Z, mint zombi (2014–2018) 24

Bolygónkat egy zombi vírus csaknem teljesen kipusztította. Három évvel az apokalipszist követően egy maroknyi túlélő 2500 mérföldes útra indul: az egyetlen immunis túlélőt, Murphyt kell New Yorkból Kaliforniába, az utolsó, még működő kutatólaborba eljuttatniuk – élve. A férfi vére ugyanis olyan… [tovább]

angol

Képek 19

Szereposztás

Kellita SmithWarren
Keith AllanMurphy
Russell HodgkinsonDoc
Pisay PaoCassandra
Nat Zang10k
DJ QuallsZ polgártárs
Anastasia BaranovaAddy
Michael WelchMack
Tom Everett ScottGarnett
Tinsel KoreyAyalla

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 12

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Osli75 

Az elején még úgy gondoltam gagyi lesz és vannak dolgok amik annyira hibásak vagy amatőrök benne, de már nem zavar, mert a humora viszont nagyon jó! A végére egész izgalmas lett. Azt hiszem nézem tovább.

KyKy

Azt hiszem, hogy így az első évad végénél járva megállapíthatom, hogy új kedvenc sorozatot avattam. Nem akarom elkiabálni, de 12 rész megnézése után – amikor is egyre jobban és jobban tetszettek az epizódok –, már talán biztosan kijelenthetem.

Eleinte kétkedve álltam neki, bár mostanában rákattantam a zombikra – amit magam sem értek, mert régen ki lehetett volna ezzel a témával kergetni a világból –, és azt hiszem, ez elsődlegesen a The Walking Deadnek köszönhető, így persze örökre ő marad a piedesztálon, de azt hiszem, ez a sorozat méltó vetélytársa lett.
Hasonszőrű a két sorozat, aki szereti a TWD-t, ezt is szeretni fogja. Talán a TWD hiányosságait fogta meg ez a sorozat, értem ezalatt a humort, illetve a pörgős történetvezetést, és mondhatom, mindkettő nagyon-nagyon tetszik és feldobja a zombik uralta kilátástalan világábrázolást. (Update: Ez a sietség a második évadra nekem már kicsit túl sok, túl gyorsan haladnak az események, néha szerintem lassíthatnának.)
Ajánlani tudom minden zombi-kedvelőnek, mert szerintem nem fog csalódni senki.
Alig várom a folytatást, remélem, még sokáig élvezhetjük ezt a sorozatot! :)

Köszönöm @Marcsi0603-nak az ajánlást! :D

3. évad megtekintése után:

Hm, nos, azt hiszem, kezd kicsit sok lenni nekem ez a világ, nem bánom, hogy egyben tudtam ledarálni az évadot, és azt sem, hogy sokat kell várni az újra, mert lehet, hogyha ezt túl gyorsan egymás után nézném, kiakadnék. Nem tudom, kezd nagyon fura vágányra fordulni ez a történet, a műfaji besorolást lassan módosítani kéne fantasyre, ami szerintem ebbe a poszt-apokaliptikus világba nem illik túlzottan. Legalábbis nekem. Nem tudom, meddig fogják ezt még húzni, meddig lehet ezt a szálat bonyolítani, de biztosan tudják fokozni, kérdés, mennyire lesz közönségbarát, mert én most jelenleg úgy érzem, hogy az eddig egyik nagy kedvencként számontartott sorozat, kezd lekerülni a lista aljára. Az biztos, hogy ez a „nézzük az új részeket, mert hát kíváncsi vagyok, mégis mi lesz ebből” elv nem annyira nyerő a sorozatoknál. Főleg hosszútávon.

medveorszag

Kedvenc zombis sorozat! Imádom a karaktereket, a vicces megközelítést, a kivitelezést, mindent! Abszolút ajánlom!

