Huan Cheng (2016–2016) 1

Ice Fantasy / City of Fantasy · 幻城
45' · kínai · akció, kaland, dráma, romantikus, fantasy, sorozat 12 !
2 évad · 70 rész

Száz évvel a Hó királyságának és a Tűz Népének háborúja után járunk, ahol a Tűz Népe vereséget szenvedett. A háború kegyetlen volt, és a Hó királyságának nemesei közül csak Ka Suo herceg és öccse (egyben féltestvére), Ying Kong Shi maradtak életben, mint tisztavérű jégmágia használók. Azon… [tovább]

Képek 23

Szereposztás

Feng ShaofengKa Suo
Victoria SongLi Luo / Li Jing
Ma Tian YuYing Kong Shi / Luo Tian Jin
Zhang MengYan Da
Madina MemetLan Shang
Hu BingHuang Xi
Shao Binga Jég Népének királya
Gong Bei Bia Jég Népének királynője
Wang DuoHuang Xi
Kim Hee SunLian Ji

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 47


Kiemelt értékelések

GentleRain 

No, tegnap végre a végére értem ennek a remek, nem túl rövid kínai doramának. Hiányozni fog, nagyon is, mert igencsak megszerettem a történetet és a karaktereket. Mondjuk volt benne pár epizód, ami kissé lassabb volt, de nem bántam meg, hogy megnéztem. Gyönyörű látvány (látszik, hogy sokat költöttek a CGI-ra), fantasztikus harci jelenetek, kiváló karakterek és remek, izgalmas, fordulatos történet. A végéig nem tudtam megmondani, hogy fog alakulni a dolog, mert elég kiszámíthatatlan volt, szóval erősen meglepődtem az utolsó epizód végén. Nem erre számítottam, távolról sem.

Az abszolút két kedvenc karakterem Ying Kong Shi és Yan Da lett egyébként, szerintem ők változtak a legtöbbet a dorama folyamán. De persze a többieket is kedveltem, bár Ka Suo nekem túlságosan naiv és idealista volt, Lan Shang meg az epizódok 99%-ában irritált, nem is enyhén. Li Luo viszont tetszett, hűséges, erős akaratú nő, aki minden áron kitartott Ka Suo mellett. Jó, Ka Suo mellett állt, hogy minden áron meg akarta védeni azokat, akiket szeretett, de néha úgy éreztem, kissé túlságosan is bízik másokban. Lotust meg nagyon sajnáltam végig, bármit is tett. Huan Yi pedig egy kiváló főellenség volt, mondjuk várható volt, hogy végzi.

Szóval, egyáltalán nem bántam meg ezt a doramát, és már csak az Ice Fantasy: Destiny feliratát várom nagyon.

3 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján