Városfejlesztési osztály (2009–2015) 52

1 díj · 9 jelölés

Az Amy Poehler főszereplésével készült Városfejlesztési osztály történetének középpontjában egy budapestihez hasonló probléma: egy a városban éktelenkedő gödör hasznosítása áll. A nevetségesnek tűnő cél elérése korántsem egyszerű feladat a polgármesteri hivatal városkép-fejlesztési osztályának.

angol

Képek 5

Szereposztás

Amy PoehlerLeslie Knope
Nick OffermanRon Swanson
Aziz AnsariTom Haverford
Aubrey PlazaApril Ludgate
Chris PrattAndy Dwyer
RettaDonna Meagle
Jim O'HeirJerry Gergich
Rashida JonesAnn Perkins
Adam ScottBen Wyatt
Rob LoweChris Traeger

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 46

Várólistára tette 94


Kiemelt értékelések

Zajec_Sternenkind 

Amikor egy bizonyos hivatalban dolgoztam, sokan ajánlották ezt a sorozatot, de valahogy sosem tudtam rávenni magam (erre sem), mert tartottam tőle, hogy nem fog tetszeni. Hát, megint tévedtem, mert nagyon tetszett; aki dolgozott már terepre is kijárós irodás munkakörben, az tudja csak igazán átérezni ezt az egészet. Komolyan, még az ablakban ülő galambok is a helyükön voltak, nem hittem el :D Egyelőre még csak a (meglepően rövid) első évadon vagyok túl, de ezt is biztos, hogy folytatni fogom, mert teljesen beszívott a hangulata.
(Azt meg külön kiemelném, hogy a metrón sose nézzetek vígjáték sorozatokat, mert nem fogják érteni az emberek, min nevetsz ennyit a telefonodat bámulva xD)

Blissenobiarella 

Annak idején a tévében nézegettem össze-vissza egy-egy részt, és nagyon tetszett. Aztán időközben elfelejtettem, viszont végignéztem és imádtam az Office-t, majd jött a Snitt és eszembe juttatta ezt is. Azért is hozom képbe az Office-t mert itt, a snitten tudtam meg azt is, hogy ugyanazok a készítők, érthető hát a hasonló stílus.
Újra elővettem hát, és végül a 7-ből 5 évadot néztem meg. A humorát egyszerűen imádom, és mint a legtöbb sorozat, ez is a 3-4. évad körül a legjobb. Szóval szerettem, de nálam nem ér fel „a másik hivatallal”, mert meg kell valljam, hogy ezt az ötödik évadra eluntam, mert nagyon sok a sztoriban az elkalandozás, a kitérő, és nem igazán haladunk előre. A poénok is bármennyire jók, egy idő után ez sajnos kevéssé válik.
Mindent egybevetve bár egy pici csalódást okozott, azért nem bántam meg, hogy sorra vettem. Amy Poehler bűbájos, élmény őt nézni és hallgatni, a készítők humorérzéke előtt pedig részemről fejet hajtok, mert nagyon tudják, mit szeretek.

piciszusz 

6ot Kapy mert az első három évad valami fergetegesen vicces, ritkán nevetek ennyit sorozaton. Viszont utána valami eltört és megindult az egész sorozat a lejtőn. Az utolsó évadot már meg se akartuk nézni, rém rossz. Az utolsó rész pedig mint a Potter befejezés, legszívesebben lelőném magam.

Victorious

Huh ebből pár részt láttam időnként a tv-ben anno de emlékszem hogy a főszereplő nő(Leslie) marhára idegesített így inkább nem erőltettem a dolgot.


Népszerű idézetek

Evione 

Ron Swanson: I like Tom, he doesn’t do a lot of work around here. He shows zero initiative, he’s not a team player. He’s never one to go that extra mile. Tom is exactly what I’m looking for in a government employee.

(1x03 – The Reporter)

10 hozzászólás
Lili98

Andy: April, you're like an angel with no wings.
April: So…like a person.

Lili98

Régi írógépen ír
Ron Swanson:Legépelem a teljes szókincsemet!Téglalap!Amerika!Hangszóró!Hétfő! Segglyuk!

Galexa

Andy Dwyer: When they say 2% milk, I don't know what the other 98% is.

Lili98

Ron Swanson: Tammy is a mean person. Everytime she laughs, an angel dies…

Evione 

Ron Swanson: Look, Tammy and I don't work. We are oil and water. Or oil and TNT and C4 and a detonator and a butane torch.

(2x08 – Ron and Tammy)

Lili98

Ron Swanson: I am starving. I haven't had lunch since yesterday.

Lili98

Ron Swanson: A halálos ágyamon az lesz az utolsó kívánságom, hogy mindkét volt nejemet még egyszer utoljára elküldhessem a pokolba.

Lili98

Ron: Hány fogásos lesz a vacsora?
Leslie: Három!
Ron: Hmm?!
Leslie: Négy!
Ron: Hmmm…
Leslie: Plussz a desszert!
Ron: Tehát öt fogásos.
Leslie: Igen..Most már ötfogásos.
Ron: Ha vinnék magammal egy nagy adag kaszinó tojást, de nem akarnék adni belőle senkinek, az beférne a hűtődbe?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján