Kedvencelte 23

Várólistára tette 143


Kiemelt értékelések

Echo 

Nem hiszem el, hogy mindig azok a sorozatok tetszenek amiket elkaszáltak!
Nagyon tetszett az egész. A történet érdekes volt és sajnálom, hogy nem lesz lezárva ugyanis kíváncsi vagyok mi történik még ezek után. A szereplők nagyrészèt kedveltem, bár azért volt velük bajom. Marcus és Saya volt a két kedvencem, bár a vége felé kezdtek az agyamra menni. Mariat kedveltem az elején, de egy idő után már kezdett elviselhetetlen lenni.

5 hozzászólás
Szeszj 

Azta, nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog, pedig de imádtam! Szerintem nagyon érdekes volt, vicces és eseménydús. Én nem halottam a képregényről, nem nagyon vagyok tisztába a képregényekkel, szóval nem nagyon tudom összehasonlítani vele, de szerintem mindenképpen elszeretném olvasni főleg hogy így lett vége a sorozatnak. Maga a történet izgalmas, tetszett a suli. A karakterek pedig elégé sok színűek, sok olyan ember volt akiben csalódni lehetett, sok olyan ki meglepetés okozott.
Marcus-t nagyon bírtam, igaz hozott sok olyan döntést amivel nem értettem egyet, de jó ember aki csak egy családra vágyik.
Maria-t is megkedveltem,elégé szomorú sorsa van, nem érdemelte meg amit kapott nagyon nem. Szerintem ő és spoiler
Én nem nagyon bírtam Saya-t, nem tudom valahogy unszimpatikus volt, nem értek egyet a döntéseivel. Nagyon nem tetszett hogy így ott hagyta spoiler.
Billy, Petra, Lex. Mindhárom karakter zseniális, nagyon tetszett a barátságuk és hogy ennyire kiállnak egymást mellet.
Lin mestert nagyon sajnáltam de nem értetem hogy ennyire veszélyes ember hogyan hagyhatta ezt ami történt.
A Gao aki a legellenszenvesebb ember volt az egész sorozatban, huu de nem bírtam.
Chester pedig egyszerűen csak nem volt normális, szegény kutyák, meg kecskék és tyúkok, de végül vissza kapta!
Az egyik kedvencem az a csávó aki ott volt a házba, sajnos nem tudom a nevét, lehet hogy nem is mondták. De nagyon bírtam! :D :D
Willie-re egy kicsit haragszok de nagyon jól tette hogy így tett.
Amit rettentően sajnálok hogy nem lesz több évada és még nem is jól zárták le, ez felháborítónak tartok. Azért jó lenne ha valaki megvenné és folytatná.
Szóval szerintem egy érdekes, kicsit beteg de vicces sorozat. Jó szereplőkkel és zenékkel.
https://66.media.tumblr.com/d313ae731e09176ccb040375360…
https://media2.giphy.com/media/NgjYhXbNGbG1Q1ad8q/source.gif

MrsCumberbatch 

Ez a sorozat remekül indult. Nyilván, ha belegondol az ember abba, hogy tulajdonképpen itt bérgyilkosokat nevelnek akkor elszörnyed, hiszen ez nem egy misztikus baromság hanem egy olyan dolog, ami akár létezhetne is, mert, miért ne? És azt senki nem akarná!

De ha ezt félre tesszük és csak mint fikció gondolunk rá, akkor egy szuper érdekes sztorit kapunk. Abszolút imádtam a kidolgozást. Tetszett a néhol rajzolt, animált részek bevágása. Sokkal izgalmasabbá tette a sorozatot. Színészek közül csak Wongot ismertem, a többieket nem, de azt hiszem senki nem szerepelt rosszul. Oké, utólag megtudtam, Lanát is láttam máshol. Ott nem fogott meg, itt igen.

Most kérdezhetnétek, hogy: Ha tényleg ennyire jó a sztori, jó a kidolgozás, jók a színészi játékok és eltekintel a valóságalaptól miért csak ennyi csillag?

A válasz egyszerű: Az utolsó 2 rész miatt. Olyan mértékű karakterrombolások és felesleges mészárlások voltak hogy még egy ilyen témájú sorozatnál is übergáz! spoiler

Magával a cliffhangerrel nincs bajom, nyilván számítottak arra hogy lesz második évad, emiatt nem is őket hibáztatom hogy így lett vége… És ha már második évad.. Nekem nem fog hiányozni! Ha nem az lenne a második évadban hogy ez csak egy vizsga volt spoiler akkor ezt már nem tudnák olyan szintre hozni hogy értelme legyen folytatni…. Szerintem!! Ennyi halottal és ilyen lerombolt karakterekkel nincs szükség folytatásra.

Összességében nem bántam meg hogy megnéztem. Élveztem benne a sok okosságot és a (nem is olyan burkolt) társadalom kritikákat, de úgy gondolom, Russóék nem tudták bemérni, meddig mehetnek el… Hát eddig nem!

3 hozzászólás
Rahenys 

Imádom.
Már az első rész után úgy voltam vele, hogy érdemes tovább nézni, érdekesnek ígérkezik. Már maga a címe: Orgyilkos osztály, mindenki fantáziáját megmozgatja egy kicsit.
Elég lassan haladtam vele, ki akartam élvezni minden egyes részt, mert csak ennyi van és valószínűleg nem lesz több.
A karakterekről szóló spoileres rész:
spoiler
A cselekményről szóló spoileres rész:
spoiler
Miért? Kérdem én, miért kellett elkaszálni pont most, mikor a feszültség a tetőfokára hág?Kérdem én, miért nem kell egyik csatornának sem? Szánalmas b*rmok. Könnyű azt mondani, hogy aki kíváncsi a folytatásra, az vegye meg a képregényteket. :'D
Tudnék még írni róla, de már se kedvem, se energiám, se egy normális gondolatom nincs a témában, majd egyszer kiegészítem a maradék mondanivalómmal. :'D
Újra megemlítem: Imádom.

