Brooklyn 99: Nemszázas körzet (2013–) 98

Brooklyn Nine-Nine
22' · amerikai · vígjáték, sorozat, krimi 12
6 évad · 130 rész

6 díj · 8 jelölés

A New York 99. számú rendőrőrsén játszódó, poénokkal tűzdelt sorozat a tehetséges, ám gyerekes módon viselkedő Jake Peralta nyomozó és újdonsült főnöke, a mogorva Ray Holt közötti konfliktusokat mutatja be rendkívül vicces formában, amihez persze az őrs többi, nem kevésbé defektes munkatársa is… [tovább]

Képek 53

Szereposztás

Andy SambergJake Peralta
Stephanie BeatrizRosa Diaz
Terry CrewsTerry Jeffords
Melissa FumeroAmy Santiago
Joe Lo TruglioCharles Boyle
Chelsea PerettiGina Linetti
Andre BraugherRay Holt kapitány
Dirk BlockerHitchcock
Joel McKinnon MillerScully
Kyra SedgwickMadeline Wuntch

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 90

Várólistára tette 140


Kiemelt értékelések

kiruu 

Nehéz úgy összeszedni a gondolataimat, hogy tíz nap alatt néztem meg az összes részt. Körülbelül a második évad feldolgozásáig jutottam el, miközben befejeztem a sorozatot. Tényleg nem tudom, hogy mit kéne írnom. Egyszerűen magával ragadott ez a fantasztikus csapat. A viselkedésük, ahogy egymáshoz viszonyulnak, az összetartásuk, a hűségük, és az, hogy csodálatos és igaz barátjai egymásnak. Annyi okos gondolat, megjegyzés, vagy felvetés hangzott el ebben a sorozatban. Ha máshogy nem, legalább egy sitcomból tanuljanak az emberek. A rasszizmus, a melegek és a biszexuálisak elfogadása, megbocsájtás, és még sok más fontos dolog.
Imádtam mindent: Jake-et, a szex videó címeket, Doug Judyt, aki a legjobb bűnöző, a halloweenokat, ami amúgy is a kedvenc ünnepem, Jake-et viccesen, az összetartásukat és a szeretetüket egymás iránt, Charlest és családját bézsben, Jake-et komolyan, Rosát, amiért rohadt kemény, de csodálatos csaj, Terry izmait és a joghurt imádatát, Ginát és az eszement észjárását, Jake-et amikor bármi köze van a Die hardhoz, Amyt amyként, Scullyt és Hitchcockot a gusztustalan dolgaikkal együtt, Holtot az egyetlen arckifejezésével és természetesen Jake-et, aki úgy jó, ahogy van.
Jaj, és azt hiszem négy részben is volt magyar vonatkozás, ami annyira menő!♥

rhysciar

Te magasságos, én nem tudom, miért vártam ezzel a sorozattal ennyi ideig. Egy csomószor feldobta Netflix, és mindig el is hajtottam, mondván á, ez úgyis pocsék lesz.

Ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna.

IMÁDOM ŐKET, MINDENKIT! Persze Jake a kedvencem, mert egyszerűen nem lehet nem szeretni ezt a hülyegyereket. Ha komoly, akkor azért, ha vicces, akkor azért, ha csak hülyül, akkor azért. Imádom a kapcsalatait, a Boyle-lall való barátságát, a Diazzal való barátságát (ez a kedvencem, végre egy badass női-pasi barátság), a Terryvel való barátságát, a Ginával való barátságát, az Amyvel való kapcsolatát és hát na, természetesen a Holt kapitánnyal való kapcsolatát. Ez utóbbi egyszerűen fenomenális. És gyönyörű. Ahogy az első pár részben egymás idegeire mentek, az 5. évadra pedig már egyfajta apa-fia kapcsolatuk van, az egyszerűen tökéletes.

De az egész sorozat az. Szinte nincs olyan rész, aminek ne lenne egy központi témája: barátság, család, szexualitás, függőség, énkeresés, börtönélet… nem is emlékszem igazán az összesre, csak arra, hogy mindegyiket rettentően nyitottan kezelték. Imádtam, amikor kis könyvmolyokká vált Jake és Terry, vagy amikor szóba került Holt kapitány szexualitása, vagy Diaz családja. Nem bírok választani, rettenetesen sok rész volt, amit imádtam.

Szóval azt hiszem, ebből az ömlengésből egyértelmű, hogy számomra ez A Vígjáték, messze veri a Jóbarátokat, és biztos, hogy a jövőben újra fogom nézni. Addig is viszont igyekszem türelmesen várni az új évadot, és nem rosszul lenni, hogy nincs meg a napi Brooklyn Nine Nine adagom.

7 hozzászólás
Charityy 

Hatalmas sorozat tel poénokkal és olyan figurákkal, akik egyébként nem igazán alkalmasak a munkájukra. Végig poénkodják vagy épp lustálkodják az egészet Hitchcock és Scully az örök lusták xd
Diaz lett a kedvencem, igazi tökös, kemény csaj. Imádtam a kapcsolatát spoiler annak ellenére, hogy meglehetősen furcsa volt, rengeteget nevettem a különös kettősükön.

TiaManta 

Nekem rettentően fontos egy vígjáték sorozatnál hogy szeressem a szereplőket. Sok másik ezért bukott meg (pl ÍgyJártamA-val is, ott mindenkit utálok brr). Itt meg mindenki olyan kis kedvelhető (kivéve Gina, de ő pont nem lényeg). És a másik lényeg, hogy tartson egy fajta színvonalat, magához képest. Ez itt olyan jól megvalósult. Ezt részben a szereplők nagyon fura személyiségének köszönhető, hisz az ő reakcióik csak saját magukhoz köthető.

6 hozzászólás
Lobo

Az egyik kedvenc sorozatom, pedig Andy Samberget alapból ki nem állhatom, de ez nem is az ő Show-ja, hanem egy sokszereplős sorozat, ahol minden karakter egyszerűen telitalálat. Sokszor sírva röhögős és szuper, kickass csajok vannak benne. Rosa Diaz magában egy tökély, s az ember idővel Ginához is hozzászokik és csak bámulja, hogy mennyire tud helyi Beyonce lenni :)
Na szóval: ha vicces rendőrösre vágytok, ki ne hagyjátok!

1 hozzászólás
tataijucc 

Szóval az a helyzet, hogy nagyon sokáig idegenkedtem ettől a sorozattól, de őszintén szólva nem tudom megmondani miért is volt ez, hiszen rosszat nem hallottam róla – igazából jót se :D – de mégis nagyon pozitív csalódás ez nekem. Rengeteget nevettem rajta, talán Terry Crews jelenetein fetrengtem legtöbbet fulladásos fókaként, de azért a többiek is egészen zseniálisak. Rosa az abszolút kedvenc a maga tökéletes badass mivoltában, imádom a jeleneteket ahol nevet, vagy éppen amikor a múltjába pillanthatunk be egy hangyabokányit. A magyar szinkron vállalhatatlan – elkövettem azt a hibát, hogy az 5. évadot úgy indítottam el, fránya Netflix, hogy ott nincs fent – viszont izgatottan várom az eljövendő évadokat.

