Kedvencelte 29

Várólistára tette 88


Kiemelt értékelések

Lobo 

Annak idején a tumblr-en a Brooklyn99 fandomot követve botlottam a sorozatba, aztán amikor felkerült a Netflixre, 2021-ben végignéztem. Tipikusan az a sorozat, aminél kell pár rész hogy igazán érdekeljen, de aztán a karakterek beszippantanak. Meg azok a tipikusan emberi dolgok amiket művelnek és néha még azokkal is tudsz szimpatizálni akiket amúgy való életben messzire kerülnél. Nem mindig egyenletes a színvonala, visszagondolva sok benne a felesleges kör és önismétlés, de mindig mulatságos és sokszor tanulságos. Munkahelyi komédia, van benne szív, gonoszság, rengeteg vicc, emberi reakciók és még meg is ríkatott, főleg az utolsó évad pár része. Ha nevetni, vagy meghatódni akarok, mindig tudom melyik részt kell elővennem :)

Ruby_εïз 

Hamar ledúrható kis sorozat, amiben voltak vicces részek és karakterek. Viszont ezt a műfajt én már nagyon kinőttem.
Jonah és Amy, huh… Cheyenne is baromi idegesítő volt. Dinának voltak jó pillanatai, de Garrett volt az abszolút kedvenc.

Traclon

Most, hogy végére értem a Netflixen jelenleg elérhető első 5 évadnak, elmondhatom, hogy ez a sorozat volt életem talán legkellemesebb meglepetése!
Azelőtt soha, még csak nem is hallottam róla, azt sem tudtam, hogy létezik ilyen sorozat a világon. Csak úgy böngészgettem a Netflixen, keresve az új „néznivalót”, amikor valahogy szembejött, és bár első blikkre azt gondoltam róla, hogy „na, biztos még egy tipikus, agyatlan amcsi sitcom, tele lapos karakterekkel és erőltetett, izzadtságszagú poénokkal…!” – de valamiért mégis adtam neki egy esélyt, hogy aztán már az első résszel megvegyen kilóra.
Mert be kell ismernem, ennyit és ekkorákat én még sorozaton talán életemben nem röhögtem – nem egyszer nyerítettem hangosakat és félperceseket a TV előtt a fotelben.
A karakterek zseniálisak – külön kiemelve Dinát, akit az all-time kedvencek közé is felvettem; még egy ennyire jól kitalált karaktert, a színésznő ráadásul olyan alakítást levág hozzá, hogy esküszöm Oscart érdemelne! –, a párbeszédek ülnek, ebben aztán tényleg minden tökéletesen a helyén van! Igazán méltatlanul ismeretlen sorozat, én a magam részéről ezennel még a Top 10 kedvenc sorozat listámra is felvettem!

U.i.: Közben kb. 2 héttel ezelőtt találtam rá, amikor apámnál kapcsolgattam a TV-t (én magam jó másfél éve lemondtam a kábel-TV előfizetésemet, azóta csak Netflixen és egyéb, online hozzáférhető tartalmakon élek), hogy valamelyik noname kereskedelmi csatornán is adják szinkronizálva, és hát meg kellett állapítanom, hogy a szinkron tökéletesen „kiherélte” az egészet. Azon kevés filmek/sorik egyike, ahol én is azt mondom, szigorúan csakis az eredeti hanggal és feliratozva szabad nézni! (pedig én igazán nem vagyok az a tipikus begőzölt „divat-szinkronellenes”, aki minden alkalommal és mindenhol fennen hangoztatja, hogy „fújj, milyen sz** a magyar szinkron!”, de ez esetben kénytelen vagyok ezt mondani…)

U.i. 2: Vigyázat! A sorozat nézése közben az ember kedvet kaphat elmenni egy hipermarketbe árufeltöltőnek – ugyanakkor óva intenék mindenkit: a valóságban nem olyanok lesznek a kollégák, mind Jonah, Mateo, Cheyenne, Garrett, Sandra, Kelly, Markus vagy Amy, és legfőképpen, nem olyan lesz a supervisor, mint Glenn – a biztonsági főnök talán pont olyan lesz, mint Dina, kivéve, hogy hiányozni fog belőle az a megfoghatatlan és leírhatatlan „valami”, ami miatt minden tramplisága ellenére is imádnivaló…!

Saori 

Na, hát ha sorozat valaha okozott pozitív csalódást, akkor ez bizony okozott, nálam legalábbis mindenképp. Mindig láttam, hogy nézik emberek, de mindig úgy voltam vele, hogy mondja meg valaki, mégis mi lehet egy szupermarket alkalmazottjairól szóló sorozatban olyan jó. Aztán nagyon kifogytam a sorozatokból, valami könnyedre vágytam, és gondoltam belenézek, hátha.

Hú. Szóval alapvetően tényleg nem egy nagy történet, viszont annyira szórakoztató volt számomra, hogy gondolkozás nélkül ledaráltam három évadot, a negyediket meg már hétről hétre néztem, mikor kijött. Imádom a humorát, jók a karakterek, és sikerült egy épkézláb történetsorozatot is kitalálni hozzá.

Garrett karakterét szeretem a legjobban, meg Amyét, Dina, Cheyenne Mateo és Glenn sokszor nagyon idegesítő, de megéri, mert csak sikerül viccesnek lenniük. Marcus egyenesen visszataszító, de mondjuk az a karaktere célja, úgyhogy jól sikerült megírniuk. Imádom, sok benne a szemforgatós szituáció, de annak ellenére is élvezhető.

vudura06 

Boltban dolgoztam, mikor megnéztem a sorozatot. A szereplők felejthetők. A történet sokszor nem tetszett. Viszont a boltban lévő szituk annyira valóságosak. Fagyi az elektonikánál, banán a kutyakajánál, a legalsó dolgot veszik el, hogy minden leboruljon stb. Örülök, hogy megnéztem, de nem hiszem, hogy valaha újranézem.

Emese_Szalai 

1.évad: Abszolút 10*!!! Imádom az egész bandát! Garrett az abszolút laza csávó, kedvenc lett! Amy és Jonah párbeszédei is nagyon ottvan!!!
2.évad: Úgy érzem volt egy pont, ami után már nem csak a szórakoztatás a lényeg. Egyre több kínos jelenet… A karakterek uncsik lettek. Már csak 9 csillag…
3.évad: Nyeeeee, szerintem 2 rész kivételével inkább kínos, mint szórakoztató. Amy és Jonah két idióta. Gyakorlatilag a többi szereplő alig van benne! Neeem akarom, hogy ez a sorozat is a TBBT sorsára jusson! Mindenképpen továbbnézem, hátha vissza tudja hozni a színvonalat… már csak 8 csillag…

Grétii05

Eleinte kicsit semleges volt, nem éreztem kifejezetten erősnek a poénokat… Aztán az első évad végére valahogy beszippantott és azóta is rendületlen a szeretet :D
Könnyed, egyszerű, humoros és kicsit abszurd sztori.

Baranyi_Nagy_Betti 

A férjem hallott a sorozatról a kedvenc youtube csatornáján és úgy szokott lenni ez nálunk, hogy hall valamit én meg letesztelem, hogy milyen a film vagy éppen sorozat. :D :D Megnéztem az első rész és egy kicsit furcsa de jó volt vicces, de nem, majd még megnéztem akkor már rögtön vagy négy-öt részt és aztán néztük együtt és nem bírtuk abbahagyni. :D
Nagyon nagyon megszerettem ezt a sorozatot és a karaktereket. Mindig lehet azonosulni velük, mikor kivel. Nagyon szerethetőek. Vicces és szórakoztató és mégis van történet. Nagyon hozzá nőtt a szívemhez. Most, hogy megnéztem az utolsó részt nem is bírtam nagyon könnyek nélkül annyira jól sikerült. A legjobb lezárás volt. Tökéletes keret volt, hogy az első részből benne volt egy vásárló aki az utolsó vásárló volt és a jelenet amikor a sorok között egy kislány a bilibe pisil és Amy elmegy mellette mint aki inkább észre sem vette. :D :D Tudom, hogy sokan bolondnak tartanának, de most egyáltalán nem tudom elengedni ezt a sorozatot, mert annyira komfortos nekem, hogy el is kezdtem újra nézni. :)
Biztos, hogy sokaknak gagyi lesz és nem fog bejönni a humora, de akkor is zseniális!


Népszerű idézetek

mrsp

Glenn: What would you do if you were me?
Dina: Oh, Glenn, if I was you, I would have killed myself years ago.

csancs 

Garrett /hangosbemondó/: Attention shoppers. It's Valentine's Day, and love is in the air, along with dust, pet dander, and toxic mold spores, so pick up a Supercloud air purifier and convince yourself it's making a difference, which it's not, 'cause it's just a fan.

mrsp

Garrett: Dude, you can't get everybody here to agree to join a union. We couldn't agree on a theme for our summer barbecue. Ended up being „1980s Arabian Nights Under the Sea Harry Potter”.

mrsp

Marriage is a three-ring circus: engagement ring, wedding ring, suffe-ring.

1 hozzászólás
Kicsicsillag95 

Garrett hangosbemondón: Figyelem kedves vásárlók, ezen a héten 20%-al olcsóbbak a nem mérgező organikus pamutpárnák! Gondolkodjanak el azon, hogy mi lehet a többi párnában!

5. évad 8. rész – Adomány
mrsp

Cheyenne: Bo, maybe you should change.
Bo: Change into what? Where am I supposed to find another shirt?
Jonah: We work in a store…

mrsp

Dina: Sandra, if I didn't need your Hulu password, I would kill you right now.

mrsp

Dina: Ma'am, you realize that candy from strangers can contain razor blades and heroin needles, right?
Woman: I'm sorry?
Glenn: Dina, again, I did not put heroin needles in the candy.
Dina: I'm not saying you did. I'm just saying, best-case scenario: Free chocolate bar. Worst-case scenario: „Trainspotting”.

mrsp

Mateo: Why would anyone be attracted to Jonah? He looks like a villain on the CW.

mrsp

Glenn: Do you think she knows?
Dina: It's hard to say. She's either playing dumb or just is.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján