Kedvencelte 1

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

blackbeakwitch 

A szememben Demi az egyik legerősebb nő annak ellenére, hogy mennyi mindenen keresztülment; az egész tinikorát végigkísérte a depresszió, étkezési zavarok, bulimia, nemi erőszak, alkohol- és drogfüggőség. Nem minden ember tudná ezt egyben átvészelni és felülkerekedni rajta, de Deminek sikerült. Mindig nyíltan beszélt a problémáiról és a mentális egészségről, millió embert inspirált és segített a zenéjével, többek között engem is, amiért mindig hálás leszek neki.
Ez a doku sokkal jobbra sikeredett mint az előzőek, őszinte és nyers. Örülök, hogy Deminek sikerült feldolgoznia a traumáját és készen állt megosztani velünk a teljes történetet, bár bevallom elég nehéz volt végighallgatni az 1-2. részben azt, hogy akit 8 éves korod óta figyelemmel kísérsz és körberajongsz majdnem meghalt. Hatalmas csoda, hogy túlélte és közöttünk maradt. Ugyanakkor nem tudok amellett elmenni, hogy Demi előző menedzsmentje mennyire durván kontrollálta az egész életét, ráadásul fenyegették és érzelmileg zsarolták, nem csodálom, hogy mennyire szarul érezte magát. Konkrétan mintha börtönben lett volna. Ahogy Sirah is mondta: ha egész életedben mindenki arra fókuszál, hogy mennyire nem vagy jól és hogy jobban legyél, akkor nem is leszel jól. Ez szomorú, de igaz.
Az 4. rész megnézése után viszont mérhetetlen megkönnyebbülést, hiszen látszik, hogy Demi jó kezekben van, azt csinál (és eszik!) amit akar, tudja a határait, jól érzi magát a bőrében, kiegyensúlyozott és nyugodt. Rengeteget fejlődött az évek alatt és mondhatni most a lehető legjobb önmaga. Sajnálom, hogy rengeteg ember ezt nem tudja/látja és megbélyegzik egy “drogos celebnek”. Igazából lehet őt akárminek nevezni, de az tagadhatatlan, hogy Demi a legerősebb, legőszintébb ember az iparban, éppen ezért olyan megosztó személyiség: vagy nagyon szereted vagy nagyon nem kedveled és én szerencsére az előbbi tábort erősítem.

”Dear little me, I’m sorry that it took so long but baby you’re free.”

ZitussKa

Az a korosztály vagyok, aki a jelenleg is népszerű sztárok tini sorozatain nőtt fel. Demi, Selena, Jonas testvérek, Miley – mind mind sokat adtak a gyerekkoromhoz.
Demi sosem volt a kedvencem, ugyanakkor valóban szerettem volna ennek ellenére is többet megtudni a lelkéről.
Értékelem a kitárulkozását, egy igazi élmény volt – rengeteg energia sugárzik belőle. Számomra a harmadik rész volt a legsokkolóbb, minden szempontból.
Nagyon ajánlom, abban az esetben is, ha nem szeretitek a személyét. Mint emberi sors nagyon érdekes.

Morcant

Igen őszinte és remekül kivitelezett dokumentumfilm. Demi pedig csodálatra méltó, ahogy ennyi traumáról ilyen nyíltan tud beszélni.


Népszerű idézetek

blackbeakwitch 

There’s so much more of me that I have yet to explore.

4. rész – rebirthing
blackbeakwitch 

I’ve realized a lot of my past traumas came to a head that night, but at the end of the day, I’m responsible for my life choices and hold only myself accountable. And the last two years have been about me doing the work to identify and confront those traumas so I can be my best self and truly be happy.

2. rész – 5 minutes from death
blackbeakwitch 

I’ve learned that shutting the door on things makes me want to open the door even more.

4. rész – rebirthing
blackbeakwitch 

That’s the best part of my life today is that I’m in control of it. What I eat is my decision. What I don’t eat is my decision. What I do is my decision.

4. rész – rebirthing
blackbeakwitch 

I have full faith that you’re not going to open up TMZ and see another overdose headline. But I also say this with humility that this is a very powerful disease and I’m not going to pretend like I’m invincible. I have to work every day to make sure that I’m in a good place so that I don’t go to those things.

4. rész – rebirthing
blackbeakwitch 

I’m not living my life for other people or their headlines or their Twitter comments.

4. rész – rebirthing
Theana 

Charles Cook: How do we help you create a life where to have a sense of autonomy does not mean putting yourself in these harmful situations? That being able to, you know, abuse your abuser is not where the healing is going to come from.

3. rész – reclaiming power
blackbeakwitch 

There’s just so much pressure as a female in the industry to look a certain way and to, like, dress a certain way.

1. rész – losing control
blackbeakwitch 

That was my fault. That was me manipulating the people around me and making sure they never found out.

2. rész – 5 minutes from death
blackbeakwitch 

The hardest part of the breakup was mourning the person that I thought he was.

4. rész – rebirthing

Hasonló filmek címkék alapján