Young & Hungry (2014–2018) 23

A Young & Hungry című sorozatban két világ csap össze, amikor Josh, a fiatal és gazdag vállalkozó találkozik Gabival, a harcias tini gasztro bloggerrel, akit végül a személyes szakácsává léptet elő. A sorozat főszerepeiben Emily Osment (Hannah Montana), Jonathan Sadowski (Shit My Dad Says),… [tovább]

angol

Képek 9

Szereposztás

Emily OsmentGabi Diamond
Jonathan SadowskiJosh Kaminski
Aimee CarreroSofia Rodriguez
Kym WhitleyYolanda
Rex LeeElliot Park
Mallory JansenCaroline Huntington
Gregg SulkinRick (S04E06)
Bryan SafiAlan
Jesse McCartneyCooper
Ashley TisdaleLogan Rawlings

További szereplők

Kedvencelte 18

Várólistára tette 70


Kiemelt értékelések

viky0222 

Csak egy egyszerű sitcomot kerestem, és végül ebbe kezdtem bele. Milyen jól tettem! Egyszerűen zseniális, rengeteg jó poén akadt, a színészek is szuperek, a hanghordozásuk, a testbeszédük, minden. Kedvenceim Sofia és Yolanda voltak, ők ketten azok, akik szerintem egyedül is elvinnék a sorozatot a hátukon. :D
Gabi és Josh párost is nagyon szeretem, végig szurkolok nekik, de azért kicsit bosszantó, hogy meddig húzzák ezt a kapcsolatot, mindig közbejön valami baromság, ami miatt nem lesznek együtt. Vagy csak mondjuk két napig… de csak mert közben nem tudnak találkozni… :D
Egyedül Elliot volt nekem néha sok, de nem mindig, és mégis csak ő teszi kerekké ezt az egészet.
Alig várom a következő évadot, remélem ugyan olyan jó lesz, mint az eddigiek!

26 hozzászólás
moonchristal 

Rég szórakoztam ilyen jól egy sorozaton, pedig nem is számítottam rá, hogy tetszeni fog, csak Emily Osment miatt kezdtem bele, kíváncsi voltam egy önálló sorozatára a HM után. Szerettem, mert vicces, a színészek aranyosak és jól is játszanak, egy-egy hosszú munkanap után mindig fel tudott vidítani. Gabi és Josh bénázása néhol zavart kicsit, de túltettem magam rajta, mert kárpótoltak a poénok, a jó zenék, a szuper ruhák és kaják. Szerettem minden részét, és biztos, újra fogom még nézni, mert hiányzik.
Szerelem volt, első látásra, az biztos. ♥

agivagyok

Nem túl nagy elvárásokkal fogtam neki ennek a sorozatnak, csak szerettem volna valami rövid, 20 perces kis kikapcsolódást, szóval gondoltam ez talán jó lesz. Hát, pár nap alatt megnéztem a sorozat összes részét, annyira rákattantam. Tökéletesen megfelelt az igényeimnek – kikapcsolt, jót pihentem mellette, és hatalmasakat nevettem. Nyilván nem a hatalmas cselekménysorok teszik élvezhetővé ezt a sorozatot, hanem a szeretni való karakterek. Gabi, Yolanda és Sofia mind másféle női karakterek, de mégis annyira szerethető mindhárom, illetve hihetetlenül vicces szereplők. Egyedül, akkor annyira nem csíptem, az Elliot volt, túl sok volt néha, de azért ő is a szívemhez nőtt. Viszont túlzásnak érzem már picit ezt a Josh-Gabi szál húzását… :/ Véletlenül mindig közbejön valami, ez egy picit bosszantó. Alig várom a következő évadot :)

evé

Nagyon aranyos kis sorozat, gyorsan kedvencé vált.
Gabi és az ő tervei, ami garantáltan nem úgy sülnek el, ahogy gondolja. Elliot és Yolanda szócsatái, egymás szívatása a legviccesebb, azokon nevettem a legtöbbet. Főleg olyankor szeretem, amikor utána kiderül, hogy azért mennyire kedvelik egymást.
Sofia is nagy kedvencem, annyira aranyos, amikor a kemény csajt játsza. Gabi és az ő barátsága pedig példaértékű. Még amikor el is szúrnak valamit (főleg Gabi), utána gyorsan rendbe is hozzák, mert annyira szeretik egymást, hogy nem tudnak komolyan haragudni a másikra.
És hát a fő kapcsolati szál: Gabi és Josh. Ennyi bénázást és elszalasztott lehetőséget! De nagyon csípem őket, mert aranyosak együtt. Barátként is!

3 hozzászólás
h_grett

Annyira vicces, egyből beszippantott! Néha vannak idegesítő részek és a Gabi-Josh huzavona elég sokszor felhúz, de mindenért kárpótolnak egy idő után :) Yolanda és Elliot irtó vicces páros, Sofia csak ráad egy lapáttal, főleg ha Gabivel van :) Annyira aranyos és szerethető mindenki.


Népszerű idézetek

mrsp

Sofia: No matter what happens, you are a female warrior. And it's kill or be killed. And you have to come out on top.
Gabi: Um, are you watching Hunger Games again?
Sofia: You don't watch Hunger Games. You study it.

mrsp

Elliot: What about you? You're dating Rabbi Ben.
Yolanda: Oh, you mean Rabbi Has-Been? Let's just say pork wasn't the only thing he wouldn't eat.

mrsp

Gabi (énekelve): I've got this job in the bag, doo-dah, doo-dah
Elliot (énekelve): You're gonna get replaced real soon all the doo-dah day

mrsp

Josh: Do you wanna know the most awesome thing about Caroline?
Gabi: What?
Josh: She loves me.
Gabi: And why wouldn't she?
Josh: I was always focused on work… Till I met her. Now I hardly ever think about developing rich media solutions in flash and javascript anymore.
Gabi: Yeah, I hardly ever think about that either.

mrsp

Josh: Good morning.
Gabi: Oh, good morning Josh – Uh, Mr. Kaminski. Boss Kaminski. I'm sorry. I-I don't know what to call you.
Josh: Some people call me kick-ass Kaminski.
Yolanda: Nobody calls you that.
Josh: They would if you didn't shoot it down all the time.

h_grett

Gabi: You know I've always wanted to order a panini and a martini in a bikini.

mrsp

Josh: Do you know why doctors refer to motorcycles as donor-cycles?
Gabi: Uh, because it rhymes?
Josh: Because 90 percent of organ donations come from dead bikers.
Gabi: Ohh. Well, then I'm gonna be fine, because I'm not a donor!

mrsp

Elliot: Thank God Alan and I don't have to get each other gifts. That's the benefit of being married. Hello, Commitment. Goodbye, effort.


Hasonló filmek címkék alapján