Jiang Ye (Ever Night 1.) (2018–2019) 3

Ning Que, aki korábban a Tang-dinasztia határán szolgált katonaként, szobalányával, Sang Sang-gal a fővárosba indul, hogy megbosszulja családja kiírtásának tizenhárom éve történt igazságtalanságát. Mivel ehhez rangra van szüksége, így kultivátorrá szeretne válni, s mindent megtesz, hogy a… [tovább]

kínai · kínai, angol

Képek 1

Szereposztás

Arthur ChenNing Que
Ireine SongSang Sang
Adam ChengFuzi
Crystal YuanMo Shan Shan
Zoey MengYe Hong Yu
Kris SunPrince Long Qing of Yan
Chin Shih ChiehYan Se
Hu JunXia Hou
Yin Zhu ShengMa Shi Xiang
Leon La MingLi Zhong Yi / Tang császára

További szereplők

Jiang Ye (2018–2019)
Rendező
Forgatókönyvíró
Író

Gyártó
Tercent Video

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

EeNii 

Hú, ez nem volt rövid, de végig lekötött :D
Volt egy alap elképzelésem, hogy miről fog szólni leírás alapján, és hozta a várt szintet :D Kifejezetten szeretem azokat a történeteket, amikben van valamiféle „bosszút állok dolgokért” alapszituáció, azonban a bosszúállás mellett más, minőségi dolgokra is jut idő, mint például karakterfejlődés, kapcsolatok kialakítása meg egyéb mellékszálak, és nem elvakultan csak az az egy „bosszú szál” fut.
Nagyon megszerettem a karaktereket és az interakcióikat, kivéve spoiler
Mindezektől eltekintve jó sorozat, és alig várom a második évadot :D

Marcsi0603 

Úgy felhúztam magam azon, mennyi szereplőt lecseréltek a második évadra, hogy azt már nem is néztem meg, pedig ez nagyon tetszett. Ning Que és Sang Sang párosát imádtam, egyszerűen nem tudtam betelni velük olyan cukik voltak. A sok mestert is nagyon bírtam, az akciójelenetek jók voltak, és a zenék megint fenomenálisak. Szívesen elolvasnám a könyvet is, ha elérhető lenne, kíváncsi volnék, mennyire hűen adaptálták.


Folytatása

Összehasonlítás

Ever Night


Hasonló filmek címkék alapján