Hát nem romantikus? (2019) 232

Isn't It Romantic
89' · amerikai · romantikus, vígjáték, fantasy 16

Rebel Wilson egy cinikus építészt alakít, aki egy rablótámadás során eszméletét veszti, s amikor felébred, minden merő rémálommá válik. Vagyis az ő legnagyobb rémálmává: a világ egy romantikus vígjátékká alakul, amiben persze ő a főszereplő.

angol

Képek 11

Szereposztás

Adam DeVineJosh
Priyanka Chopra JonasIsabella
Rebel WilsonNatalie
Liam HemsworthBlake
Betty GilpinWhitney
Sawandi WilsonAdam
Shyrley RodriguezRose
Michelle ButeauMartina
Brandon Scott JonesDonny
Tom EllisDoctor

Kedvencelte 10

Várólistára tette 137


Kiemelt értékelések

kiruu

Végre egy új megközelítés!! Annyira jól szórakoztam. Rebel Wilson és Adam Devine között csak úgy perzsel a kémia, szeretem ha egy filmben játszanak. Liam Hemsworth egy isten… jézusom az a két jelenet spoiler. Jó volt az ötlet, tetszett a kivitelezés is, ilyen romkomokat szeretnék még sokat.

Nihilchan 

Szívesen megnézném társasággal is. Tetszett az ötlet és jól szórakoztam rajta. Nekem néha Rebel már sok, de ebben a filmben nagyon bírtam, ahogy Adam DeVine sem idegesített halálra. Jól működő romkom paródia volt.

Szeszj 

Szerintem ez zseniális volt, nagyon jókat nevetem rajta. :D Az egész alapötlet tök jó, mindig is imádtam a kicsit elborult filmeket és ez is az volt. Rebel Wilson szerintem nagyon jó színésznő, ő és Adam Devine mindig jó párost alkotnak a filmekben. Szint úgy ebben is. Én nagyon bírom mindkettőt.
Liam Hemsworth is jó volt, főleg az ausztrál akcentusos rész! :D
A tanulsága is jó, teljesen igaz. :))
Szerintem egy szórakoztató, aranyos film. Nekem ez most nagyon tetszett. ^-^
https://www.youtube.com/watch…

hpatricia_ 

Ehhez mekkora elborult elme kell?? :D
Tetszett az alapötlet és a megközelítés: vicces, hogy kiparodizálja a romkom filmek kliséjeit, majd a végén bumm: egy hatalmas klisé. No mindegy. Jól szórakoztam rajta :D
Rebel iszonyat jó színésznő, vígjátékokban nem lehet rossz választás. És ma figyeltem fel rá először, hogy milyen gyönyörű nő!
Adam DeVine-t valamiért soha sem kedveltem, de itt most nagyon szerethető karaktert kapott, szórakoztató volt és nagyon jól működött Rebellel.
Szóval összességében nem volt ez rossz film, szórakoztató és kikapcsolódásnak mindenképp jó választás.

Kija

Nem volt egy nagy dobás, de alapvetően egy aranyos filmről van szó, egy érdekes ötlettel, meg egy tök jó üzenettel a végén, ami megmelengette a szívemet. Rebel Wilsoért nem rajongok túlzottan, de jól állt neki ez a szerep és a többi színész is jó volt, még arra is sikerült rájönnöm a film végén végre, hogy egyesek miért szeretik annyira Liam Hemsworthot, illett hozzá is ez a szerep. A kedvenc szereplőm Donny lett, az utolsó jelenetét amikor fény derült a titokzatos üzenetek hátterére és spoiler imádtam. A kémia a 2 főszereplő között jól működött, szerintem a kapcsolatukat is jól meg sikerült alapozniuk a készítőknek, spoiler. A film minden pozitívum ellenére mégis azt érzem, hogy többet is ki lehetett volna hozni az alapkoncepcióból, szerintem jobban is rá ehetett volna játszani ezekre a romkom klisékre, illetve a fiilm üzenetét jobban is a történet részévé tehették volna, de egy laza délutánra szerintem tökéletes lehet, ha az ember csak egy kicsit ki akar kapcsolni.

ellamuci 

Liam Hemsworth miatt néztem meg. Végig szenvedtem rajta, nagyon gyenge film, rossz a párbeszédek.

Nikkincs

Szerintem haláli az alapötlet, péntek esti szórakozásra tökéletes. Nem kell nagy durranást várni, meg komolyan sem venni, de azért számomra még a romkomok paródiája mellett egy kis mondanivalója is volt. És az a finálé!

MrsCumberbatch 

Néhol kicsit sok. Klisésen szokatlan. De élveztem. Nem fogom sokszor újra nézni de kifejezetten tetszett. Egynek pont nagyon jó volt. :D (Tom Ellis cameo miatt +1 csillag, tudom, túlzás, sorry.)

2 hozzászólás
viky0222 

Na pont ilyenre volt szükségem. Imádom a romantikus vígjátékokat, de azért tényleg tele van klisékkel, amik alapján mind tudjuk, mi lesz majd a következő jelenetben. Ezeket a kliséket nagyon szépen figurázta ki, igazából a saját maga paródiája, de nézhető, szórakoztató és nem alpári vagy lenéző módon. Igazából nem ítéli el saját magát, csak tükröt mutat, és összerakta egy filmbe mindazt, ami miatt kritizálják sokan a romantikus vígjátékokat.
Rebel Wilson a tökéletes választás egy ilyen szerepre, egy ilyen filmbe, és egyáltalán nem csalódtam benne. Nem a kedvenc színésznőm, de ezek a szerepek nagyon jól állnak neki. Liam Hemsworth meg *-* Komolyan, bármeddig el tudtam volna nézni :D
Mondjuk már ott megvett magának, mikor először a Pretty Woman indult el. Imádom a Micsoda nőt, úgyhogy gyorsan plusz pontot kapott. És minden más easter eggért is.
Nem újranézős, de nagyon jól szórakoztam rajta.


Népszerű idézetek

Vaklarma

Átkutathatod az egész Univerzumot, de nem találsz senkit, aki méltóbb volna a szeretetedre… mint te magad

Zohanna

-You are quite beautiful.
– Do I die? You are, like, way too hot to be a doctor, and saying really creepy things to me.
– I am so enjoying my time with you.
– Why?


Hasonló filmek címkék alapján