Xing Chen Bian (Xing Chen Bian 1.) (2018–2018) 7

Stellar Transformation · 星辰变
24' · kínai · akció, kaland, romantikus, fantasy, sorozat, történelmi, donghua
1 évad · 12 rész

Egy távoli galaxisban van egy fiú, aki nem rendelkezik semmilyen különleges képességgel. Apja tiszteltének kivívásáért sok fáradtságot vállal, az idők során felnő és az életét egy dolog változtatja csak meg igazán. Egy Meteoric Tear névre hallgató kő, amivel a teste egyesül és drasztikus… [tovább]

Képek 8

Kedvencelte 1

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

krlany 

Lesz 2. évad. Ez nagyon jó hír. Ez egy remek sorozat volt. Az utolsó részben volt egy kis töketlenkedés, amit nem értettem, de a vége meg nagyon drámai. Jó móka ez a kultiválás, madarunk meg nagy bohém.

Nympha17 

Izgalmas történet arról, hogy a legkisebb királyfiból hogyan lesz igazi harcos.
Tetszett, hogy a történetben mennyire központi szerepet kapott az apa-fia kapcsolat, hogy Xiao Yu milyen kitartóan edz, hogy még erősebb legyen. Persze aztán bejön a szerencse is a képbe, a Meteoric Tear kőnek köszönhetően, de fogadjuk el, hogy a Mennyek akarták így :D
A világ nagyon megfogott, de elégé komplex, a harcos szinteknél teljesen elveztem, aztán rá is hagytam, a szereplők úgy is kommentálták, ha valami fontos szintlépés történt.
A vége tényleg nagyon ütős lett, kiált a második évadért.
A madárka nagyon cuker volt *-* Kicsiként és nagyként is.

Yuuko 

Követelem a második évadot!
Nagyon tetszett a sorozat, jó volt látni, hogyan a főszereplő hogyan lett egyre erősebb. Végig le tudott kötni, a madár tényleg nagy arc. A vége elég drámai lett, megnyugtató, hogy lesz folytatás, de mikor?


Folytatása

Összehasonlítás

Xing Chen Bian


Hasonló filmek címkék alapján