Harry Potter és a Halál ereklyéi – 2. rész (Harry Potter 7/2.) (2011) 1080

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II
131' · amerikai, egyesült királysági · kaland, fantasy, rejtély 12 !

2 díj · 13 jelölés

Nincs tovább: Harry, Ron és Hermione immár nem kerülheti el a végső összecsapást. Mindannyian tudják, hogy ez az utolsó felvonás. A három jó barát visszatér a Roxfortba, hogy felkutassa és elpusztítsa az utolsó horcruxot.
Voldemort, aki egyre erősebb, uralma alá vonta a Mágiaügyi… [tovább]

magyar

Képek 35

Szereposztás

Daniel RadcliffeHarry Potter
Rupert GrintRon Weasley
Emma WatsonHermione Granger
Ralph FiennesLord Voldemort
Bonnie WrightGinny Weasley
Alan RickmanPerselus Piton
Alfred EnochDean Thomas
Tom FeltonDraco Malfoy
Mark WilliamsArthur Weasley
Maggie SmithMinerva McGalagony

További szereplők

Kedvencelte 410

Várólistára tette 65


Kiemelt értékelések

Theana 

Always.

https://snitt.hu/idezetek/16413
Úgy gondolom, méltó befejezést kapott, így lett kerek egész a Harry Potter, de épp bőgök, így nem tudom kifejteni mennyire szeretem én az egészet. <3 Sajnálom.

Andi 

A legszebb befejezést kapta.
spoiler
Ralph olyan jól játszotta Voldemortot.
Always

Törpillaa 

Hááát egyszer ennek is vége, de jó befejezés lett, izgalmas és látványos küzdelmek. Voltak benne jó jelenetek, és a helyszínek is látványosak, a szereplők még mindig jók voltak. Harry, Ron, Piton, Lupin, Sirius, McGalagony, Dumbledore, Luna, Neville, Hermione, Ginny, Fred és George, a Weasley apuka és anyuka, és még Draco is jó volt. De az apját még mindig utálom. XD Voldemort is jó volt, és Nagini tök cuki, de spoiler Nekem tetszett, jó volt, és végre a végére értem. :-D Jó sok ártatlan odaveszett, spoiler A vége is tetszett, és a zene is jó volt. A szereplők végre felnőttek, és mennek az ifjabbak Roxfortba. :-D

2 hozzászólás
Nihilchan 

Ez remekül sikerült befejezés lett. Csupa, tömény izgalom az egész, rengeteg drámával, sok fontos jelenettel és egy perce sem leülő cselekménnyel. Sőt, vannak bizonyos momentumok, amik jobban tetszettek a filmben, mint a könyvben. Természetesen rengeteget bőgtem rajta, ami nagyrészt a szuper zenének is köszönhető. Mindent összevetve szép lezárása volt a sztorinak, szeretem.

Sydney 

Egyelőre csak összességében.
Még mindig abban a téves feltevésben élek, hogy berakom az első lemezt és napokig Harry Potter folyik majd a csapból is, és milyen jó lesz nekem. Jó is volt, de éppen az utolsó végefőcíme megy.
Mindjárt jön A hobbit + A Gyűrűk Ura, ugyanez a szituáció :D
Nagyon szeretem a könyveket, filmeket, zenét, mindent.
Roxfortba mindig és örökké vissza fogok térni, hogy végigjárjam a kis túlélővel azt a fantasztikus utat, ahogy az események szemlélőjéből igazi hőssé válik. Nincs új a nap alatt, J.K. Rowling-nak mégis sikerült, és szerencsére a filmkészítőknek is: barátság, szerelem, hősiesség, veszteségek.

Chriss 

Nagyon szerettem könyvben a Harry Pottert, és a filmek közül az első öt is a szívemhez nőtt, viszont utána mintha esett volna a színvonal. De csak a filmek esetében. Az utolsó két rész nagyon el lett húzva, még mindig az a véleményem, hogy nem kellett volna ketté szedni a hetedik történetet. Nem lett annyira rossz a lezárás, csak hullámzott a színvonal. Jól esett most ennyi idő után újra nézni. A színészek játéka változatlanul tetszett, akárcsak a látvány, a zene. A befejezés megható volt, sosem tudom megállni könnyek nélkül spoiler Mindent összegezve, erőteljesebbnek érzem a könyveket a filmeknél, de mégis egy izgalmas, érdekes, jól felépített fantasy-világot tudtak megeleveníteni nekünk a mozivásznon, ami tovább táplálja képzeletünket.

NaNa_88 

Itt már normális értékelést se tudok írni. A végét fixen végigbőgöm. :D Nagyon sok a hiányzó elem, így itt már tényleg elengedem az egész összehasonlítósdit, mert nincs értelme. Izgulok, sírok, néha még egy egy nevetés is kicsúszik. Aztán elkezdődik a stáblista és fogalmam sincs mit kezdjek az életemmel. Legszívesebben újra ledarálnám az egészet. :D

Pandalány 

Vége van, nincs tovább. Soha nem tudom végignézni a befejező részt könnyek nélkül. Imádom, örökké, ahogyan Piton is mondta. ❤ ❤ Soha el nem múló szerelemmel. ❤
Szívem szerint újrakezdeném már most a maratont, bármikor, bármennyiszer. Egyetlenegy dolog van ebben az utolsó filmben, amit nem feltétlen így képzeltem el: a vége, amikor megtudja mindenki, hogy spoiler és örülnek, beszélgetnek a varázslók. Ezt a pillanatot még egy kicsit mutathatták volna, amikor bemennek a kastélyba Harryék és elmondják. Ajj és persze a végén, amikor a kamera már csak hármójukat veszi, az is lehetne hosszabb egy kicsit. ❤ ❤ Köszönjük J.K.Rowling :)


Népszerű idézetek

Sister

Ginny: Harry!
Harry: Szia.
Ron: Fél éve nem látott és simán keresztül néz rajtam. A saját bátyján!
Seamus: Bátyja az sok van, Harry-je csak egy.

1 hozzászólás
Theana 

Albus Dumbledore: Ne a holtakat szánd, Harry, hanem az élőket. Legfőképp azokat, akik szeretet nélkül élnek.

Theana 

Remus Lupin: Ahol a sikert osztják, a hitünk értéke többet nyom a követőink számánál.
Kingsley Shacklebolt: Ezt ki mondta?
Remus Lupin: Én.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján