Shawn Mendes: In Wonder (2020) 35

Ez az őszinte dokumentumfilm világkörüli turnén kíséri végig Shawn Mendest, aki nyíltan mesél a sztárságról, a kapcsolatairól és a zenei terveiről.

angol
angol · magyar

Képek 2

Szereposztás

Shawn Mendesönmaga
Camila Cabelloönmaga

Kedvencelte 3

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

pvik13 

Egy szépen összerakott, hangulatos kis utazás ami feltölti a kis lelkemet és alátámyasztja nem semmiért imádom ezt a jóhangú, rendes srácot ^-^

Theana 

Nem akartam sok mindent hozzáfűzni ehhez a 80 perchez, mert mindent elmond, amit kell. De nagyon megható számomra, hogy még mindig ugyanolyan lelkesedéssel és őszinteséggel csinálja ezt, mint 6 éve, amikor épp, hogy kikerült a Vine és a Magcon világából. Megérdemli, hogy ennyien szeressék a tehetségét, mert mind emellett nagyon alázatos és csodálatos embernek ismerhettem meg. Nem vagyok hatalmas Shawn Mendes-fan, mint 5 éve, az egy másik korszak volt (nosztalgia helye), de hatalmas örömmel tölt el, amit ebben a filmben láttam tőle/róla. És bármennyire is jó a Wonder meg a többi száma, azt hiszem, nekem mégis a Never Be Alone marad az örök favorit. :)

Sakara 

Imádom, hogy még mindig az a hétköznapi, őszinte srác, aki anno volt, minden nehézség, változás és nyomás ellenére is.
Az ő munkájának hála sokszor másztam ki abból a láthatatlan gödörből és ezért örökre hálás leszek neki és a kemény munkájának is.

Noryyy

Shawn Mendes egy nagyon szerethető és alázatos énekesnek tűnik a film alapján, mostantól pedig jobban beleásom magam a munkájába.

namelesshaker 

Hát úgy látszik én mér kinőttem belőle is főleg az Wonder album meghallgatása után valahogy ő már egy nagy no nálam :/

Ella19

Pár évvel ezelőtt imádtam őt. Most is szeretem, de már nem hallgatom olyan gyakran a zenéit. Shawn egy nagyon alázatos ember, aki nem szállt el magától. Megmaradt olyannak amilyen volt. Látszik, hogy mennyire szereti a zenét és a rajongóit. Érdekes volt belelátni ebbe.

sofiasaymun 

Shawn-ról még 2015-ben hallottam először, a Stitches-nek köszönhetően. Akkor még nem nagyon néztem utána, hogy mégis ki ő, csak a zenéit hallgattam. Ez azonban megváltozott, amikor kiadta az önmagáról elnevezett albumát.
Elképesztő, hogy a kezdetektől mennyi mindent elért saját erőből; legyen szó akár díjakról, vagy a telt házas koncertjeiről. Bevallom, szerettem őt eddig is, de ennek a dokumentumfilmnek hála, még nagyobbat nőtt a szemembe és még inkább a rajongójává váltam. A Camilával való kapcsolata pedig irigylésre méltó, látszik hogy mennyire szeretik, tisztelik, illetve támogatják egymást.

ZitussKa

Shawn egy sugárzó és inspiráló személyiség, aki a húszas évei elejét tapossa és mégis képes ember maradni a körülötte kialakult őrület ellenére is.

Morcant

Nem mondom magam óriási Shawn Mendes rajongónak, de kedvelem pár dalát, és maga a személyisége is szimpatikus – szerény annak ellenére, hogy milyen világsztár lett. Nagyon érdekes volt megnézni, miként éli meg mindezt. Néhol kicsit unalmas volt, talán én egy kicsit rövidebbre csináltam volna, de nem bántam meg, hogy megnéztem.


Népszerű idézetek

Theana 

Shawn Mendes: I have to keep going. The heaviness of the tour made me want to flip things around and become more positive, you know? And I'm writing about anxiety more as… a companion I have to live with and less of an enemy that I'm trying to resist.

sofiasaymun 

Igen, rólad szól. Minden rólad szól. Mindig is rólad szóltak a dalaim.

Theana 

Shawn Mendes: You first get on the stage, and ego comes rushing in. And it goes, „Don't mess up, 'cause you're the man. Everyone's saying you're the man, so don't mess up.” So you get the mic, and your first note is flat. Always. And then about 30 seconds in you go… 'Oh yeah, I'm just a guy, and I love music.' And your whole body releases. And I just let go and I look around and I'm just like… 'Just do this. Drop the ego. Time to surrender.'


Hasonló filmek címkék alapján