Portraits 22178

Tom Ellis angol brit

1978. november 17. (Cardiff, Wales, UK) –

Teljes névThomas John Ellis
NemFérfi
Wikipédia-linkhttps://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Ellis_(actor)
Életrajz

Képek 17

Kedvencelte 70

Szűrés

Szerepei 13

Hát nem romantikus? (2019)
Isn't It Romantic
Doctor
Doktor Rush (2014–2014)
Rush
William P. Rush
Sötét titkok háza (2012–2012)
The Secret of Crickley Hall
Gabe Caleigh
Miranda (2009–2015)
Gary Preston
Last minute, bébi (2008)
Miss Conception
Zak
ShakespeaRe-Told – Sok hűhó semmiért (2005)
ShakespeaRe-Told - Much Ado About Nothing
Claudio
Agatha Christie: Poirot (1989–2013)
Agatha Christie's Poirot
Bland felügyelő

Népszerű művészértékelések

Saileach 

Tom Ellis

A Rush c. sorozatban láttam először (meg 1-2 felejthető Miss Marple -feldolgozásban, ahol nem tudott kibontakozni), de a Rush-ban már hozta ezt a neki iszonyúan jól álló figurát: a száguldó doki helyes, laza, vagány, pimaszul pofátlan alakját, aki mégis mindenkit meghódít. A Rush-t végigizgultuk és nevettük a férjemmel, sajnos pont a nagy fordulatnál kaszálták el azt is.
De aztán jött a Lucifer (amit sejdítem, talán pont az előbbi széria miatt kapott meg, annyira hasonló a figura). És Tom Ellis brillírozik Lucifer szerepében. A magas, karcsú, feketehajú, sármos figura behízelgő mosolyával és hangjával (no és az eredetiben az angol akcentusával!) mindenkit levesz a lábáról (de legalábbis megőrjít). Bár nem a zsánerem, még én is elgyengülnék a közelében az tuti! :)Tom Ellis egyszerűen lubickol ebben a szerepkörben. Na és még zenélni és énekelni is tud! Az nálam mindig plusz pont.
Iszonyú karizmája van, ha akarja (talán mert Skorpió jegyű amúgy?) , miközben életben cuki az orrára biggyesztett szemüvegével és a félénk mosolyával.
Egyébként tipikusan ő az a a típusú színész, akiről nem akarok túl sokat tudni, bőven elég nekem az a kép, amit a filmjeiben látok, mert olyan személyiséget képes mutatni, aki megihlet…
Remélem, a Lucifer után nem fogják elsüllyeszteni valami béna mellékszerepekben, hisz annyira jó a pasi, megérdemel sokkal több főszerepet!

4 hozzászólás