Zhao Yao (2019–2019) 9

Miközben Wanju kardját próbálja megszerezni, Lu Zhao Yao-t megöli a hallhatatlanok törzse. Azt hiszi legfőbb szövetségesének Li Chan Lan-nak köze van a történtekhez., miután kiderül hogy ő a démon király fia. Öt évvel később Li Chen Lan átveszi a Wanluk vezetését, Zhao Yao pedig bosszút forral.… [tovább]

kínai · kínai, angol

Képek 15

Szereposztás

Bai LuLu Zhao Yao
Xu KaiMo Qing / Li Chen Lan
Shane XiaoQin Zhi Yan
Leo LiuLuo Ming Xuan
Wu LinA'Da
Amy ZhangLu Shi Qi
Li Zi FengQin Qian Xian
Viola MiLiu Su Ruo
Fu JiaYuan Ye
Yang ZeLiu Yan Ling

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Paffy

A The Legends, egy gyönyörű történet, arról, hogy az embereket a cselekedeteik, és nem a születési rangjuk határozza meg. Lehetsz a legragyogóbb, legszebb, legtehetségesebb ember, ha a lelked romlott és mindenedet felemészti a sötétség legyőzése, míg végül te is eggyé válsz vele.
Ez a dorama bebizonyította, hogy nem minden az, aminek látszik, és az emberek/démonok a saját életük kovácsai.
A sorozat legelejétől egészen a végééig, hatalmas karakterfejlődéseknek lehetünk szemtanúi. A dorama szépen építi fel egyes szereplők életét, s gördít eléjük akadályokat, hogy a végére ki tudjanak teljesedni.
A történet előrehaladtával, néha joggal érezhetjük azt, mintha teljesen más szereplőkről lenne szó, mint akikkel az elején megismerkedtünk. A színészi játékokra nem lehet panasz, hiszen nagyszerű munkát végeztek a szereplőik ábrázolásában.
A csodálatos történetvezetésen, a mesés jelmezeken és a karakterek fejlődésén túl, a dorama további erőssége a szereplők kapcsolataira épült. Itt minden megtörténhet, barátból ellenség, ellenségből barát, s mindez részletese kidolgozva, tudjuk, hogy mi miért történik. Ez teljesen rendben is van, hiszen csak így lehettünk tanúi annak, hogy milyen változásokon mennek keresztül a karakterek. Ez kinél pozitív, kinél negatív irányba változott, s emiatt a sorozat eleje pergősebb, és itt-ott humoros jelenetek is megtalálhatóak benne, addig a történet második fele már komolyabb témákat feszeget és kicsit lassabb lefolyású lesz és igazi drámáva alakul át.
A két főszereplő között a kémia valami eszméletlen. Bai Lu és Xu Kai által megformált Zhao Yao és Mo Qing/Li Chen Lan mágnesként vonzzák egymást. Már az Arsenal Military Academy –ban is bebizonyították, hogy tökéletes párost tudnak alkotni, azonban ebben a doramában messze felülmúlták az elvárásokat. Pedig ez a sorozat még korábbi is.
A kapcsolatukban a gyűlölettől kezdve a mérhetetlen szerelemig, minden fellelhető. Külön-külön is fantasztikus karaktereket elevenítenek meg, de ketten együtt simán elviszik a hátukon a show-t.
A zene szerintem nagyon jó volt, az Opening és Ending nagyon szép.
Egyetlen negatívumként a dorama utolsó pár percét tudnám felhozni, sokkal jobban is meg lehetett volna oldani, sőt én kifejezetten kihagytam volna ezt a részt belőle. Teljesen felesleges volt spoiler. Emiatt eléggé zavaró volt a lezárás, és nem is volt valami stílusos.
Ha a végső képkockákat nem nézem, akkor egy csodálatos doramát láthattam, ami biztos, hogy újranézős lesz nálam. A sorozat bebizonyította, hogy a jó lehet rossz, a rossz pedig lehet jó.

Marcsi0603 

Eléggé szórakoztató volt ez, nagyon bírtam Mo Qinget és Zhao Yao-t, de a másik csaj nagyon idegesítő és eléggé haszontalan volt. Sok mellékszereplőt eléggé sajnáltam, hogy kitolt velük a sors, de összességében tetszett a sorozat. A zenéje is nagyon jó, főleg az ending.


Hasonló filmek címkék alapján