Portraits 27923

Szirmai Gergely magyar

1988. szeptember 20. (Budapest, Magyarország) –

Teljes névSzirmai Gergely András
Nemférfi
Wikipédia-linkhttps://hu.wikipedia.org/wiki/Szirmai_Gergely

Képek 2

Kedvencelte 34

Szűrés

Szerepei 2

Alkotó 1

Magyar hangja 1

Angry Birds – A film (2016)
The Angry Birds Movie
Anthony Padilla / Hal (hang)

Népszerű művészértékelések

Zakuro 

Szirmai Gergely

Nem csillagozom, mert nehezen tudnám megtenni; ha arra gondolok, annak idején mennyi mindent adott nekem, a videóival és egyéb megszólalásaival, csont nélkül tíz.
Csak aztán… De erről majd később.
Ha meg kéne neveznem azokat a személyeket, akik nagyban hozzájárultak, hogy azzá az emberré váljak, aki ma vagyok, ő is köztük lenne. Amikor anno rátaláltam Gergőre, 14-15 éves voltam, önbizalom-hiányos, félénk és meglehetősen összezavarodott, mint talán a legtöbb kamasz. Nem tudtam még, ki vagyok igazán, kerestem önmagam és a helyemet a világban. Valahol a videóira pont jókor találtam rá, segítettek abban, hogy merjek megszólalni, véleményt kialakítani.
Mindemellett mai napig állítom, hogy anno remek videókat csinált, ötletesek voltak és viccesek is. Nagyon vártam minden szombaton az új részt, még pólót is rendeltem (még mindig megvan a szekrény mélyén, igaz, alaposan lekopott a minta).
Aztán idővel valami megtört. Először jött az az újítás, hogy már nem szombatonként érkeztek a részen, hanem hétfőnként, amire én sose tudtam igazán átállni. Emellett a videók is egyre kevésbé tetszettek – vagy ő változott meg nagyon, vagy én, valószínű, hogy mindketten (én bizonyára jobban). Már nem tudott lekötni, és egyre többször nem értettem vele egyet, így már nem szórakoztatott annyira, inkább bosszantott. Egyre gyakrabban hagytam ki az aktuális részt, végül már egyáltalán nem néztem, legvégül (ami nem megy, kár erőltetni alapon) leiratkoztam, és más videósokat kerestem.
Manapság még ránézek néha-néha a csatornájára, de őszintén, rajta is érzem, hogy neki ez már annyira nem megy, nem szereti, nem élvezi úgy, mint régen – hogy mást ne mondjak, most ismét eltűnt, sehol semmi hír róla. És oké, biztosan megvan az oka rá, de úgy gondolom, annyival tartozik annak a több, mint 400 ezer feliratkozójának, hogy kereken megmondja: bocsi, srácok, itt a vége.
Akárhogy dönt is, én mindenesetre minden jót kívánok neki, mert kétségtelenül annak idején sok vidám pillanatot szerzett nekem.

8 hozzászólás