Doktor Rush (2014–2014) 14

Dr. William P. Rush egy sztárorvos. Gazdag és híres embereknek segít megoldani az egészségügyi problémáikat, melyeket persze a páciensei nem szeretnének a nyilvánosság elé tárni. Azonban Rush maga sem él példaértékű életet, kábítószerfüggő és szoros kapcsolatban áll több alvilági figurával.

Képek 2

Szereposztás

Tom EllisWilliam P. Rush
Larenz TateDr. Alex Burke
Sarah HabelEve Parker
Rick GonzalezManny Maquis
Erica CerraLaurel Burke
Odette AnnableSarah Peterson
Warren ChristieJP
Rachel NicholsCorrinne Rush
Harry HamlinDr. Warren Rush
Teach GrantHarold

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

Szencsike 

Hogy lehet így befejezni egy sorozatot?! Ez kész őrület… 10 rész, de micsoda 10 rész volt! Dr. Rush egy óriási forma, de persze a nagymenő álca mögött ott rejtőzik valaki más is, aki egy picivel normálisabb életre vágyik, de mindig van valami, ami miatt ez nem fog összejönni. Tom Ellisnek nagyon jól áll ez a macsó szerep. A történet jól pörög, szinte alig van üresjárat, mert ha nem Rushsal, akkor valaki mással történik valami, de a mellékszálak is jók volta, különösen Alex „bukása”. Kár, hogy nem folytatódik a sorozat, ezt el lehetne nézni sokáig.

csartak

A sorozatot Tom Ellis miatt néztem meg, mert nemrég láttam a Lucifer sorozatban. Mivel elég hasonlóak a szerepek, óhatatlanul is összehasonlítom őket. Nos, ez olyan előjáték-féle a Lucifer előtt. Ugyanolyan léha, élvhajhász figura. Viszont vicces, hogy azt mondom, de mintha romlottabb lenne, hiányzik belőle az elegancia, a felülemelkedettség, ami Lucifer sajátossága. Rush sokkal földhöz kötöttebb, és esendőbb. De hát ez természetes is, ő nem az ördög.. Bűneire feloldozást nem is talál a végén, hiába keresi.

Lilla_Kissné_Tamás

Imádtam sorozat. Sajnálom, hogy nincs folytatás, nekem jobban tetszett, mint a Lucifer sorozat.
Vannak benne hasonlóságok, mégis teljesen más. Jó lett volna a folytatásban látni Will karakterfejlődését, mert van honnan… És jó úton indult el… De most a segítség, amit tett mindenkiért nagyon visszaütött rá, akár egy bumeráng.
Sajnálom nagyon, hogy nincs folytatás :(


Hasonló filmek címkék alapján