Fanren Xiu Xian Zhuan: Fanren Feng Qi Tian Nan Er (2020–2020) 5

A Record of A Mortal's Journey to Immortality / Martial Cultivation Biography · 人修仙传之凡人风起天南贰
18' · kínai · akció, animációs, kaland, romantikus, fantasy, sorozat, wuxia, donghua 13
1 évad · 21 rész

Han Li egy átlagos fiú, aki nagy szegénységben született. Hogy segítsen a családján, úgy dönt, hogy részt vesz Qixuanmenben tartandó vizsgán, ahol végül Mo doktor tanítványa lesz. A doktor fura szerzet, de mégis orvoslásra tanítja Han Li-t, aminek a fiú nagyon örül. Azonban egy nap a doktor… [tovább]

Kedvencelte 2

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

GentleRain 

Ebből kell egy második évad, mert ahogy vége van az elsőnek, az nem igazság. A legjobb részeknél vágják el mindig az évadokat. Egyébként nagyon jó kis donghua, és külön érdekesség, hogy a főszereplők arvonásai nagyon valósághűek. Han Li pl. konkrétan arcra élő embernek tűnik.
A történet nézeti magát, tetszik, hogy először a jövőben járunk, majd visszatérünk a jelenbe, hogy megfigyeljük, Han Li-ből hogyan lesz lassan kultivátor, milyen utat jár be, milyen nehézségekkel kell megküzdenie, miközben sorra veszít el barátokat, de szerez is újakat. A CGI gyönyörű, a harcjelenetek parádésak, a karakterek mind nagyszerűek. Szóval, nekem bejött. A látvány meseszép, sokszor olyan érzésem volt, mintha igazi erdőben, vagy hegyen járnék, nem egy számítógép alkotta világban.

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján