Harry Potter és a Titkok Kamrája (Harry Potter 2.) (2002) 1264

Harry Potter and the Chamber of Secrets
161' · amerikai, egyesült királysági · kaland, fantasy, rejtély, családi 12

0 díj · 5 jelölés

Harry Potter nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Mindezt tetézi, hogy megjelenik nála Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse, nagy veszély leselkedik rá a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falai között. Harry és Ron lekési a Roxfort Expresszt, amely visszavinné őket az… [tovább]

angol

Képek 73

Szereposztás

Daniel RadcliffeHarry Potter
Rupert GrintRon Weasley
Emma WatsonHermione Granger
Richard HarrisAlbus Dumbledore
Hugh MitchellColin Creevey
Maggie SmithMinerva McGalagony
Fiona ShawPetunia néni
Kenneth BranaghGilderoy Lockhart
Bonnie WrightGinny Weasley
Alan RickmanPerselus Piton

További szereplők

Kedvencelte 435

Várólistára tette 42


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez a része is tetszett nekem, szórakoztató, voltak benne vicces részek, amiken jókat nevettem, és látványos volt, varázslatos, jó kis fantasyfilm, és a helyszín is még mindig nagyon tetszik. :-) A szereplők még mindig nagyon jók, de most leginkább Dobby volt a legszimpatikusabb, az elején annyira cuki, ja meg a végén, őt nagyon bírtam. :-D De azért még mindig kedvelem Harryt, Ront, Hermione-t, Dumbledore-t, McGalagonyt és Pitont ugyanúgy, ja és még Hagridot is. :-D A baglyok is annyira cukik, főleg Hedvig és Ron ügyetlen bolond baglya Errol is olyan cuki, én nagyon bírtam. :-D spoiler De hogy lecseszte őket a Weasley anyuka. XD Még mindig utálom Dursleyéket. Ja és Lockhartot. Brrr. XD spoiler De a Baziliszkusz cuki volt, meg a Fox is, meg a cica is tök aranyos. :-D Amúgy még Ginnyt is kedvelem, meg Longbottomot, Sir Nicholast, és a Weasley fiúkat is, de egy kicsit még Malfoyt is bírom, de az apját nem, látszik rajta, hogy rosszban sántikál. :-D Voltak benne jó részek, izgalmas jelenetek, de ez a része komorabb volt, és sötétebb, de még mindig bírom. Anno ezt a részt is többször láttam. :-)

2 hozzászólás
Valentine_Wiggin 

A kedvenc részem kiskorom óta. A szüleim váltig állítják, hogy kisgyerekként innen indult az arachnofóbiám, én meg folyton magyarázom nekik, hogy higgyék el, az a trauma a Gyűrűk ura volt…

Nihilchan 

Ezt a részt még nagyon szeretem; kicsit komorabb, kicsit sötétebb, de pont olyan szerethető és varázslatos. Itt már mindenféle traumatikus lény megjelenik, hatalmas pók, még nagyobb kígyó, agresszív fa (mondjuk jól mutatna egy fúriafűz a kertben). Imádom a naplós részeket, illetve Dobby jeleneteit. A látvány nagyon rendben van, a zene továbbra is szuper. Bármikor újra tudom nézni.

Haspók 

Ez a rész is nagyon tetszett, imádom Dobbyt, ő az egyik nagy kedvencem.
A története szintén izgalmas volt,a mágikus világ újabb rejtelmes titkát ismerhettem meg.

Netta88 

Ez már sötétebb hangulatú, és számomra még mindig az egyik legviccesebb és legfélelmetesebb rész. Legalábbis én mindig megborzongok azokon a részeken, amikor a hangot hallja Harry. Számomra az olyan para. x) Viszont Lockhart jelenetei ellensúlyozzák a komorságot, rajta jókat lehet derülni. És még mindig a kedvenc jelenetem a párbajszakkörös rész.

mandu 

Újranézés 2. felvonás. :3
Régebben ez volt a kedvenc részem, de ez azzal járt együtt, hogy a Titkok kamráját láttam a legtöbbször és erre untam rá a leghamarabb. A kedvenc jelenetem még mindig az, mikor feltűnik Christian Coulson, mint Tom. Hogy én gyerekként is hogy csorgattam rá a nyálam… xD Második kedvenc jelenet pedig a pókos rész. Nagy arachnofóbiás hírében állok, így nem csoda, hogy teljes mértékben együtt tudtam érezni Ronnal :D Ahányszor eszembe jut Aragog, kiráz a hideg. Azzal nyugtatom állandóan magam, hogy az utolsó részben sokkal 'kedvesebb' állapotban láthatom majd. :D

Pandalány 

Imádom,imádom,imádom!
Soha el nem múló szeretettel. Kismilliószor láttam már és még fogom is, kívülről fújom & mindannyiszor megkönnyezem a végét. Most is így történt. ❤ Csodálatos történet, szereplők, zenék. :)

Nevra

Még egy nagyon izgalmas rész. Basilisk. Imádtam.
Az, hogy spoiler nagyon ötletes volt. Azért szegény cica..
Viszont itt akit nem kedveltem az Lockhart. Még én is több varázsigét tudok mint ő. :D
Itt is csodásak a zenék + a tájak.
Kövessük a pókokat, kövessük a pókokat! Abszolút kedvenc.
Mért nem követhetünk pillangókat? Áhhh Ron, az túl egyszerű lenne. :D

MLauri

Egyszerűen minden egyes másodpercét imádom <3 Dobby <3

Littlegirl 

Ez a rész még benne van a TOP kedvencek között. :) Szeretem kicsinek látni Harryt, Hermionet és Ront. Olyan nosztalgikus, főleg azzal a tudattal, hogy ezen a filmen nőttem fel. És vagy százszor megnéztük videó kazettán ezt a részt. :) Hiszen telis tele volt izgalmakkal és olyan jelenetekkel, amik nevetésre sarkalta a nézőt :)


Népszerű idézetek

Theana 

Hermione Granger: Ha valaki hangokat hall, az a varázslóvilágban sem jó jel.

NaNa_88 

Oliver Wood: – Mindent bele! A Hugrabugnak nincs esélye ellenünk. Erősebbek és okosabbak vagyunk.
Fred Weasley: – Ráadásul nem mernek Harry közelébe menni, mert félnek, hogy kővé dermeszti őket.
Oliver Wood: – Az se hátrány.

Theana 

Harry Potter: Hogyan beszélhet az ember olyan nyelven, amit nem is tud?

4 hozzászólás
nettikeee 

Ron: Follow the spiders! Why can't we just follow butterflies?

NaNa_88 

Gilderoy Lockhart: – Milyen furcsa, különös hely! Te itt laksz?

Emii

Molly: A kedves fiaid, az éjjel fogták az elvarázsolt autódat és elrepültek vele Harryért.
Arthur: Elrepültetek? Hogy ment a kocsi, jól?

2 hozzászólás

Folytatása

Összehasonlítás

Harry Potter


Hasonló filmek címkék alapján