DTK: Elviszlek magammal (2015–) 46

Az ország egyik legnépszerűbb beszélgetős portréműsorában D. Tóth Kriszta közismert emberekkel beszélget, miközben autóval elviszi őket úticéljukig, hogy láthassuk a vendéget munka, felkészülés, vagy épp a hétköznapi teendői közben is. D. Tóth Kriszta vendégei közt sportolók, televíziós… [tovább]

Képek 5

Szereposztás

D. Tóth Krisztaönmaga
Kovács Patríciaönmaga
Rudolf Péterönmaga
Jakupcsek Gabriellaönmaga
Mácsai Pálönmaga
Scherer Péterönmaga
Ábel Anitaönmaga
Stohl Andrásönmaga
Tóth Veraönmaga
Csonka Andrásönmaga

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

ptagi 

Szeretem ezt a sorozatot. Főleg azért, mert hallgatható házimunka közben :D
Na de viccet félretéve: sok ismert ember vált szimpatikussá számomra, és sokakat szerettem meg még inkább.
DTK néha kicsit lehetne kevesebb, de végül is így szép lassan ő is felépül.

1 hozzászólás
Valcsa

Többekhez hasonlóan én is általában házimunkavégzés közben nézem/hallgatom Kriszta „Elviszlek magammal” epizódjait. :) Csak úgy szalad az idő vele! :D Szerencsére érdekesebbnél érdekesebb interjú-alanyokat hív az utazáshoz, érdekes témákat hoz fel nekik, és nem feltétlenül a lerágott csontokat kérdezgeti újra és újra, amiről általában is faggatni szokták őket a médiában… Ha pedig úgy látja, hogy erről és erről a témáról nem szeretne beszélni az illető, akkor nem erőlteti (van, hogy rá is kérdez, hogy ezt a témát érinthetik-e, ha pedig „nem” a válasz, vagy bizonytalankodik az illető, hogy még maga sem tudja, akar-e róla beszélni, akkor egyszerűen csak lapoznak – nem pedig keresztkérdésekkel próbálja kiszedni a delikvensből a vágyott válaszokat, hogy aztán esetleg címlapra kerüljön a műsor bárhol, hogy na itt vallott xy erről és erről… :/ Ez nagyon szimpatikus Krisztában, az egyik legjobb, legprofibb, legalázatosabb médiaszemélyiségnek őt tartom.)
Összegezve: a maga nemében nagyon klassz műsor. :) A 9* is csak annak szól, hogy néha sajnos olyan személyiségek is jönnek a műsorba, akik engem abszolút nem érdekelnek, vagy sosem kedveltem őket egy szikrányit sem – szerencsére ilyen ritkán van, és persze ez sem Kriszta hibája. De ha ezt nem számítom, abszolút 10/10-es.


Hasonló filmek címkék alapján