3 hozzászólás
SunflowerSz 

Amennyire tetszett az első fele annyira untam meg a második felét. Nagy elvárásokkal kezdtem el nézni, a tesómnak ugyanis nagyon tetszett a sorozat és végül vele is néztem meg most közösen. Nekem is várólistás volt, de jobbra számítottam tényleg és picit csalódott vagyok. Lana miatt akartam amúgy megnézni, amit nem bántam, ő nagyon tetszett végig a sorozatban, de ez akkor is csak egy jóindulatú hetes most.
Ami még tetszett, hogy voltak benne rajzos részek, ez erősítette a képregényes hangulatot. Hát valahol sajnálom, hogy csak egy évadot élt meg, mert lehet a második az jobban tetszett volna.

Vladi

Az első két rész után nagyon lelkes vagyok, alig várom, hogy elérhető legyen az újabb epizód. Hatalmas feeling átélni a nyolcvanas éveket a sorozaton keresztül, és nagyon hozza a képregény hangulatát is a feldolgozás, a visszaemlékezési rajzfilmes jelenetek pedig egyenesen a képregénykockákat veszik alapul.

Szencsike 

Mentsen meg az ég ezektől a srácoktól! Jól sikerült sorozat, nekem teljesen az újdonság erejével hatott, mert nem ismerem a képregény alapot. Szórakoztató volt, véres volt, elgondolkodtató volt. Látható, hogy az alvilág nagyon sokféle lehet (utcai bandák, maffia, titkos társaságok, politika stb.) és ez a kihat a gyerekekre is. Nem lennék a helyükben, mert ez nem az az élet, ami garancia lenne a hosszú és boldog élethez. Látható, hogy szinte beleőrülnek az állandó kattogásba, hogy ki kivel van és mikor szúrja hátba, akár a szó valódi értelmében is. A ’80-as években játszódik, de őszintén szólva ez nagyon ritkán jött le (utalások, divat, zenék), de igazából akár manapság is játszódhatna, mint az ellenkultúra példája.
Érdemes megpróbálni a sorozatot, mert nagyon vagány az egész, a képi világa az igazán képregényesre sikeredett. A sztori egész élvezhető volt, a főszereplők inkább együtt voltak érdekesek, mint külön-külön, így egyikük szála sem érdekelt igazán. Ha külön nézzük őket, egy-egy epizód erejéig elment mindenki, de hosszú távon nem tudtak érdekelni. Viszont ha együtt voltak, na akkor ott kő kövön nem maradt. Röpködtek a poénok, a beszólások, és érdekes volt látni a dinamikát köztük.
Ha lesz második évad, mindenképp jövök, mert egész jól szórakoztam.

geekvilagblog

A Deadly Class egy erősen erőszakos képregényadaptáció, baromi hangulatos látványbeli megoldásokkal és ügyes színészekkel. A felszínen csordogáló történet és cselekmény mögött kemény társadalomkritika és pszichológia feszül. A 80-as évek ellenkultúráját mutatja be archetipikus szereplőkön keresztül.

Bővebben az alábbi linken olvashatjátok véleményemet a sorozatról:
https://geekvilag.hu/mozgokep/tarsadalmi-frusztracio-de…

LittleLiar

Nem lett volna rossz ez a sorozat. Az eleje nagyon tetszett, de utána valahogy egyre jobban kezdtem elveszteni az érdeklődésemet, mikor több lett benne a dráma, mint bármi más. A képregényre kíváncsi vagyok. Arra egyszer lehet, hogy ráveszem magam, hogy elolvassam.
Azért kíváncsi lettem volna, hogy végződik ez az egész.


Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

A kedvességgel csak a valódi érzéseinket leplezzük!

1. évad 1. rész – A Reagan-korszak ifjai
7 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Az erkölcs puszta önámítás. Csak a külvilágban hordoz jelentést.

1. évad 2. rész – Zaj, zaj, zaj
MrsCumberbatch 

Igen, nem csatázom folyton. De minek a barátság ha nem állsz ki mellette?

1. évad 3. rész – Kígyófészek
Dorki

Humans need to suffer, it's how we know we're alive. All we really are is a compilation of damages.

1. évad 4. rész – Összezárva
Gothic01 

Lin Mester: Az érzelmek csupán kémiai délibábok, amelyek elárulják önöket.

1. évad 9. rész – Kölykök a semmiből
Grétii05 

The difference between new friends and old friends is the new friends just haven't let you down yet.

Sunshine 

Master Lin: Primarily, I train creative problem-solvers.

1. évad 1. rész – A Reagan-korszak ifjai
Sunshine 

Marcus: Put on a smile. Act like this is all okay. That's how things become normal, right? You just live with it long enough. Pretend.

1. évad 2. rész – Zaj, zaj, zaj
Near 

Ask yourself. On that dark ledge, poised to strike with clean opportunity. Who would you kill?

molymacska

A lányok olyan, mint Schrödinger macskája: akarják is, meg nem is akarják, hogy azt tedd, amit kérnek.

2 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján