One Piece (1999–) 41

A világon valaha élt legszabadabb ember kétségkívül nem más, mint Gol D. „Gold” Roger vagy ahogyan manapság emlegetik a kalózkirály. A kivégzése napján az összegyűlt tömegből valaki kikiabált és megkérdezte, hogy hova rejtette el a legendás kincsét a One Piece-t. Erre ő így felelt: „A kincseimet… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Tanaka MayumiMonkey D. Luffy (hang)
Nakai KazuyaRoronoa Zoro (hang)
Okamura AkemiNami (hang)
Yamaguchi KappeiUsopp (hang)
Hirata HiroakiSanji (hang)
Ootani IkueTony Tony Chopper (hang)
Yamaguchi YurikoNico Robin (hang)
Yao KazukiFranky (hang)
ChoBrook (hang)

Kedvencelte 34

Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

SurgeonOfDeath

Tekintve, hogy a sorozat 20 éve (!!) fut, nem hiszem, hogy megvárom a végét az értékeléshez. :D
Az első évadon vagyok túl, és azt hiszem, ez elegendő ahhoz, hogy kifejtsem, mennyire belopta magát a szívembe ez a sorozat. Nem vagyok anime-fan, igazából eszembe sem jutott eddig, hogy belekezdjek egybe is. A One Piece viszont az utóbbi időben folyton elém került, és nem hagyott nyugodni. Ami tenger,és hajós, nálam alapból nyerő. Ráadásul Luffy már azelőtt a szívem csücske lett, hogy rávettem volna magam az első rész megnézésére.
Nem voltak elvárásaim, csak gondoltam, kikapcsolódom. És lám, kedvencet avattam.
Luffy-t imádom. Összetett, szerethető karakter, minden hibájával és lököttségével együtt. Nem túl okos, rém meggondolatlan, de kitartó, és bármire képes a barátaiért, és azokért, akiknek szüksége van a segítségere. Csodálatos a srác, még akkor is, ha néha én is megrugdalnám, ahogy Sanji teszi. :DD <3
A másik nagy kedvencem, épp a fent említett. Sanji számomra az egyik legjobb poén forrás Luffy mellett. Eszméletlen laza, és a nők iránti rajongásán nagyon lehet derülni.
Nami,Zoro és Usopp is belopták magukat a szívembe, de Luffy és Sanji azért mindent visz.

A történet is érdekes, magával ragadó.Néhol egy-egy epizód kicsit ellapsodik, de utána mindig történik valami, így sosem érzem azt, hogy beleunnék. Sőt csak egyre jobban sodor magával.

**
Biztos,hogy ahogy haladok előre, ez az értékelés még ki fog egészülni. Addig is nézzétek vagy olvassátok a One Piece-t! Éljen Szalmakalapos Luffy! ;) <3

Corvus_CoRex 

Vazz, ne már, hogy ez 99-es! D: Ezt is úgy néztük mint a Narutot, elejétől és hetente várva a részeket… vagy már nem is tudom. Most rémlik, hogy ezt anno főleg a német RTL2-n néztem. Animét vagy japánul vagy max német szinkronnal vagyok képes nézni. :D
Mindenesetre végül egy idő után ennek a részeit is már csak gyűjtöttem, aztán már azt se. Gőzöm sincs hol tarthat. Mindenesetre szerettem. :)
Igen, most belegondolva ezt németül néztem… :o
Ja és ennek is imádtam a zenéit. :)

Fremy18 

Még akkor kezdtem el nézni amikor aktívan néztem az animéket azaz körülbelül 5 éve, de mára már csak ez maradt és imádom! Van, hogy hetekig nem nézem, de utána rá szánok egy napot és minden egyes részt bepótolok amiről lemaradtam. Nagyon eredeti története van, a karaterek is igazán szellemsek és egyediek, a zenék is igazán jók, sok kedvencem van közölük.Volt néhány rész amit igazán megsírattam például spoiler Luffy természetesen mindent visz, de Zoro ahogy mindig eltéved egy kicsit magamat látom benne xD, de a legnagyobb kedvencem Trafalgar D. Law, és az Ő „története” tetszett a legeslegjobban eddig, de a legújabb Wano arc is nagyon jónak ígérkezik.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége… remélem megérem… XD

troublesome_007

„Reichtum, Macht und Ruhm. Der Mann der sich dies alles erkämpft hat war Gold Roger der König der Piraten. Als er hingerichtet wurde waren seine letzten Worte: "Ihr wollt meinen Schatz? Den könnt ihr haben! Sucht ihn doch, irgendwo habe ich den größten Schatz der Welt versteckt!”
Dieser Schatz ist das One Piece und er liegt irgendwo auf der Grand Line. Damit brach das große Piratenzeitalter an." -Felkelthetsz hajnali 2-kor (lécci ne) s bár totál kómásan, de 100% hogy pontosan (hanglejtés s hangsúlyostul) visszaidézem neked az utóbbi sorokat.
Német tudásom nagyját s rengeteg szép emléket köszönhetek a One Piecnek.
Eszméletlen mennyit fejlődőt a grafika, animáció, a karakterek (Zoro <3). Már most félek a naptól amikor vége lesz.

Kiskakukk 

Jaj, One piece… :D
Valahol a 100. résznél éreztem úgy, hogy egy időre elég volt… :D
Egyébként jó kis agymenés, ritka hülye humora van. De tényleg. Az ember azt hiszi, hogy az aktuális baromságokat úgyse fogják tudni überelni. Hát de. Imádtam az ellenségeket, mindenféle tengeri herkentyűvel meg bolonddal megküzdenek.

A főszereplők csapatából a kedvencem természetesen Roronoa Zoro volt. :)

Silverien

Jó sorozat… úgy az 500. részekig… Utána inkább hagyjátok ki, ha jót akartok….


Népszerű idézetek

_Sophie_

Gazdagság… Hírnév… Hatalom…
Az ember, aki mindezeket megszerezte és
birtokolta ezen a világon, a kalózkirály,
Gold Roger.
Kivégzése előtt mondott utolsó szavainak
ereje tengerre szólította az embereket:

"A kincsem?
Tiétek lehet, ha akarjátok!
Keressétek!
Mindet otthagytam azon a helyen!"

Az emberek pedig álmaikat követve most a Grand Line felé hajóznak
és a világon ezennel kezdetét vette a Nagy Kalóz korszak!


Hasonló filmek címkék alapján