AniTiger

1. évad 13. része után:

Na, most aztán igazán belerúgnék valamibe… Kész pofára esés ez a mai péntek éjszaka, ugyanis kiderült, hogy
» ma csupán egy részt adnak le az új kedvenc zombis sorozatomból,
» az első évad utolsó része
» egy olyan utolsó rész, aminek NINCS egyelőre folytatása…

Az official website pofámba csattanó „folytatjuk ősszel” feliratára olyan, de olyan rondákat mondtam az üres szobának, hogy a fehér falaim is belepirultak.

Awwwmmmájjjgááddwáááááj…

A sorozat egyszerűen fantasztikus. Annyira szívesen gyogyóznék be az NSA hóviharokba ékelt bázisán, hogy ihaj! Ráadásul bírom a Z polgártársat alakító csávót is (DJ Qualls).
A kintiek közül több kedvencem is akad, de persze az apokalipszis dögös csávója a kedvencem. (Végülis május 22 óta vele töltöm a péntek estéimet. :D :D :D) Komolyra véve a figurát, mindegyiküket szeretem – még Murphyt is, aki nagyon durva a folyamatos megszökéseivel és paraszt beszólásaival. Nincs új a nap alatt, persze, de azért engem lefoglal, izgalmas és jópofa a történet – csak nagyon durván kapják az ívet ezek a túlélők, mit ne mondjak.

mandarina 

The walking dead elvonási tüneteim voltak, ezért kezdtem el nézni. Az első rész után nem sokon múlt, hogy kaszáljam, egyrészt nagyon sok egyezést találtam, másrészt meg túl sok volt az eltérés.:D Több olyan karakter is van, akiket egy az egyben meg tudtam feleltetni a Walking dead valamelyik szereplőjének. Szerencsére elég hamar magára talált a sorozat, jelenleg a 10. résznél járok és mostanra eljutottam oda, hogy már nem hasonlítgatok, hanem saját magáért szeretem. És már előre félek, mi lesz velem a napi betevő zombi adagom nélkül…
Természetesen a kedvenc karakterem Z polgártárs és az alulmúlhatatlan Murphy.:D Ha velük történik valami, nagyon megharagszom.:))

AnnaAnn

Jónak tűnő sorozat, bár úgy érzem, még mindig a The Walking Dead az első nálam. Hasonlóságot látok a kettő között, például hogy valakit el kellene vinni egy bázisra, mert fontos az emberiség szempontjából. Ez a The Walking Deadben is feltűnt, csak ez a sorozat e köré épült. Látok benne lehetőséget.

1 hozzászólás
Marcsi0603

Az első rész után azt mondtam, ilyen nincs, tiszta Walking Dead koppintás, kaszát neki, aztán megnéztem még pár epizódot, és már csak azt vettem észre, hogy vége az évadnak. És micsoda évad volt, esküszöm történetileg duplája a WD több évadának, plusz van benne valami, ami a WD-ből hiányzik, ami nem más, mint a humor. Jó sokat lehet nevetni rajta, a zombik az elején kicsit gagyinak tűntek, de aztán egyre jobbak lettek, ráadásul jópár szereplőt sikerült megkedvelnem. Z polgártárs, 10k és Murphy a kedvenceim, de még egykét csajt is sikerült megkedvelnem, ami nagyon jó pont. Aki szereti a zombis filmeket, és el tud vonatkoztatni a WD-től, annak nagyon tudom ajánlani, jó volt ez. Plusz már játsszák a második évadot is.

Stone 

Az első évad nézhető volt, karakterei jók voltak, bár nem mindegyik érdekelt, hogy mi lesz vele. A második évadot elkezdtem, már furán áll a széna, de majd meglátjuk hova kunkorítják…

Don_Falcone

Kiváló sorozat minden szempontból! Nem értek egyet a 3. és további évadok leszólóivakl, az is kiválló volt. Kár, hogy 5 évados lett csak. :/ De „kárpótolhat” a Black Summer. :D


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján