Yu-Gi-Oh! (2000–2004) 34

Yu-Gi-Oh: Duel Monsters · Yūgiō Dyueru Monsutāzu (遊戯王デュエルモンスターズ)
24' · japán · akció, animációs, kaland, dráma, vígjáték, fantasy, sorozat, anime 12
5 évad · 224 rész

Háromezer évvel ezelőtt, az ősi Egyiptomban megalkották a hét Ezeréves Ikont (a Kirakót, a Gyűrűt, a Nyakláncot, a Mérleget, a Botot, a Szemet és a Kulcsot), amiket fáraók és egyiptomi papok birtokoltak. Ekkor jött létre az Árnyjáték is. Abban az időben egy fiatal fáraó az életét áldozta fel,… [tovább]

angol
német
német

Szereposztás

Kazama ShunsukeMutou Yuugi / Yami Yuugi / Atem (hang)
Saito MakiMasaki Anzu (hang)
Takahashi HirokiJonouchi Katsuya (hang)
Kondou TakayukiHonda Hirota (hang)
Kikuchi HidehiroHonda Hirota (hang)
Tsuda KenjirouKaiba Seto (hang)
Takeuchi JunkoKaiba Mokuba (hang)
Inoue JuoBakura Ryou / Yami Bakura (hang)
Matsumoto RikaBakura Ryou / Yami Bakura (hang)
Miyazawa TadashiMutou Sugoroku (hang)

További szereplők

Kedvencelte 19

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

GentleRain 

Imádtam az egészet, nagyon jó kis anime. Az első évad annyira nem lett jó, de a későbbieket végig izgultam. A történet maga nagyon fordulatos, a párbajok izgalmasak, a karakterek is változatosak. A grafika is nagyon szép, az openingek és endingek is királyak. Nem tudok nagyon negatívumot kiemelni az első évad döcögősségén kívül, mert egyébként minden nagyon tetszett. Eredeti hanggal néztem végig, mert a magyar szinkron szerintem elég tré lett, bár ehhez az is hozzájárul, hogy sajnos angolból lett fordítva.

Kedvenc karakterek? Hát a Másik Yugi (alias Atemu), Bakura és Malik. Kedvenc páros pedig egyértelműen Atemu és Anzu még akkor is, ha nem jöttek össze. De olyan édesek együtt. A kedvenc évad a Domás és az utolsó, ami az Emlékvilágban játszódik. Imádom az egyiptomos dolgokat. *.*

oscuridad

Nem láttam a Yu-Gi-Oh! sorozatokból, filmekből mindet, de biztos, hogy a Duel Monsters a legjobb mind közül. A tartalom is, és a grafika is szuper.
Szerintem izgalmas, annak ellenére is, hogy néha egyértelmű (szinte mindig), hogy ki fog győzni. A kártyázás mellett elég sok minden történik is benne, főleg az utolsó évadban.
Nem kizárt, hogy újra fogom nézni a sorozatot.

BlackSwan 

Az egyiptomi vonal nagyon tetszett, szerintem nincs is olyan anime, amibe beletették volna ezt a kultúrát, és ilyen jótékonyan működött volna egész végig… (jó sok feltétel mód).
Történet 10-ből 10, zene 10-es, karakterek 10-es, minden 10-eees!!!! :DDD

A sorozatból Yami Yugi a kedvencem, meg a hülye Kaiba, amikor már szocializálódik kicsit. :D – látszik, hogy mennyire rajongók érte is :D

Ez is egy eseménydús sori volt, lehetett izgulni a párbajokon. Én anno, suliból hazaérve bekapcsoltam a tv-ét, németül néztem végig az egészet, imádtam! Yami figurájának szimpátiaszintjén nagyot dobott a német szinkronhangja, akinek a finom hanglejtéseit később is felfedezni véltem más sorikban. A németeknél az openingek is jók volt, főleg a 2. szériájé, az akkorát ütött, le is másoltam még kazettára :D illetve a japán Overlap című nyitószám volt fergeteges.

1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján