Kedvencelte 9

Várólistára tette 51


Kiemelt értékelések

Saori 

Na, hát ha sorozat valaha okozott pozitív csalódást, akkor ez bizony okozott, nálam legalábbis mindenképp. Mindig láttam, hogy nézik emberek, de mindig úgy voltam vele, hogy mondja meg valaki, mégis mi lehet egy szupermarket alkalmazottjairól szóló sorozatban olyan jó. Aztán nagyon kifogytam a sorozatokból, valami könnyedre vágytam, és gondoltam belenézek, hátha.

Hú. Szóval alapvetően tényleg nem egy nagy történet, viszont annyira szórakoztató volt számomra, hogy gondolkozás nélkül ledaráltam három évadot, a negyediket meg már hétről hétre néztem, mikor kijött. Imádom a humorát, jók a karakterek, és sikerült egy épkézláb történetsorozatot is kitalálni hozzá.

Garrett karakterét szeretem a legjobban, meg Amyét, Dina, Cheyenne Mateo és Glenn sokszor nagyon idegesítő, de megéri, mert csak sikerül viccesnek lenniük. Marcus egyenesen visszataszító, de mondjuk az a karaktere célja, úgyhogy jól sikerült megírniuk. Imádom, sok benne a szemforgatós szituáció, de annak ellenére is élvezhető.


Népszerű idézetek

mrsp

Glenn: What would you do if you were me?
Dina: Oh, Glenn, if I was you, I would have killed myself years ago.

csancs 

Garrett /hangosbemondó/: Attention shoppers. It's Valentine's Day, and love is in the air, along with dust, pet dander, and toxic mold spores, so pick up a Supercloud air purifier and convince yourself it's making a difference, which it's not, 'cause it's just a fan.

mrsp

Garrett: Dude, you can't get everybody here to agree to join a union. We couldn't agree on a theme for our summer barbecue. Ended up being „1980s Arabian Nights Under the Sea Harry Potter”.

mrsp

Cheyenne: Bo, maybe you should change.
Bo: Change into what? Where am I supposed to find another shirt?
Jonah: We work in a store…

mrsp

Marriage is a three-ring circus: engagement ring, wedding ring, suffe-ring.

1 hozzászólás
mrsp

Dina: Sandra, if I didn't need your Hulu password, I would kill you right now.

mrsp

Dina: Ma'am, you realize that candy from strangers can contain razor blades and heroin needles, right?
Woman: I'm sorry?
Glenn: Dina, again, I did not put heroin needles in the candy.
Dina: I'm not saying you did. I'm just saying, best-case scenario: Free chocolate bar. Worst-case scenario: „Trainspotting”.

Grétii05 

Cheyenne: Three-owl bitch.

3. évad 7. rész – Christmas Eve
mrsp

Garrett: Between us, I can't be around Dina in that costume. It's like my rational brain says that's the same crazy fascist that physically removed gum from my mouth, but my caveman brain says, „Hey, man, boobs.”

mrsp

Glenn: Do you think she knows?
Dina: It's hard to say. She's either playing dumb or just is.


Hasonló filmek címkék alapján