Poldark (2015–) 18

A 18. században az amerikai függetlenségi háborút követően Ross Poldark – akit családja halottnak hitt – visszatér az angliai Cornwall-ba, ahol megtapasztalja, hogy távollétében minden megváltozott.

angol

Képek 12

Szereposztás

Aidan TurnerRoss Poldark
Eleanor TomlinsonDemelza
Ruby BentallVerity
Heida ReedElizabeth
Kyle SollerFrancis
Philip DavisJud Paynter
Tristan SturrockZacky Martin
Beatie EdneyPrudie
Jack FarthingGeorge Warleggan
Caroline BlakistonAgatha néni

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 9

Várólistára tette 77


Kiemelt értékelések

Bee

Az első három rész után …
Gyönyörű sorozat !
Én teljesen beleszerettem a tájakba, a színekbe, a vidékbe amit mutat.
Aidan Turner-nek részemről meglett bocsájtva a Hobbitos tünde-törp lávsztoriban nyújtott alakítása… Ross-ként nagyon jó ;) :P

Sicc

Nem jött be…gyönyörű a táj, de esetlen az egész. Nem folytatom.

linaa18 

Lehet, hogy döcögve indult, de szögezzük le, ez nem egy nagy dagályos romantikus kosztümös történet, aminek az a kifutása, hogy a hős a hősnővel összejön és csókolom. Ez egy családtörténet (családregény), ami főszereplő boldogulására és a világgal, de minimum a környezetével szembeni csatározásaira épül, mert neki elvei vannak, miközben a családtagjai és barátai is komoly történet szálakat kapnak spoiler és igen, vannak romantikus szálak, de nem az a lényeg.
Ha ezt várjuk, és nem a cukorromantikát (mert tényleg nem az nem cuki-habos-lányregényes-szerelmes elejétől a végéig, de az évadok során mindenki változik, fejlődik, alakul), akkor viszont tökéletes történet, egyre jobb és jobb, úgy isten igazából a 2-3 évadra nőtte ki magát szerintem teljesen a sorozat és nem érdemes kaszálni, csak mert nem jött be, mert nem ezt vártuk az első pár résztől.
A fényképezés és a zenék gyönyörűek, a színészek jók, a karakterek érdekesek és a kapcsolati háló még inkább, nincs itt semmi gond.

piciszusz 

Imádom Aident, de egy rész után is látszik, hogy nem éri meg több időt fektetne a sorozatba.

4 hozzászólás
Mesemondo

Megtekintettük Aidan Turner két szép szeméért (és egyéb testrészeiért), de a sztori maga nekem eléggé ellenszenves volt. Semmi romantikusat nem találtam abban, hogy Poldark hogyan bánt Demelzával; rendszeresen összeszorult a gyomrom a jeleneteiknél, kicsit passzív-agresszív, érzelmileg abuzív felhangjai voltak a „szerelmi szálnak.” Kár, pedig gyönyörű volt a helyszín, a kosztümök, és a színészi alakítás is.


Népszerű idézetek

Kontra_Judit 

Verity: A remény nélküli élet sivár.

Kontra_Judit 

Úgy vélem az emberek nagyon barátságosak akkor, mikor nem engedhetik meg maguknak, hogy ne legyenek azok.

Kontra_Judit 

Francis: Irigykedünk valakire azért, mert van valamije. De lehet, hogy az igazság az, hogy egyáltalán nincs is neki és nekünk van.

Kontra_Judit 

Elizabeth: Az első szerelmi fellángolásnál úgy hisszük, bármi lehetséges Mindkettőnknek meg kell tanulnunk alább adni elvárásainkból.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján