A telhetetlen (2018–2019) 126

A középpontjában egy lány áll, aki sokáig túlsúllyal küzdött, és ezért rengeteg bántalmazást szenvedett el. Most pedig, hogy hirtelen eltűnt a súlya, úgy dönt, bosszút áll a neki rossz érzéseket okozókon, méghozzá minden áron. Eközben egy szépségkirálynőket felkészítő család is a szárnyai alá… [tovább]

angol

Képek 7

Szereposztás

Dallas RobertsBob
Debby RyanPatty
Kimmy ShieldsNonnie Thompson
Danny KangDonald Choi
Irene ChoiDixie Sinclair
Christopher GorhamBob Barnard
Erinn WestbrookMagnolia Barnard
Michael ProvostBrick Armstrong
Alyssa MilanoCoralee Armstrong
James LastovicChristian Keene

További szereplők

Kedvencelte 26

Várólistára tette 137


Kiemelt értékelések

Zahra 

Hűha. Egy közönséges tini sorozatra számítottam a szokásos drámára, rendesen meglepődtem. Igazából nem is tudom miért, de teljesen megvett kilóra. Érzem én, hogy messze áll ez a tökéletestől és elég sokszor csak nésztem, hogy milyen hülyeségek történnek, konkrétan a plot nagy részének semmi értelme nem volt, mégsem tudtam abbahagyni.
Sajnálom, hogy elkaszálták, úgy láttam hogy a 'fatshaming' miatt, de azért itt volt bőven több történetszál is. Petty elég érdekes egy karakter, először meglepődtem amikorspoiler.

Szeszj 

Kíváncsi voltam erre a sorozatra. Igazából nem gondoltam volna hogy jó lesz, az egész történet meg minden elég furcsa volt. De már a második résztől tetszett, igazából nagy baromság, olyan dolgok történek benne hogy az ember csak néz. :D Elég rossz viccek vannak benne, de mégis jót lehet rajtuk nevetni. :D Igazából tényleg hatalmas baromság de mégis valahogy megfogott. Nekem tetszett.
A szereplők jók, mind Patty-t alakító Debby Ryan, mind a Bob-ot alakító Dallas Roberts. De a többi szereplői is nagyon jó.
Szóval én kíváncsi leszek a második évadra hogy mit hoznak ki belőle. Meg persze hogy ilyen lezárással mi lesz ezután.
Alig várom a következő évadot! :D
https://static1.squarespace.com/static/51b3dc8ee4b051b9…
https://pmctvline2.files.wordpress.com/2018/08/insatiab…

Dombi_Petra 

Ez a sorozat egy kesz katasztrófa , telis-teli egy csomó hibával klisével, mégis abbahagyhatatlan volt számomra.
Tetszett maga az alaptörténet, hogy egy ducibb lány, aki nem elégedett magavál, később vékony mivoltjában királynői babérokra tör, miért ne?! Tetszett, ahogy Patty küzdött az álmiért, önmagáért, bár a lélekfejlődése elég fordulatosnak bizonyult.
Christian-t annyira, de annyira megkedveltem. hogy lehet ilyen szexiiiiiii???? spoiler
Tetszettek a karakterek, a két Bobot megkedveltem, Coralee-val sem volt problémám, a baráti, családi, szerelmi szálak is egész érdekesnek bizonyultak. Különösképpen negatív szereplőt nem tudnék kiemelni.
Viszont, amiből nagyon elegem lett, az Patty folytonos önpuszítása, öntagadása, evési problémái voltak. Valamint az, hogy ha valami problémája akadt, ő azt nem megoldani akarta, hanem csak enni, enni és enni. spoiler
Összességében tetszett a sorozat, remélem lesz folytatása is :)

1 hozzászólás
FalcoAmelia

2019. Október 14., Hétfő:
Még csak 6 részt láttam belőle, de már az első két rész megvett kilóra.
Igazi bűnös élvezet számomra ez a sorozat!!!
Amikor először hallottam róla, azt hittem egy újabb butácska tinisorozat, de minél többet olvastam róla, tudatosult bennem, hogy nem éppen… Nem akartam elkezdeni, erre most meg nem bírom abbahagyni.
Nagyon darálós, ha tehetném, egy huzamba megnézném az összes részét, de inkább beosztom, mert nem tudom mikor lelem meg a következő bűnös élvezet sorit.
Folyt. köv.

MrsCumberbatch 

3 rész után:
Egy szó: Kínos. Több komolyságot vártam volna ettől a sorozattól ilyen sok jó szereplővel. De rettentő kínosra sikeredett. Erőltetett poénok, eltúlzott apakomplexus… pfej.
Értékelve: 3 csillag

9 rész után:
Most hogy behozták spoiler egyszerűen nem tudom abbahagyni. Annyira tündériek együtt. És amikor BB spoiler A spoiler dolog mondjuk nagyon kiakasztott, de ennyit túléltem belőle.
Értékelve: 8 csillag

15 rész után:
Egyre több a komolyság a sorozatban és egyre jobban tetszik. Viszont ez a sok spoiler nyugodtan kimaradhatott volna. Annak pedig, hogy behozták az spoiler témát és komolyabban kezdtek vele foglalkozni, nagyon örülök neki. Viszont nagyon sajnálom, hogy nem hamarabb kezdtek ezzel foglalkozni. Már bocsánat, de ezt az 1x01 óta kellett volna tárgyalni, nem egy évad után… Na mindegy….
Értékelve: 7 csillag

2 évad után:
Mi a fene? Ennyi klisé egy filmben? Az első spoiler óta lehetett erre számítani, hogy ő ezt spoiler, de akkor is. Valahogy vártam, hogy mégse így legyen. Na mindegy. Nem tudom, hogy lesz e 3. évad, de ha igen tuti belenézek, hogy milyen irányba b*sszák el még jobban a dolgokat… Lehet-e ezt fokozni…?! De ha nem lesz új évad nem fog nagyon szíven szúrni. Azta, kész érzelmi hullámvasút ez a sorozat…

Értékelve: 5 csillag

Ja, aki párokat és karaktereket olyan nagyon meg tud imádni mint én, az az ELSŐ intő pillanatban hagyja abba, mert talán csalóka lesz a dolog és újra boldogak lesznek 1-2 rész erejéig, de aztán minden SOKKAL ROSSZABB lesz, mintha az első pillanatban abba hagytad volna. Higgy nekem. :D

pandáslány

1. évad
Problémád van valakivel? Öld meg!
Az elején nagyon megfogott a sorozat, de utána egyre jobban kezdett kijönni Patty igazi személyisége.. Mindig csak a bosszú. Az is nagyon unszimpatikus volt, hogy hiába mondták neki, hogy önző, mégis csak folyton magáról beszélt utána is.. Az egyetlen szereplő, akit szerettem az Brick volt.
Azért még adok egy esélyt a második évadnak, mivel sokan azt írták, hogy az jobb..

2. évad
Oh, she's sweet but a psycho..
Hű.. Nem is tudom, mit mondjak. Az biztos, hogy a csillagos értékelésemen nem változtatok… De ez az évad sokkal durvább spoiler volt, mint az előző.
A részek nagyon lekötöttek, mert mindig volt bennük valami hatalmas fordulat. De az biztos, hogy beteg egy sorozat ez. Én még egy évadot elnéznék belőle, spoiler hogy kerek legyen a történet.. De wow… Ez aztán elvont humor volt a javából.

victoria_m997

Nem rossz sorozat, az alapkoncepciót nagyon izgalmasnak találom, azonban szerintem több volt ebben a történetben, mint amit kihoztak belőle. Azonban abbahagyhatatlan, izgalmas, groteszk, de csapongó.

Zzsófi

Beteg humorának ellenére meglepően sok tanulságot vonhat le belőle az ember. Nézeti magát, szórakoztat, elborzaszt, de kicsit el is gondolkodtat. Az elején vonakodtam tőle, féltem, hogy limonádé lesz az egész, de nem az volt. Ajánlom!
Illetve minden lány snittesnek, aki nézi, üzenem: nézzétek meg spoiler insta profilját. :D
Köszi @Fireheart az ajánlást, jól esett most ez a sorozat meg spoiler! ^^

1 hozzászólás
iamwiki

Láttam képet a sorozatról amikor kijött, de nem fogott meg egyátalán, de aztán nemrégiben felfedeztem egy videót ami a filmből van és hozzá Melanie Martinez zene és eléggé megtetszett. Ezért gondoltam elkezdem nézni hátha. Elég melepő volt és elején nem is tudtam mit gondoljak róla. Fura volt az akcentus, de pár rész után megszoktam. A szereplők is elég érdekesek voltak, de egy idő után megszerettem őket, mert humorosak voltak. Elég vad dolgok történtek ebben az egy évadban.
2 évad: Hát WOW. Elég sok minden történt a második évadban is. Nagyon élveztem, mert vicces volt de olyan dark is. Patty nagyon jó szereplő és izgalmas, Bob is nagyon jó. Sajnálom, hogy befejezték ezzel az évaddal, mivel szerintem elég érdekes lehetett volna látni Patty-t a 3. évadban kibontakozni. Látni, hogy nyilvánul meg az új énje.

Réci

Első évad alapján én nagyon élveztem a sorozatot. Igazi esti kikapcsolódás egy nehéz nap után. A karakterek színesek, vicces és fordulatos. Jó, hogy kiforgatta ezt a szépségversenyes világot. Azért ebben bőven van terepe az iróniának. Az elején kicsit féltem, hogy zavarni fog Bob eltúlzott nőies énje, de nagyon hamar megszoktam. Patty pedig mindig tudott csavart vinni a sztoriba a csetléseivel-botlásaival. Kíváncsian várom a folytatást!


Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

Én gyilkolok, de nem embert ölök.

1. évad 12. rész – Miért történnek rossz dolgok
chickette 

Brick Armstrong: What exactly are you? Gay? Bi? Pansexual? Polyamorous?
Bob Armstrong: The only labels I understand are designer.

Zahra 

Patty: Are you saying that I deserved what happened, just because I was fat? Because I didn't. And if you're saying that, than you're telling every single overweight teenager in America just.. shut up and take it. Even if it means getting punched in the face. And that's not exactly the message I wanna be sending.

Mamori

If Father Swords had said demons were real, maybe bisexuals were too.

chickette 

Coralee Armstrong: Wow, look, what are the odds?
Magnolia Barnard: I work here.
Coralee Armstrong: Those are pretty good odds.

pandáslány

Bob Armstrong: I helped her to be the most of her she could be,and who she was, was a monster.

chickette 

Angie Bladell: Just take a bite.
Patty Bladell: Just take a drink.

1. évad 10. rész – Banán-szív-banán
Kicsicsillag95 

Bob narrációban: Ez volt az én meleg Grace klinikás pillanatom, csak az én outfitem jobb volt mint Ellen Pompeo-é.

2. évad 2. rész – A halott lány

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján