Teen Wolf – Farkasbőrben (2011–2017) 386

Scott McCall átlagos középiskolás, aki másra sem vágyik, mint hogy észrevegyék, elismerjék. Ezért szó nélkül csatlakozik egy éjszakai rendőrségi akció önkénteseihez, ám az erdei kutatás közben megharapja egy vérfarkas. Élete ezután soha többé nem lehet már a régi…

angol · nincs
angol · nincs
angol · nincs

Képek 70

Szereposztás

Tyler HoechlinDerek Hale
Tyler PoseyScott McCall
Dylan O'BrienStiles Stilinski
Holland RodenLydia Martin
Crystal ReedAllison Argent
Linden AshbySheriff Stilinski
Melissa PonzioMelissa McCall
JR BourneChris Argent
Ian BohenPeter Hale
Seth GilliamDr. Alan Deaton

További szereplők

Kedvencelte 300

Várólistára tette 176


Kiemelt értékelések

Zahra 

Miért nem írtam még értékelést? :o
Nagyon a szívemhez nőtt a sorozat. Az eleje már olyan kis gagyinak tűnik, még csak bontakoztak ki a szálak, de arra is csak mosolyogva nézek vissza.
Voltak nem kedvelt cselekményszálak, spoiler de ez se zavar. Imádom a szereplőket. Főleg Styles és Lydiát. spoiler Nagyon fognak hiányozni, úgyhogy biztos újra fogom még nézni.

pvik13 

Ez a sorozat az amit az évek során sem tudok megunni. ♥‿♥ Imádom minden egyes percét. Meglehet vannak esetleg gyengébb részek/évadok de ez nem változtat a tényen hogy számomra egy MESTERMŰ. A színészeket mind a való életben mind a sorozatban is imádtam főleg a Dylaneket ♥(ˆ⌣ˆԅ) A story eszméletlen jóóóó hiszen minden évadban jönnek új lények, mitológiák, szereplők stb. Na de vagy napokig tudnék róla áradozni ✧❤ヽ(◕ヮ◕ヽ)

Theana 

Megvannak ennek a sorozatnak a maga hibái, például, hogy annyira hatásvadász, hogy az már kínos, és hogy olyan hirtelen tűnnek el a szereplők, hogy csak pislogsz, hogy tényleg, de tényleg, baromira hatásvadász végig, de komolyan, végig, ezt valahogy a készítők nem unták meg. És hogy vannak benne béna párosítások és szövegek, amik egyáltalán nem tűnnek természetesnek. De ennek ellenére nem lehet nem szeretni. Nagyon jó humora van a sorozatnak, néha vagy öt szálon mozog a cselekmény, a szereplők érdekesek és az ember akaratlanul is megkedveli őket. Az évadok alatt kiderült, hogy senki sem csak fekete-fehér karakter. Mindenkinek megvan a saját sara, de a legjobb részét is megmutatja. Ez szinte mindenkire vonatkozik, kivéve talán egy emberre. Igenigen. spoiler Ő aztán soha semmiből nem tanult, pedig mennyi lehetősége volt rá.

A harmadik évad végén megszakadt a szívem, számomra ott a Teen Wolf egy kicsit elvesztette a teen wolfságát, ha lehet ilyet mondani. Vannak azok a szereplők, akiket lehetetlenség pótolni, bárki újat is hoznak a sorozatba. (Aztán random eltűnik. ?) Mindig is jobban fogom szeretni a régi felállást, de hát ez van. Legalább érdekesebb koncepciót kapott a 4-5-6. évad, pedig fogtam néha a fejem. Vannak kérdéseim, mert a 6. évad eleje nem igazán állt nekem össze: spoiler Az ötödik évad pedig egyenesen elmebeteg volt, és az, amelyiket sosem fogom tudni megszeretni. (Soroljam? Theo, dokik, dilidoki, diliház… naugye.) A negyedik évad legfontosabb kérdése pedig, spoiler? Rajta és spoiler (Cora annyira nem számít, mert nem képezte annyira a csapat tagját) mindenkit viszontláttunk. Mellesleg, az sem okés, hogy a többi karakter csak úgy lelépett, de visszakaptuk őket 40 percre, úgyhogy meg van bocsájtva. :)

A szereplő, akiről mindenképp szót akartam ejteni, magamat is meglepve, mert alapvetően nem vagyok oda ezért a hősies típusért, Scott komolyan nagyon megfogott második nézéskor. Az a töretlen hit és kitartás, ami végig vezette őt az évadokon keresztül, ez a hatalmas elhatározottság, amit árasztott, engem ez alkalommal teljesen megvett. Nagyon szépen haladt és fejlődött, és mikor azt hinné az ember, hogy a sárba lépve ő is bemocskolja magát, mert nincs más választása, csizmát húz és ebből is talál kiutat. (Uh, ez aztán jó béna hasonlat lett, de tényleg így van.) Attól pedig a hideg kirázott, amikor létrejött egyfajta egység a falka között, irtó jó volt nézni.

Azt gondoltam, hogy újranézéskor már nem fog annyira lekötni, mint először, de tévedtem. Már az első epizódnál, amikor Scottnak még béna haja van, és Stilesszal mindketten naiv és amatőr nyomozót játszanak, végigjárt az izgalom és ugyanannyira érdekelt, mint előtte. A zenék néha nem illenek oda, de van egy-két igen jó is köztük. A poénokon ugyanúgy vihogtam, és mindig izgatottan vártam a következő történést. Nem tudtam nem szeretni a hibái ellenére sem.

viky0222 

Egy újabb olyan sorozat, amit nagyon sokáig meg sem akartam nézni, mégis kedvenc lett végül. A kezdet nem volt egyszerű, elég gagyi volt bizonyos szempontból, de a történetet elég hamar megszerettem. Mindig izgalmas és fodulatos. Az abszolút kedvencem a nogitsune-s részek, valamint a hatodik évad. az első tíz rész legalábbis, remélem az utolsó tízben sem kell csalódnom. És akkor a poénokról még szó sem volt. Zseniális!
A szereplők is nagyon a szívemhez nőtt. Egyértelmű, hogy nekem is Stiles lett a kedvencem. Nem lehet nem szeretni, a barátságukat Scottal is imádom. Allisont is nagyon szerettem, Argent aput pláne. Lydia szintén kedvenc, rengeteget változott és fejlődött az évadok alatt.
Nem tökéletes, voltak részek, amik nem jöttek be, dolgok, amik nem tetszettek, mint pl. spoiler
Nem ragozom tovább, én nagyon ajánlom a sorozatot, és türelmetlenül, de mégsem várom az utolsó tíz részt.

szymba23

El sem hiszem, hogy vége… bőgök mint egy gyerek, akitől elvették a kedvenc játékát… Scott McCall és csapata meghatározta az elmúlt 6 évemet, fantasztikus élményeket éltem meg velük. Sírtam, nevettem, dühöngtem és együtt harcoltam velük a 100 rész alatt. Nem gondoltam, hogy valaha is eljön ez nap, amikor fel sem tudom fogni, hogy nincs többé.
Az első részt végig nevettem, miszerint „ez egy rakás hülyeség, egy csomó nyomival” de minden rész után egyre jobban megszerettem mindenkit, és az a sok nyomi, hétről-hétre új meglepetést hozott nekem, új kalandokat, amiket érdemes volt velük átélni.
Köszönöm ezt a 6 felejtetetlen évet!!

Greylupus

Egy „lájtos” tinisorozatnak gondoltam, de mivel farkas / vérfarkas szerepelt benne, hát nekikezdtem. Az első évad még nem is volt annyir ütős, de ami utána jött!
Kemény a sztori és imádom, hogy a forgatókönyvírók nem félnek beáldozni a szereplőket, legyen az főbb szereplő vagy apró mellékszereplő.
Imádom!

zsorzsi

Összegzésül 3 évad megnézése után:
Furcsa bakugrásokkal haladt a történet. Majdnem minden új rész elején elgondolkoztam, nem hagytam-e ki valamit. Gagyi megoldások vannak benne az átváltozásoknál, a harcoknál. Kivitelezését tekintve pedig valahogy teljesen a Buffy-ra emlékeztet. :) De mégis van benne valami, amitől továbbra is érdekelnek a folytatások. Évadról évadra egyre jobb és egyre összetettebb, szövevényesebb a történet.

A 3. évad mindenképpen kiemelkedő. Érdekessége, hogy két csúcspontja van, mert a 12. rész is olyan volt, mintha egy évadzárót látnék. Dylan O'Brien alakítása pedig az évad második felében igazán említésre méltó.
Jöhet a folytatás! :)

Littlegirl 

Kb. három éve kezdtem el először nézni, de a 3. évadnál abbahagytam, mert nem tetszett az utolsó epizódja. Most már visszanézve, elég érdekes volt. Nem mondom azt, hogy kedvencem lett, de tetszett a sorozat. Érdekes volt, eseménydús, néha szomorú, de voltak vidám részek is. Scott-ot megszerettem, bár őt néha sajnáltam, mert a szerelmi kapcsolatai elég lehetetlenek voltak az elején. Aztán ott Stiles és Lydia, akik abszolút kedvencek lettek, végül az évadok során még sok olyan szereplő jött, akit vagy utáltam vagy megszerettem.
Szóval, érdekes egy 6 évad volt. :)

elentiya 

Az egyik kedvenc sorozatommá vált az évek során. Imádom. ❤

Kemiviki 

1 évad: Ha nincs Derek, Peter és Stiles, akkor én sem tartanék ott a sorozatban ahol most vagyok. Egy gagyi vicc az egész. Scott pedig nagyon irritál.
5. évad B fele: Amennyire jó volt az évad első fele annyira nem tetszett a második vége. Itt volt a lehetőség egy atom durva évadvégnek, erre kapunk egy csöpögős, mézes mázas véget. Én szerettem volna ha az a bizonyos illető meghal, ha végre a sok nem kellő emberke kiesik. Kezdünk sokan lenni, és így is rengeteg karakter van aki csak ugy eltűnt. A sok új helyett inkább őket kellett volna visszahozni.
Kira távozása miatt meg külön dühös vagyok.
6. évad A fele: Hihetetlen mennyire durva lett ez az évad. Komolyan egyre jobb és jobb lett a sorozat és nem is tudok más sorozatot felhozni ami ugyanilyen erősen tört volna felfelé. Egyszerűen mindent lesöpört az asztalról és egyeduralkodóvá lett. S nem állok készen az elvesztésére, nem akarom hogy vége legyen, ez így kegyetlen lesz. Annyira megszerettem ezt a csapatot.
Ja és ha már a Stydia fanok kaptak egy kis hatalmas jót, akkor az utolsó évadra egy kis Dereket csepegtessenek oda nekünk Sterekeseknek is :) THX
6. évad B fele: Hát vége lett, de eléggé keserű szájízt hagyott bennem. Amennyire tetszett az A fele annyira lett ez rossz. Kapkodós lett, rettentően logikátlan és az erőltetett spoiler párosért külön mérges vagyok. Pedig maga a mostani főgonoszunk is nagyon ötletes volt, jól lett felépítve, de a legyőzése… Nem is mondok inkább semmit, mert borzasztóan elkeserít hogy ennyi volt. Mindenki megúszta sérülések nélkül.. s a végén az a csók… hozzon valaki egy vödört…
Ami egyedül tetszett benne az az hogy újra összejött a csapat, itt volt mindenki aki csak számított kivéve Braeden-t, Kirát, Isaac-et….. Valahogy róluk mindenki elfeledkezett.
Pozítiv volt a Sterek rész, a Sheriff rettentő erős fellépése, és a számomra nagy meglepetés Theo akit megszerettem. Igen, nekem is furcsa ezt leírni.

Összességében: Őszintén, az első résznél egyáltalán nem gondoltam, hogy majd 6 évvel később is itt leszek, és könnyeket ejtek a sorozatért. Mert igen, voltak évadok melyeket nagyon elcsesztek, de voltak annyira erősek, hogy panasz egy szó se lehetett, csak úgy például a harmadik évad b fele vagy a 6. a fele.
A gyengébb évadokban pedig a karakterek miatt maradt az ember. Stiles egyszerűen eszméletlen jó karakter lett, és megvallom rettentően fog hiányozni a karaktere, mert nagyon egyedire sikeredett. És akkor ott van még Derek is nem mellékesen, meg Peter, meg Parrish és el ne felejtsem Christ és Stilinski Sheriffet. A lányok közül meg a gyönyörű s okos Lydia, és a spoiler Kíra.
Egy percig nem bántam meg, hogy annak idején maradtam, és sír a szemem hogy ennyire rossz lezárást kapott a történet. Lehetett volna sokkal erősebb, és bevállalkozik. De ennek ellenére egy örök kedvenc marad, és nem tudom lesz e valaha olyan sorozat, ami átveheti a TW helyét a szívemben valaha is.


Népszerű idézetek

NinaAva

(…)
Stiles: Igen, és havonta egyszer bekattan, és cafatokra akar majd tépni engem.
Peter: Tekintettel arra, hogy nő, havonta kétszer.

Zeyna382

Stilinski: Malia? What's your favorite food?
Malia: Deer!

Löné

-You're like the hot girl that every guy wants.
-I'm the hot girl?
-You're the hottest girl.
-I'm the hot girl.

TramontoSunset

Malia: Gondolkodjunk úgy, mint Stiles!
Derek: Mint egy hiperaktív hülyegyerek?

szymba23

Scott McCall : megvan a saját történetem. De vannak benne olyan részek, amikre nem számítottam. Azok az emberek… Akikről azt hittem, örökre mellettem lesznek… Őket veszítettem el. De akikről azt hittem, sosem bízhatok bennük… Végül megmentették az életem, nem is egyszer.

6. évad 20. rész – A harc farkasai
2 hozzászólás
_petra02_

Stiles: Mi van? Hatvanhat kilónyi sápadt bőr és törékeny csont vagyok. A szarkazmus az egyetlen fegyverem, Scott!

2. évad 6. rész – Barellenség

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján