Kedvencelte 160

Várólistára tette 210


Kiemelt értékelések

kiruu 

Nyugodtan mondjátok, hogy elfogult vagyok (az vagyok), de Nick Robinson és ez a film… sírvanevetősimádós. Szeretnék egy olyan világot, ahol a melegeknek nem kell coming outolni, ahol mindenkit olyannak fogadunk el, amilyen és ahol mindenki az igazi énjét mutathatja. Szerintem ez a film nagyon okos, azon felül, hogy rettentően cuki és rózsaszín. De ez nem baj. Így jó. A szerep pedig 100%-ban Nické, akit ha lehet még jobban imádok. Barátság, szerelem, társadalmi szarságok, és emberi butaság, vagy épp elfogadás. Egy Simon rendel.
A magyar címről pedig nem veszek tudomást, mert nem létezhet ilyen fordítás. Azért kszi, Nick! ez borzalmas

3 hozzászólás
pvik13 

Isteneeem de imádtaaaaaaaaaaaaaam <3 A coming out nehéz dolog elhiszem, számomra ebben a témában nagyon megfelelt a film *-* Nick cuki pofija perfect választás volt Simon szerepére hiszen még imádni valóbbá tette a karakterét :3 ….btw mi ez a Kszi címválasztás I'm 100% done…. https://www.youtube.com/watch… ᕕ(⌐■_■)ᕗ ♪♬ na meg minimum egy rohadt jó muzsika megemlítése a filmből kihagyhatatlan volt.

Nihilchan 

Ez egy nagy, rózsaszín, pozitív film. Igazság szerint sokkal jobban élveztem, mint a könyvet. Nick Robinson telitalálat volt erre a szerepre és Martin is kevésbé zavart, mint nyomtatott formában. Szörnyen cuki film, egy halom vicces jelenettel, ugyanakkor megindító is. És igazán szimpatizáltam Simon barátaival, szüleivel és a belevaló tanárnővel is. Kifejezetten kellemes film volt, örülök, hogy megnéztem.

Charityy 

Végre egy cuki, szerethető, imádnivaló tini film normális karakterekkel és történettel ♥

Valentine_Wiggin 

Ez valami eszméletlen aranyos volt. Miért, miért nem így gondolkodik mindenki a való világban? Miért nem állítja le minden tanár a szemétkedőket még azelőtt, hogy tényleg bántanának valakit, miért nem ujjong minden barát, amikor a másik boldog, mindegy, hogy fiúval vagy lánnyal? Miért nem fogadja el ilyen lazán minden szülő, ha a gyermeke meleg? Nagyon pozitív hangvételű, szép tanulságú kis történet, ahol még a mellékkarakterek is igazán szerethetőek és jópofák, a poénok ülnek, a hangulat pedig jellegzetesen gimis. Sosem fogom megérteni azokat, akik visszataszítónak találják két fiú vagy két lány kapcsolatát. Egy azonos neműek közti szerelem is tud ugyanolyan aranyos, vicces, bájos lenni, mint a különböző nemek közötti, és erre ékes példa volt ez a film.

Kikiriki

IMÁDTAM!! ♥♥
Egyszerűen csak tökéletes volt. Semmi hibát nem találtam benne.
Szerelmes vagyok Nick Robinsonba.
(viszont a film magyar címe rettenetes!)
UPDATE: azért kicsit szomorú, hogy ennyi mindent kihagytak a könyvből :(

Törpillaa 

Hát ezt imádtam. Cuki volt, szórakoztató, humoros, volt benne tanulság a sztoriban, és nem hinném, hogy azért mert valaki meleg már egyből el kéne ítélni. Habár még nem olvastam el a könyvet, nekem így is nagyon tetszett. Simon tök cuki volt nagyon bírtam. :-) Nick egész jól alakította a szerepét sokkal jobban tetszett, mint a többi színészt együtt véve. Egyébként én végig sejtettem ki lesz Simon titokzatos társa, és egyáltalán nem lepődtem meg a végén. Tök cukik voltak. :-) A zenék is tetszettek. :-)

MLauri

Húha. A trailer alapján nem tűnt annyira érdekesnek a storyline miatt, de egyértelmű volt, hogy megnézem a téma miatt. Nem gondoltam, hogy ennyire leköt majd, de minden másodpercét figyelemmel kísértem. A karaktereket imádtam, és talán spoiler. Bevallom, elég sokat sírtam a filmen, főleg Simon spoiler ^^
Kellett egy ilyen film a világnak. És nekem is.

julia michaels verziója a „sink in”-ről

2 hozzászólás
Haspók 

Nagyon jó kis filmecske volt, jó karakterekkel, ügyes fiatal színészekkel.
A témát is jól tálalták..

NaNa_88 

Basszus kulcs! Nem tudom…
Magasra tettem a lécet és azt nem sikerült elérnie. Semmiképpen nem egy rossz film. Csak a könyvet ismerve számomra kevésnek bizonyult. Néhol meg soknak.
A zenéket szerettem. Az a része szerintem jól sikerült. Mondhatni a castinggal is többé kevésbé meg voltam elégedve. De sok helyen vagy túl volt tolva egy picit csak pont annyira, hogy zavarjon , máshol meg még valamiből többet is elbírtam volna. Sajnos így nem lett kedvenc. Ha nem olvastam volna korábban lehet még rányomom a szívet, mert amúgy nagyon jó kis hangulata van. Az ilyeneket szoktam élvezni. Így viszont nem tudom, hogy csillagozzam. Nem lenne fair, ha az eredeti mű miatt kevesebbet adnék neki. Tudni kéne külön kezelni. Hiszen a vásznon nem lehet mindent pontosan úgy visszaadni, mint egy regényben. Azt hiszem az eszemre hallgatva feljebb pontozom. Mert élvezhető, hangulatos kikapcsolódós film.


Népszerű idézetek

kiruu 

Simon: Úgy nézel ki, mint valami verseskötetnek öltözött travi.

kiruu 

Leah: Szerinted fura vagyok?
Simon: Fura?
Leah: Igen. Néha úgy érzem, mintha valahol kívül lennék.
Simon: Hogy érted ezt?
Leah: Mint ma is. Tudod, hogy ott voltam a buliban és jó volt, de úgy éreztem mintha kívülről nézném az egészet. Mintha lenne egy láthatatlan vonal, amit át kéne lépnem, hogy tényleg ott lehessek. De valahogy képtelen vagyok.
Simon: Időnként én is így érzem ám.

kiruu 

Simon: Nem, Blue. Szerintem nem vagy őrült. Szerintem őrülten bátor vagy.

Lili98

Leah: Yeas, sometimes I think it'd be so much easier to be one of these people who can just take a few shots and then hook up with whoever's closest. Yeah, I guess I'm just unlucky.
Simon: Unlucky. Why?
Leah: Because I'm not a casual person.
Simon: What kind of person are you?
Leah: I think I'm the kind of person who is destined to care so much about one person, it nearly kills me.

3 hozzászólás
kelgit

Sometimes I feel like I’m stuck on a ferris wheel. One minute I’m on top of the world, then the next I’m at rock-bottom.

kelgit

Leah: Do you ever feel weird?
Simon: Weird?
Leah: Sometimes I feel like I’m always on the outside, there’s this invisible line that I have to cross to really be a part of everything and I just can’t ever cross it.
Simon: Me too.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján