DTK: Elviszlek magammal (2015–) 35

Az ország egyik legnépszerűbb beszélgetős portréműsorában D. Tóth Kriszta közismert emberekkel beszélget, miközben autóval elviszi őket úticéljukig, hogy láthassuk a vendéget munka, felkészülés, vagy épp a hétköznapi teendői közben is. D. Tóth Kriszta vendégei közt sportolók, televíziós… [tovább]

Képek 5

Szereposztás

D. Tóth Krisztaönmaga
Kovács Patríciaönmaga
Rudolf Péterönmaga
Jakupcsek Gabriellaönmaga
Mácsai Pálönmaga
Scherer Péterönmaga
Ábel Anitaönmaga
Stohl Andrásönmaga
Tóth Veraönmaga
Csonka Andrásönmaga

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

ptagi 

Szeretem ezt a sorozatot. Főleg azért, mert hallgatható házimunka közben :D
Na de viccet félretéve: sok ismert ember vált szimpatikussá számomra, és sokakat szerettem meg még inkább.
DTK néha kicsit lehetne kevesebb, de végül is így szép lassan ő is felépül.

1 hozzászólás
Valcsa

Többekhez hasonlóan én is általában házimunkavégzés közben nézem/hallgatom Kriszta „Elviszlek magammal” epizódjait. :) Csak úgy szalad az idő vele! :D Szerencsére érdekesebbnél érdekesebb interjú-alanyokat hív az utazáshoz, érdekes témákat hoz fel nekik, és nem feltétlenül a lerágott csontokat kérdezgeti újra és újra, amiről általában is faggatni szokták őket a médiában… Ha pedig úgy látja, hogy erről és erről a témáról nem szeretne beszélni az illető, akkor nem erőlteti (van, hogy rá is kérdez, hogy ezt a témát érinthetik-e, ha pedig „nem” a válasz, vagy bizonytalankodik az illető, hogy még maga sem tudja, akar-e róla beszélni, akkor egyszerűen csak lapoznak – nem pedig keresztkérdésekkel próbálja kiszedni a delikvensből a vágyott válaszokat, hogy aztán esetleg címlapra kerüljön a műsor bárhol, hogy na itt vallott xy erről és erről… :/ Ez nagyon szimpatikus Krisztában, az egyik legjobb, legprofibb, legalázatosabb médiaszemélyiségnek őt tartom.)
Összegezve: a maga nemében nagyon klassz műsor. :) A 9* is csak annak szól, hogy néha sajnos olyan személyiségek is jönnek a műsorba, akik engem abszolút nem érdekelnek, vagy sosem kedveltem őket egy szikrányit sem – szerencsére ilyen ritkán van, és persze ez sem Kriszta hibája. De ha ezt nem számítom, abszolút 10/10-es.


Hasonló filmek címkék alapján