapcsolatban. Gondoltam ez is egy újabb boszorkányos sorozat lesz a sok közül. Ennek ellenére meglepően tetszett. A sötét hangulata és a különleges varázslatok egyből megfogtak. Néhol unalmas volt ugyan, de alapvetően szeretem. A kisfiú viszont nem szimpatikus. Amikor gonosznak próbálták beállítani, nekem inkább nevetségesen festett mint sem ilyesztően. Ártatlannak tűnt és nem olyannak, aki mindenkit le tudna gyilkolni.

julcseee 

KB 4 részig bírtuk a sorozatot, vagy 5, aztán egyszerűen meguntuk, nem néztük tovább…. pedig eleinte izgalmasnak és jónak tűnt…de, aztán belassult.

1 hozzászólás
gabicu

Egész jól indult, de valahogy a 4-5. rész után kezdett egyre jobban lelassulni, és majd csak a 2. évadnál kezdett pörgősebb és izgalmasabb lenni. Jó volt a történet és a szereplők is szimpatikusak voltak, persze volt olyan, akit kevésbé kedveltem. Egy-két dolgot lehet máshogy kellett volna, de nekem így is tetszett és egész gyorsan végig néztem. spoiler

piciszusz 

Nagyon jó ez a sori, szeretem a történelmi hátterű sorozatokat. A boszorkányok meg mindig is vonzottak, és hát Mary az igazi a rejtőzködésben, senki se gondolná róla, hogy az.


Népszerű idézetek

gabicu

Minden végnek van egy kezdete.

3. évad 6. rész – Wednesday's Child

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján