Bei Ling Shao Nian Zhi Zhi Da Zhu Zai (2020–2020) 1

The Great Ruler · 北灵少年志之大主宰
45' · kínai · akció, kaland, romantikus, fantasy, sorozat, történelmi, wuxia 15 !
1 évad · 48 rész

Ötezer évvel ezelőtt, miután legyőzték a Gonosz Istent, átváltozott a Kilenc Gonosz Szemmé és azóta is a feltámadásra vár. Most, ötezer évvel később Kilenc Gonosz Szem végre testet tudott ölteni.
Egy Mu Chen nevű fiatal fiú egy nap találkozik Luo Li-vel, a Luo Isten Klán istennőjével,… [tovább]

Szereposztás

Roy WangMu Yuan
Ouyang NanaLuo Li
Luo Ming JieLiu Mu Bai
Xu HaoTan Qing Shan
Wang Yi TingTang Qian Er
Sun Su MengWen Qing Xuan
Li Shu TingYe Zheng Er
Zhang Cheng HangLi Xuan Tong
Zhang Ya QiShen Cang Sheng
Huang Kai JieMo Shi

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

GentleRain 

A donghuáját láttam először, és nagyon tetszett, bár elég rövid volt. Az élőszereplős adaptáció jóval hosszabb, és bár az elején kissé unalmasnak tűnt, de később nagyon beindultak az események. Tetszett, hogy megvolt az alapozás, a főszereplő Mu Chen konkrétan a nulláról indul a hőssé válás rögös útján, hogy végül elpusztítsa a Mennyei Gonosz Istent. Nekem tetszett a sorozat, mert kalandos, tele van jobbnál-jobb karakterekkel, akik közül senki sem csak fekete és fehér. Még a gonoszoknak is van motivációjuk, ahogy Mu Chen társai sem pusztán csak jófiúk. Mindenki élő, lélegző karakter, akik közül sokukat meg lehet kedvelni. Nekem az egyik nagy kedvencem lett Tang Qing Shan, aki elsőre csak egy vicces karakternek tűnik, de bátor, önfeláldozó és mindig segít a barátainak. De ugyanígy megkedveltem Jiu You-t, aki ugyan „csak” egy madár, de tetszett, hogy mindig kiáll Mu Chenért még akkor is, ha az elején egyáltalán nem szívelte a fiút.

A CGI sem volt zavaró, nem volt ugyan repkedés, de volt rengeteg mágia, ami szerintem nagyon látványos volt. A történet szerteágazó, és bár a vége borítékolható, de nem minden karakter van biztonságban. A szerelmi szálakat sem erőltették túl, ami szerintem zseniális ötlet volt. Pl. a Mu Chen és Luo Li közötti szerelem is szépen, lassan bontakozik ki, nem kapkodták el. Ráadásul van idő megismerni minden karaktert is. Szóval, én csak ajánlani tudom minden wuxia és xianxia fannak.


Hasonló filmek címkék alapján