Ezt pedig itt hagyom egy kis vidámságnak: https://www.youtube.com/watch…

1 hozzászólás
OlvasóEccarvú

Mikor elkezdtem, tartottam tőle, hogy ez is csak egy „amerikai” sorozat lesz erőltetett obszcén poénokkal, meg a nevető közönség hangjával a háttérben. Mekkora pozitív csalódás volt! A poénok jól időzítettek, általában a helyzet szüli őket. A karakterek! Mindenkiben találtam valamit, ami miatt szerethetem, idővel olyannyira hozzám nőtt a csapat, hogy hiányoznak azok a részek, amiben mind együtt vannak. A kapcsolatokkal jól játszottak, az elején nagyon féltem, hogy spoiler. Imádom Holt és Jake kapcsolatát, aztán Diaz és Jake barátságát, Terryt Terry loves love, és asszem itt abba is hagyom a felsorolást, még mielőtt elfajulna. Cheddar is kedvenc
A harmadik és negyedik évad zárása a halálom volt, de imádtam az 5. évad elejét, a Calebes poénokat spoiler, aztán spoiler, valamint spoiler.
Összességében a kedvencem, mindig meg tud nevettetni és ajánlom mindenkinek. (Viszont a magyar szinkront ha tehetitek, kerüljétek. Rákényszerültem az első résznél, és úgy nem volt az igazi, sőt fontolgattam, hogy még talán nézek pár részt, és abbahagyom. De aztán rájöttem, hogy nagyon jó, és hogy többet nem kezdek el sorozatot szinkronnal. :D)
Noice. <3

ienski

Egy humoros, s rendkívül élvezhető sorozat, mely teljesen alkalmas kikapcsolódásra. Nem érzem erőltetettnek, noha elő-előfordul néhány unalmasabbnak ítélt rész, mégis élvezettel nézem ezek után is. Emellett a karakterek is mind szerethetőek.

Sunshine 

100. értékelésnek valami pozitívat szerettem volna, így esett erre a választás.

3. évad után:
Rendőrség vagy sem, itt bizony nem a nyomozáson van a hangsúly. Mindenki kicsit dilis és többnyire alkalmatlan a komoly munkára, viszont szerethető karaktereket kapunk. (Oké, Gina néha idegesít).
Kedvencek: Rosa és Jake.
Apró megjegyzés: az első és második évadban több rész tetszett, mint a harmadikban.


Népszerű idézetek

Zsu

Amy: Well, there's just one convict left. Whoever finds him wins.
Jake: Yeah. I guess you could say he's… the Golden Snitch.
Amy: Wait. Was that a „Harry Potter” reference?
Jake: It most definitely was. I started reading them 'cause you love them so much.
Amy: And?
Jake: You were right. They're incredible. Remember when I called in sick the other day? I was at home reading „Order of the Phoenix.”
Amy: Oh, this makes me so happy! How sad is it when Cedric dies?
Jake: I was crushed. Literally crying on the toilet.
Amy: Aww.

(4. évad 11. rész)

rapchee 

Jake: Where do you take your dad when you want to go someplace special?
Charles: Great question. We go to Csaba. A Hungarian restaurant that serves „Tál ezer kolbász”, a platter of a thousand sausages.
Jake: Ugh.
Charles: It's symbolic of our manhood.
Jake: Okay, I should've saved the „ugh” till then.

S02E18

1 hozzászólás
Sunshine 

– Mi a fene folyik itt?
Jake Peralta: Poroltóval hajtott székverseny.
– Rendben.

S01E01

Zsu

Holt: You know, I'm still getting over the tragic loss of my wife. She was such a strong female woman… with nice, heavy breasts.

(4. évad, 1. rész)

1 hozzászólás
kiruu 

Gina: Hármas alá, a legjobb jegy. Átmész, de azért dögös vagy.

kiruu 

Hitchcoch: Nem akarok kérkedni, de idén Scullyval 14 letartóztatásunk volt. 20 is lehetett volna, de csak 14 volt.
Holt kapitány: Az nem túl sok.
Hitchcoch: Magát nem kérdeztük. Ez önértékelés.

Sunshine 

Terry Jeffords: Majdnem kinyírtál! Nem halhatok meg egy pörkölt robbanásban! Vagy az elnök védelmében halok meg, vagy nem halok meg soha!

S03E17

LaBelle 

Captain Holt: Attention, sqad! I just recieved a call. A very important, very high profile celebrity was robbed in our precinct.
Jake: What celebrity, sir? Is it a Chris? Hemsworth? Evans? Pratt? Pine? Brown? Cross? [gasps] Is it a non-Chris?

(3. évad, 16. rész)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján