Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

Pandalány 

Nagyon izgalmas látni azt, hogy honnan, hogyan indult Taylor. Már akkor is, az első turnéja alatt óriási rajongótábora lett, és ez azóta is csak növekszik folyamatosan. Elképesztő volt már ekkor is a kreativitása, amivel kitalálta/kitalálták az egyes dalok produkcióit.
Persze a mostani turné technikája már sokkal profibb,Taylor sokkal jobban kezeli a közönséget, jobban uralja a színpadot és a hangja is elképesztően sokat érett, képezte magát és ezt egyértelműen hallani a mostani albumain. Itt még nagyon kis fiatal, óriási hajrázások, kimerészkedik a rajongók közé. Már ezeket elhagyta (vagyis a Rep-turnén még lement), ekkora rajongói őrület között nem is tehetné meg szerintem, hogy lemegy a színpadról (sajnos hallottam már nagyon fanatikus esetekről vele kapcsolatban is).
Az esőről meg annyit, hogy most már a nyitott stadionokban simán végignyomja a 3 órás koncertet zuhogó esőben is, szóval megoldva a drámai hatás. :D

Elmondhatatlanul várom a jövő évet, amikor végre, 15 év után először átélhetem én is a Taylor Swift-koncertélményt. Ráadásul minden albumából kapok majd egy kicsit, ennél jobban nem is alakulhatott volna ez, hogy így látom először.


Hasonló filmek címkék alapján