Mindörökké (2014–2015) 107

A 200 éves Henry Morgan, aki a New York-i Hullaházban dolgozik, igyekszik megtalálni a kulcsot, amivel végre feloldhatja az őt halhatatlansággal sújtó átkát. Ebben persze segítségére van Abe, a barátságos öregúr is, aki tisztában van a férfi állapotával, ugyanakkor Henry-nek nincs könnyű dolga,… [tovább]

angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Ioan GruffuddHenry Morgan
Alana De La GarzaJo Martinez
Joel David MooreLucas Wahl
Judd HirschAbe
Donnie KeshawarzHanson nyomozó
Lorraine ToussaintJoanna Reece kapitány
Mackenzie MauzyAbigail
Burn GormanAdam
Michel GillDmitry Malakoff
Hilarie BurtonMolly Dawes / Iona Payne

További szereplők

Kedvencelte 60

Várólistára tette 147


Kiemelt értékelések

Zahra 

Ez most komoly????????????
Itt abbahagyni??????????????
A legizgalmasabb résznél! Mikor Henry már épp spoiler
Nem hiszem el, hogy elkaszálták :((
Pedig annyira imádtam Henryt és a kapcsolatát Abe-bel.
sorry, siránkozás off

krlany 

Ez egy nagyon szerethető sorozat, amelyből csak egyetlen egy évad született. (Kb. olyan, mint a Castle az elején.)
Egy kétszáz éves korboncnok sztorija, aki nem tud meghalni, és besegít a rendőrségnek a nyomozásokba. Közben visszaemlékezik a régmúltra.
Van egy bája a sorozatnak, atmoszférája (a régiségbolt, a régiségbolt valami pörfekt), és zseniális, ahogy időnként megelevenedik a 30-as évek, vagy mikor melyik.
Szeretnék csak tized olyan művelt lenni mint főszereplőnk, és az idealizmusából is kérnék bőven. Sok mindent megélt, és ennyi év után is tud hinni, sosem adja fel. Jót tesz a nézőnek a hozzáállása a dolgokhoz. A napi hülyeségeken átlendít, miközben szórakoztat.

4 hozzászólás
madárka

Igazi kellemes kikapcsolódás, jó volt nézni. Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem készült belőle több évad. Néztem volna még szívesen tovább, és nem bántam volna, ha jobban kibontanak néhány dolgot. Újra fogom még nézni, az biztos. :)

LoneWolf 

Összegyúrjuk a Castle-t / a Tru Calling-gal, hozzáadunk egy kis halhatatlanságot és kész is a „Forever”. Helyenként klisés, hiszen eleve egy bűnügyi nyomozós sémára épül, de ennek ellenére brutális fordulatokban bővelkedik és jó a humora is, szóval bátran ajánlom, s mivel csupán egyetlen évad készült belőle, könnyű behozni a lemaradást.

Emilie

Juj, hogy én mennyire szerettem ezt a sorozatot. (Amíg el nem kaszálták) Lehet, hogy a halhatatlanság már enyhén lerágott csont, de a kivitelezés, a karakterek, az enyhén sötét humor páratlan. És megjegyzem, Ioan Gruffudd brit akcentusába és sáljaiba szerelmes vagyok! A visszaemlékezések csodálatosak, hihetetlen, hogy Henry 200 év után is hisz a lehetetlenben.
A Penny Dreadful után ez az egyik kedvenc sorozatom, mert ha egyszer leülsz nézni, akkor addig nem hagyod abba, amíg be nem fejezed az első évadot. Nagyon-nagyon sajnálom, hogy vége lett, de pozitívum, hogy legalább így nem tudták a végletekig elhúzni a történetet, és mindenféle felesleges, romantikus szálat írni hozzá.

Meryl

Nagyon megszerettem a sorozatot, de a végével nem vagyok egészen kibékülve. Azonban még így is hálát adhatok, mert viszonylag le lett zárva és úgy ahogy kerek lett a történet. Lehetett volna folytatni, de talán már az túl „egyszerű” lett volna, így hogy egy két dolog ki került a képből.
Nagyon tetszettek, ahogy helyenként visszatekintettünk a múltba Henry élete kapcsán, ahogy szép lassan a puzzle darabkái a helyükre kerülnek vagy ahogy egy egy nyomozásnál segítenek. Eszméletlen volt Henry tudása és ahogy képes volt ezt alkalmazni/használni. Jó volt látni, hogy amennyire eleinte egy jégkocka volt úgy kezdett felengedni a többiek körében. :) Abe és az ő kapcsolata pedig rettentően aranyos volt és bensőséges/vicces. Nem csoda, hogy spoiler hála Abe nyomozásának :)
Adamet nagyon sajnáltam és nem tudtam rá egészen haragudni mindazért amit tett hiszen ő a magányba „őrült” bele, hogy nincs más a világon aki olyan lenne mint ő. Nincsen senki akivel megoszthatná ezt a terhet, akivel átélhetné. Nem csodálom, hogy mindent megtett azért, hogy Henry közelébe kerüljön még ha ennek súlyos ára is van. Azt hiszem most először kedvelek egy „gonosz” szereplőt. :)
Reece kapitány szerepe nagyon tetszett és hogy hagyták kibontakozni különböző helyzetekben, ami nagyon jót tett a sorozatnak, mert sokszor tőle eredtek a vicces dolgok vagy csak egyszerűen a pozitív dolgok ahogyan egy jó ember viselkedik. :) Szerettem a karakterét, kicsit sajnálom, hogy nem szerepelt többet. Aki hasonló cipőben járt ebben a témában az Lucas. Sokszor éreztem erőltetettnek a szerepét, azonban sajnálom, hogy igazából „semmit” nem csinált a sorozatban. :(
Jo karaktere annyiban nyújtott újdonságot, hogy nem spoiler plusz hogy mennyire megkeseredett volt és egyedülálló és életképtelen. Jo karaktere csak azért működött mert Henry vele volt, nélküle nem volt súlya.
Mindent összevetve sajnálom, hogy vége lett, mert Henry karaktere és nyomozási technikái na meg az esze mindig is felvillanyozott és hiányozni fog, na meg Abe humora. :D Aki pedig jó és izgalmas nyomozós, csavaros és „művelt” sorozatot keres, annak ajánlom. :)
Egy dolgot viszont nem értek.. spoiler

evé 

Mivel elkaszálták, de azért próbálták lezárni, így egy kicsit sutára sikerült a vége, de ezen kívül szinte csak jót tudok mondani.
Három apróság volt, amivel nem voltam elégedett:
Adam: ő valószínűleg azért sikerült ilyen értelmetlenre, mert hosszabb távon akarták kibontani a karaktere mozgatórugóit.
Lucas: az a karakter, aki nélkül tudtam volna élni.
És néha logikailag nem volt megalapozva Henry „nyomozása”: ez fájt a legjobban!
De! Az alapötlet, a többi szereplő, a hangulat, a humor, mind nagyon jól eltalált, néztem volna még!

Honey_Fly 

Igazán remek sorozat, tökéletes kikapcsolódást nyújtott. Pont annyira bűnügyi amit még szeretek, mellé még sejtelmes és rejtelmes is. A szereplők szerintem tökéletesek, hamar megszerettem mindenkit akit lehetett. Még Henry sálait is megszoktam :) Nagyon élveztem nézni, nem akartam, hogy vége legyen. A történet jellegéből adódóan ugye bármeddig lehetett volna nyújtani, de azt hiszem, ez így volt tökéletes, ezzel a 22 résszel. Minden egyes rész egy mini sztori, ugyanakkor folyton ott lappangott a kíváncsiság, hogy mi lesz a „fő” szál vége. És lett neki. De milyen… Nálam ez 10 csillag. spoiler

Bastia 

Számomra egyszer nézős sorozat, nem olyan ami sokáig a fejedben motoszkál. Megnézed aztán elfelejted. :) Üres órák kitöltésére jó.


Népszerű idézetek

Theana 

A szép emlékek fájnak leginkább.

(1. évad, 4. rész)

Theana 

Mindenkinek vannak titkai. Nincs ezzel semmi baj. De mindannyiunknak kell egy bizalmas, egy barát, akivel megoszthatjuk a titkainkat. Ily módon a megosztott titkok elárulják, kik az igaz barátaink.

(1. évad, 11. rész)

madárka

Abe: Bocsánat, néha elfelejtem, hogy te még a gőzgép előtt születtél.

1. évad 17. rész – Social Engineering
Kontra_Judit 

Henry Morgan: Ami életben tart minket, nem a vér és az oxigén, vagy a szerelem, ezeknél sokkal fontosabb dolog. A remény!

Honey_Fly 

Henry Morgan: Shouldn't you be home, detective?
Detective Hanson: Have you met my kids? I'm safer here, believe me.

Kontra_Judit 

Vannak pillanatok az életünkben, mikor fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy meddig vagyunk hajlandóak elmenni egy vágyott dologért?

1. évad 20. rész – Best Foot Forward
madárka

Abe: Hihetetlen, miféle szörnyeteg lop egy öregembertől?
Henry: Azért nem hívnálak öregnek.
Abe: Engem? Én rád gondoltam.

1. évad 13. rész – Diamonds Are Forever
Lunemorte

Ez egy új nap. Teremtsünk új emlékeket.

1. évad 16. rész – Memories of Murder

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján