San Sheng San Shi Zhen Shang Shu (Eternal Love) (2020–2020) 12

Three Lives, Three Worlds, The Pillow Book / Eternal Love of Dream · 三生三世枕上書
45' · kínai · kaland, dráma, romantikus, fantasy, sorozat, történelmi, wuxia 12
1 évad · 56 rész

Bai Feng Jiu az egyetlen kilenc farkú róka a jelenlegi világban, aki nem mellesleg a leendő királnyője a Qing Qui klánnak. Kisgyermek korától elkényeztetik a körülötte lévők és bár igazi csíntalan lány, de a szíve a helyén van és mikor bárkinek segítség kell, elsők között terem ott. Egy nap a… [tovább]

kínai

Képek 2

Szereposztás

Dilraba DilmuratBai Feng Jiu
Gao Wei GuangDong Hua Di Jun
Yang MiBai Qian
Leon ZhangCang Yi Shen Jun
James LiLian Song
Lawrence WangSi Ming
Wayne LiuYan Chiwu
Angel LiuJi Heng
Baron ChenZhe Yan
Huang Jun JieBai Zhen

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 40


Kiemelt értékelések

Shad 

Egy személyes Dong Hua-t minden nőnek! Ez a fehér haj Ennek a hapsinak gyilkos… életfogytiglan járna ezért:D nah viccet félre téve: azt hittem 56 részt végig fogok kínlódni, de lehet mert csak 40 percesek a részek csak úgy pörögtek. Sokszor még jelölni is elfelejtettem egy-két részt. Igazából nem mondhatnám, hogy dübörög a sorozat, de folyamat szépen lassan haladunk előre:) Sajnáltam, hogy Feng Jiu róka alakja a későbbiekben nem jött elő, igazán édes volt:) Tulajdonképpen három-négy teljesen különálló sztorit kaptunk, ami mégis összefügg :) CGI fogjuk rá rendben volt:) volt, ahol tényleg gyönyörű volt, néhol kilógott picit a lóláb, de összességében teljesen rendben volt:) Tájak, kosztümök, hajak nagyon szépek, az OST-t pedig egyenesen imádtam:)
Karakterekben mindegyiket imádtam :) Feng Jiu az elején iszonyat szeleburdi volt, de azért idővel javult (kicsit:D), igazi kis rosszalkodó csíntalan róka lány:) Dong Hua pedig a kezdeti látszat jéghegyből (imáááádtam, ahogy szét szívatta a környezetét apró „tréfákkal”:D) a végére igazi pajzán szerelmes lett:D ami viszont a sorozat nagy erőssége a mellékszereplői.. a Tábornokuk, a Hercegek, a Démon hercegek,a barátnők, testvérek és úgy amblokk Mindenki fantasztikus volt :)
Kinek? Bárkinek:), aki kellemes , romantikus sorozatra vágyik, bár mire teljesedhet a szerelmük „pár bukás benne van”, így azért vannak drámák, de Feng Jiu olyan kis optimista karakter és van egy hangulata, hogy mégsem érzed olyan zsepis drámának. Inkább csak pillanatnyi állapotok, amiken gyorsan túl is lépünk, hogy haladjunk előre a szerelem felé:) Feng miatt a végén picit bosszankodtam, de aztán mégis szép véget kaptunk, úgyhogy gyorsan túl is tettem magam rajta:P

4 hozzászólás
BallaBella 

Ez… erre nincsenek szavak. Számomra ez a sorozat tökéletes. <3

Marcsi0603 

Nem tudtam, hogy előbb a másik sorozatot kellett volna megnéznem, ahol Dong Hua és Feng Jiu mellékszereplők, de végül nem bántam meg, hogy így alakult, mert legalább nem tudtam meg, mik fognak történni velük. Ki kell emelnem a zenéket, mert olyan csodálatosak, néhánytól még most sem tértem magamhoz. A kosztümök eleinte kicsit furák voltak, de aztán megszoktam. Feng Jiu karaktere nagyon cuki volt, imádtam, amikor a színésznő a rókát alakítja. Dong Hua meg fenomenális karakter, imádtam, amikor egy tuskó, nagyon jó alakítás az is. Hatalmas kedvenc lett még a démon herceg, akinek nem jut eszembe most a neve, és A-Linál nehezen találtam cukibbat. Pontlevonás azért, mert voltak részek, amikor csak állt a történet, illetve a szenvedést is lehetett volna kicsit mérsékelni.


Hasonló filmek címkék alapján