Király ez a srác! (2019) 35

The Kid Who Would Be King
120' · angol · kaland, fantasy 12

A történet főszereplője Alex, akinek az élete a feje tetejére áll, miután rátalál legendák által övezett kardra, az Excaliburra. A fiú egyszeriben egy hihetetlen történet kellős közepén találja magát, melyben társai segítségével le kell győznie egy középkori boszorkányt, Morganát, aki a világ… [tovább]

Szereposztás

Rebecca FergusonMorgana
Tom TaylorLance
Patrick StewartMerlin
Louis Ashbourne SerkisAlex
Rhianna DorrisKaye
Dean ChaumooBadders
Angus ImrieIfjú Merlin

Kedvencelte 3

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Bea_Csakegyolvasólány 

Szeretem Arhur mondakörének feldolgozásait, bár ettől a filmtől kicsit féltem a százaléka miatt, de nem volt annyira szörnyű, mint gondoltam. Kicsit furcsa volt a feldolgozása és az elgondolása, de izgalmas is. Főleg úgy, hogy gyerekek voltak a főszerepben. Bár volt néhány olyan dolog is, ami számomra kicsit nevetséges volt, de ezek ellenére mégis tetszett.

Kemiviki 

Nini egy Patrick Stewart :D
Nincsenek benne nagy fordulatok és a logika is néha elhagyja a történetet, de ennek ellenére kellemes kikapcsolódást nyújt.

Osli75 

A végén Merlin szónoklata ami sokat ér a filmben. Amúgy egy átlagos, gyerekeknek szóló fantasy történet.

Saori 

Hát ez cuki volt! És nem csak cuki, izgalmas, érdekes, nekem legalábbis bejött. Én szeretem az ilyesfajta történeteket, az Arthur legendakör az egyik kedvencem, úgyhogy nekem abszolút betalált.

Alapjáraton nem kell egy hatalmas filmre számítani, inkább raknám egy kategóriába pl. az Ébredő sötétséggel , de hozza a maga báját, egy kellemes kis fantasy, kicsit modern, kicsit gyerekes, de ha valakit ez nem riaszt vissza annyira, akkor abszolút tudom ajánlani. A karakterek jól lettek kitalálva, bár volt egy-két jelenet, amikor néztem, hogy „most miért?”, de engem ez nem szokott kizökkenteni, inkább csak nevetek rajta.

Jópofa kis délutáni kikapcsolódós film, nem túl világmegrengető történettel, abszolút élvezhető, szórakoztató, izgalmas, érdekes, édes.


Hasonló filmek címkék alapján