Kszi, Simon (2018) 548

Love, Simon
110' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

1 díj · 2 jelölés

Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az iskolatársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és… [tovább]

angol
angol
angol
magyar
angol
magyar

Képek 25

Szereposztás

Nick RobinsonSimon Spier
Katherine LangfordLeah Burke
Alexandra ShippAbby Suso
Jorge Lendeborg Jr.Nick Eisner
Logan MillerMartin Addison
Jennifer GarnerEmily Spier
Josh DuhamelJack Spier
Talitha Eliana BatemanNora Spier
Miles HeizerCal
Tony HaleMr. Worth

További szereplők

Kedvencelte 173

Várólistára tette 227


Kiemelt értékelések

kiruu

Nyugodtan mondjátok, hogy elfogult vagyok (az vagyok), de Nick Robinson és ez a film… sírvanevetősimádós. Szeretnék egy olyan világot, ahol a melegeknek nem kell coming outolni, ahol mindenkit olyannak fogadunk el, amilyen és ahol mindenki az igazi énjét mutathatja. Szerintem ez a film nagyon okos, azon felül, hogy rettentően cuki és rózsaszín. De ez nem baj. Így jó. A szerep pedig 100%-ban Nické, akit ha lehet még jobban imádok. Barátság, szerelem, társadalmi szarságok, és emberi butaság, vagy épp elfogadás. Egy Simon rendel.
A magyar címről pedig nem veszek tudomást, mert nem létezhet ilyen fordítás. Azért kszi, Nick! ez borzalmas

3 hozzászólás
Chriss 

Már kíváncsi voltam erre a filmre, sok jót hallottam róla. Nem is volt rossz, örülök, hogy Simon-nak ilyen jó fej szülei és barátai vannak :) Én sejtettem, ki Blue, és tényleg :D Viszont én nem tudtam elvonatkoztatni a Jurassic World-től… nem ment. :D Nick Robinson tehetséges srác szerintem, sokra viszi még. Előttem már mindent elmondtak a filmről, szerintem kihozták belőle amit lehetett és kellett :) Tetszett, aranyos. :) A könyvet még nem olvastam. Majd, talán, egyszer :)

pvik13 

Isteneeem de imádtaaaaaaaaaaaaaam <3 A coming out nehéz dolog elhiszem, számomra ebben a témában nagyon megfelelt a film *-* Nick cuki pofija perfect választás volt Simon szerepére hiszen még imádni valóbbá tette a karakterét :3 ….btw mi ez a Kszi címválasztás I'm 100% done…. https://www.youtube.com/watch… ᕕ(⌐■_■)ᕗ ♪♬ na meg minimum egy rohadt jó muzsika megemlítése a filmből kihagyhatatlan volt.

Nihilchan 

Ez egy nagy, rózsaszín, pozitív film. Igazság szerint sokkal jobban élveztem, mint a könyvet. Nick Robinson telitalálat volt erre a szerepre és Martin is kevésbé zavart, mint nyomtatott formában. Szörnyen cuki film, egy halom vicces jelenettel, ugyanakkor megindító is. És igazán szimpatizáltam Simon barátaival, szüleivel és a belevaló tanárnővel is. Kifejezetten kellemes film volt, örülök, hogy megnéztem.

Charityy 

Végre egy cuki, szerethető, imádnivaló tini film normális karakterekkel és történettel ♥

Valentine_Wiggin 

Ez valami eszméletlen aranyos volt. Miért, miért nem így gondolkodik mindenki a való világban? Miért nem állítja le minden tanár a szemétkedőket még azelőtt, hogy tényleg bántanának valakit, miért nem ujjong minden barát, amikor a másik boldog, mindegy, hogy fiúval vagy lánnyal? Miért nem fogadja el ilyen lazán minden szülő, ha a gyermeke meleg? Nagyon pozitív hangvételű, szép tanulságú kis történet, ahol még a mellékkarakterek is igazán szerethetőek és jópofák, a poénok ülnek, a hangulat pedig jellegzetesen gimis. Sosem fogom megérteni azokat, akik visszataszítónak találják két fiú vagy két lány kapcsolatát. Egy azonos neműek közti szerelem is tud ugyanolyan aranyos, vicces, bájos lenni, mint a különböző nemek közötti, és erre ékes példa volt ez a film.

Kikiriki

IMÁDTAM!! ♥♥
Egyszerűen csak tökéletes volt. Semmi hibát nem találtam benne.
Szerelmes vagyok Nick Robinsonba.
(viszont a film magyar címe rettenetes!)
UPDATE: azért kicsit szomorú, hogy ennyi mindent kihagytak a könyvből :(

Törpillaa 

Hát ezt imádtam. Cuki volt, szórakoztató, humoros, volt benne tanulság a sztoriban, és nem hinném, hogy azért mert valaki meleg már egyből el kéne ítélni. Habár még nem olvastam el a könyvet, nekem így is nagyon tetszett. Simon tök cuki volt nagyon bírtam. :-) Nick egész jól alakította a szerepét sokkal jobban tetszett, mint a többi színészt együtt véve. Egyébként én végig sejtettem ki lesz Simon titokzatos társa, és egyáltalán nem lepődtem meg a végén. Tök cukik voltak. :-) A zenék is tetszettek. :-)

Echo 

Miért vártam eddig, hogy megnézzem??
Sejtettem, hogy jó film lesz és tetszeni fog,mivel a Love, Viktor is nagy kedvencem. Simon nagyon jó főszereplő volt spoiler. Igaz nekem le lett spoilerezve a sorozat miatt,de nem gond.
Katherine Langford itt kivételesen egy kedvelhető karaktert játszott,ami számomra meglepő volt. Az eddigi sorozatokban nem igazán bírtam (Cursed, 13 okom volt).
Alexandra Shipp egész végig ismerős volt,de nem akart leesni honnan, míg rá nem kerestem. A Tragedy girls-ben láttam (aminek borzasztó a magyar címe).

Haspók 

Nagyon jó kis filmecske volt, jó karakterekkel, ügyes fiatal színészekkel.
A témát is jól tálalták..


Népszerű idézetek

kiruu

Simon: Úgy nézel ki, mint valami verseskötetnek öltözött travi.

kiruu

Leah: Szerinted fura vagyok?
Simon: Fura?
Leah: Igen. Néha úgy érzem, mintha valahol kívül lennék.
Simon: Hogy érted ezt?
Leah: Mint ma is. Tudod, hogy ott voltam a buliban és jó volt, de úgy éreztem mintha kívülről nézném az egészet. Mintha lenne egy láthatatlan vonal, amit át kéne lépnem, hogy tényleg ott lehessek. De valahogy képtelen vagyok.
Simon: Időnként én is így érzem ám.

kiruu

Simon: Nem, Blue. Szerintem nem vagy őrült. Szerintem őrülten bátor vagy.

kelgit

Sometimes I feel like I’m stuck on a ferris wheel. One minute I’m on top of the world, then the next I’m at rock-bottom.

Lili98

Leah: Yeas, sometimes I think it'd be so much easier to be one of these people who can just take a few shots and then hook up with whoever's closest. Yeah, I guess I'm just unlucky.
Simon: Unlucky. Why?
Leah: Because I'm not a casual person.
Simon: What kind of person are you?
Leah: I think I'm the kind of person who is destined to care so much about one person, it nearly kills me.

3 hozzászólás
kelgit

Leah: Do you ever feel weird?
Simon: Weird?
Leah: Sometimes I feel like I’m always on the outside, there’s this invisible line that I have to cross to really be a part of everything and I just can’t ever cross it.
Simon: Me too.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján