A Midsomer-gyilkosságok (1997–) 37

Kisvárosi gyilkosságok · Midsomer Murders
100' · egyesült királysági · dráma, sorozat, krimi 12 !
24 évad · 140 rész

A Kisvárosi gyilkosságok egy olyan sorozat, amely napjaink Angliájának gyönyörű vidéki környezetében játszódik tele színes egyéniségekkel és intrikával. A város nem éppen átlagos lakói között találhatjuk a nyugodt és összeszedett bűnüldöző, Barnaby főfelügyelőt és fiatalabb, lassabb… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

John NettlesTom Barnaby, főfelügyelő
Jason HughesBen Jones nyomozó
Daniel CaseyGavin Troy, rendőrőrmester
Jane WymarkJoyce Barnaby
Gavan O'HerlihyGeorge Arlington
Julie CoxOlivia Carr
Ronan VibertGiles Armitage
Raymond CoulthardLawrence Haggard
Anna Maxwell MartinArabella Heywood
Sonya CassidyBeatrice Daniels

További szereplők

Kedvencelte 18

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

krlany 

18. évad
Az az igazság, hogy nekem a másik Barnaby nyomozóként jobban bejött, de ennek a csávónak a kutyával való viszonya sokkal mulatságosabb. Nelson őrmesterrel ki vagyok békülve, de az új halottkém csaj tiszta kudarc, idegesítően gyerekes… csak össze ne jöjjön Nelson-nal! … Az ügyek még mindig meg tudnak lepni, bár a mostani évad abból a szempontból kiszámítható volt, hogy hat esetből ötöt nők követtek el… viszont még ennyi évad után is van egy csomó jó ötlet a részekben, a kisvárosi fazon arcokról nem is beszélve… Még mindig bírom.
19. évad
Új őrmester, új halottkémek még ha pár epizódra is… túl nagy a jövés-menés a rendőrség berkeiben… és most már a feleség is… Kicsit úgy érzem kezdenek kifogyni, elfáradtak az írók az átívelő szálnál, nem nagyon tudnak mit kezdeni az állandó szereplőkkel… viszont az egyes esetek, és hozzá a népek… még mindig jó.

ladybird12 

1-6 évad
Azért is teszem egy kör alá ezt az első hat évadot, mert a hatos évadig volt Troy őrmester Barnaby főfelügyelő szorgos segítője és extrém sofőrje. spoiler
7-9 évad
Színre lép Scott őrmester. Elsőre azt hittem, hogy Troy helyére nem tud lépni, de én megkedveltem őt is és igazából, amely végett jó volt nézni azok az érdekes gyilkossági ügyek.
Ezért is fogom tovább nézni

Zsanni

Néhány random részt néztem meg belőle, nagyon tetszett a hangulata, főleg amíg az eredeti Barnaby főfelügyelő és családja volt benne, aranyosak voltak, és a történet legtöbbje is tetszett.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján