Mindörökké (2014–2015) 89

A 200 éves Henry Morgan, aki a New York-i Hullaházban dolgozik, igyekszik megtalálni a kulcsot, amivel végre feloldhatja az őt halhatatlansággal sújtó átkát. Ebben persze segítségére van Abe, a barátságos öregúr is, aki tisztában van a férfi állapotával, ugyanakkor Henry-nek nincs könnyű dolga,… [tovább]

angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Ioan GruffuddHenry Morgan
Alana De La GarzaJo Martinez
Joel David MooreLucas Wahl
Judd HirschAbe
Donnie KeshawarzHanson nyomozó
Lorraine ToussaintJoanna Reece kapitány
Mackenzie MauzyAbigail
Burn GormanAdam
Michel GillDmitry Malakoff
Hilarie BurtonMolly Dawes / Iona Payne

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 55

Várólistára tette 119


Kiemelt értékelések

Charityy 

Ez most komoly????????????
Itt abbahagyni??????????????
A legizgalmasabb résznél! Mikor Henry már épp spoiler
Nem hiszem el, hogy elkaszálták :((
Pedig annyira imádtam Henryt és a kapcsolatát Abe-bel.
sorry, siránkozás off

krlany 

Ez egy nagyon szerethető sorozat, amelyből csak egyetlen egy évad született. (Kb. olyan, mint a Castle az elején.)
Egy kétszáz éves korboncnok sztorija, aki nem tud meghalni, és besegít a rendőrségnek a nyomozásokba. Közben visszaemlékezik a régmúltra.
Van egy bája a sorozatnak, atmoszférája (a régiségbolt, a régiségbolt valami pörfekt), és zseniális, ahogy időnként megelevenedik a 30-as évek, vagy mikor melyik.
Szeretnék csak tized olyan művelt lenni mint főszereplőnk, és az idealizmusából is kérnék bőven. Sok mindent megélt, és ennyi év után is tud hinni, sosem adja fel. Jót tesz a nézőnek a hozzáállása a dolgokhoz. A napi hülyeségeken átlendít, miközben szórakoztat.

4 hozzászólás
madárka

Igazi kellemes kikapcsolódás, jó volt nézni. Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem készült belőle több évad. Néztem volna még szívesen tovább, és nem bántam volna, ha jobban kibontanak néhány dolgot. Újra fogom még nézni, az biztos. :)

LoneWolf 

Összegyúrjuk a Castle-t / a Tru Calling-gal, hozzáadunk egy kis halhatatlanságot és kész is a „Forever”. Helyenként klisés, hiszen eleve egy bűnügyi nyomozós sémára épül, de ennek ellenére brutális fordulatokban bővelkedik és jó a humora is, szóval bátran ajánlom, s mivel csupán egyetlen évad készült belőle, könnyű behozni a lemaradást.

Emilie

Juj, hogy én mennyire szerettem ezt a sorozatot. (Amíg el nem kaszálták) Lehet, hogy a halhatatlanság már enyhén lerágott csont, de a kivitelezés, a karakterek, az enyhén sötét humor páratlan. És megjegyzem, Ioan Gruffudd brit akcentusába és sáljaiba szerelmes vagyok! A visszaemlékezések csodálatosak, hihetetlen, hogy Henry 200 év után is hisz a lehetetlenben.
A Penny Dreadful után ez az egyik kedvenc sorozatom, mert ha egyszer leülsz nézni, akkor addig nem hagyod abba, amíg be nem fejezed az első évadot. Nagyon-nagyon sajnálom, hogy vége lett, de pozitívum, hogy legalább így nem tudták a végletekig elhúzni a történetet, és mindenféle felesleges, romantikus szálat írni hozzá.

dezirel

Mivel elkaszálták, de azért próbálták lezárni, így egy kicsit sutára sikerült a vége, de ezen kívül szinte csak jót tudok mondani.
Három apróság volt, amivel nem voltam elégedett:
Adam: ő valószínűleg azért sikerült ilyen értelmetlenre, mert hosszabb távon akarták kibontani a karaktere mozgatórugóit.
Lucas: az a karakter, aki nélkül tudtam volna élni.
És néha logikailag nem volt megalapozva Henry „nyomozása”: ez fájt a legjobban!
De! Az alapötlet, a többi szereplő, a hangulat, a humor, mind nagyon jól eltalált, néztem volna még!

Honey_Fly 

Igazán remek sorozat, tökéletes kikapcsolódást nyújtott. Pont annyira bűnügyi amit még szeretek, mellé még sejtelmes és rejtelmes is. A szereplők szerintem tökéletesek, hamar megszerettem mindenkit akit lehetett. Még Henry sálait is megszoktam :) Nagyon élveztem nézni, nem akartam, hogy vége legyen. A történet jellegéből adódóan ugye bármeddig lehetett volna nyújtani, de azt hiszem, ez így volt tökéletes, ezzel a 22 résszel. Minden egyes rész egy mini sztori, ugyanakkor folyton ott lappangott a kíváncsiság, hogy mi lesz a „fő” szál vége. És lett neki. De milyen… Nálam ez 10 csillag. spoiler

Bastia 

Számomra egyszer nézős sorozat, nem olyan ami sokáig a fejedben motoszkál. Megnézed aztán elfelejted. :) Üres órák kitöltésére jó.

Nikkincs

Guilty pleasure kategória, de nagy kedvencem lett Henry Morgan és az egész sorozat.


Népszerű idézetek

Theana 

A szép emlékek fájnak leginkább.

(1. évad, 4. rész)

Theana 

Mindenkinek vannak titkai. Nincs ezzel semmi baj. De mindannyiunknak kell egy bizalmas, egy barát, akivel megoszthatjuk a titkainkat. Ily módon a megosztott titkok elárulják, kik az igaz barátaink.

(1. évad, 11. rész)

Honey_Fly 

Henry Morgan: Shouldn't you be home, detective?
Detective Hanson: Have you met my kids? I'm safer here, believe me.

Theana 

Ha a halál a szakterületed, oda menj, ahol a tűz közelében lehetsz.

(1. évad, 1. rész)

Kontra_Judit 

Vannak pillanatok az életünkben, mikor fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy meddig vagyunk hajlandóak elmenni egy vágyott dologért?

1. évad 20. rész
madárka

Abe: A szabály az szabály. Nincs opera reggel 8 előtt.
(1x09)

1 hozzászólás
madárka

Abe: Hihetetlen, miféle szörnyeteg lop egy öregembertől?
Henry: Azért nem hívnálak öregnek.
Abe: Engem? Én rád gondoltam.
(1x13)

madárka

Abe: Bocsánat, néha elfelejtem, hogy te még a gőzgép előtt születtél.
(1x17)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján