Kedvencelte 11

Várólistára tette 94


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Mikor neki álltam megnézni nem gondoltam volna hogy ilyen lesz, én teljesen másra számítottam, de kellemesen csalódtam, voltak benne nagyon fura megmozdulások, olyan részek ahol csak néztem hogy ez hogyan vagy miért, de összességében szerintem egy érdekes, fura, számomra humoros történetet lett.
A spoiler inkább csak az utolsó előtti részben kezdtem gyanakodni, meglepő volt hogy ő volt.
Kristen Bell szerintem tündökölt ebben a szerepben. A többi szereplői is jó volt, én nagyon bírtam Rexy karakterét, főleg az instagramos nevét. :D
Ha lesz második évad akkor biztos hogy megnézem, kíváncsi vagyok hogy merre halad Anna története. :D

UViki 

Nem tetszett annyira, mint reméltem, hogy fog, de azért teljesen el voltam vele.
Anna karaktere néha már dühítően sok volt, de néha eléggé bírtam a csajt.
Kedvencem Rex volt, kár, hogy ilyen keveset szerepelt benne.
A lezárás katasztrófa spoiler.
A cselekmény viszonylag megfogott, vártam mi lesz a vég, de az volt a bajom, hogy annyira túltolták ezt a szatíra, paródia dolgot, hogy biztos voltam az utolsó részekre a gyilkos személyében.
Minden esetre nézhető.
Olyan abszurd dolgokon nevettem fel, mint például a kislánya halálának oka. Komolyan, ki talál ki ilyet? :D
A tál rakott csirke szerepe mindent visz, brutálisan bírtam benne.
A színültig töltött boros pohár meg zseniális ötlet volt. Már vártam a következő adagot.
Nézhető volt, de újra nem fogom megnézni. Egyszer bőven elég volt. Másodjára biztos nem lenne vicces, inkább idegesítő.

bius07

Ha a sorozat elkezdésénél az ember tisztában van vele, hogy ez egy szatíra és csak kiparodizálja az ilyen filmeket, akkor a siker garantált. Zseniális volt! :D

Csodálkoztam rajta, hogy vígjáték címke van a sorozaton, persze sokat nevettem rajta, mert nagyon fergeteges volt jó pár jelenet, de ez nem olyan fajta humor, amit megszokhattunk.

Én ilyen jellegű filmmel/sorozattal nem találkoztam még, lehet hogy pont ezért tetszett ennyire, de szerintem egy nézést mindenképpen megér, mert ez valami fantasztikus volt. :DD

NaNa_88 

Én ezt úgy néztem végig, hogy nem tudtam a szatíra elemekről. Én teljesen komolyan vettem. Nem egyszer pislogtam is, hogy mi a f…?! Erősen gyanús volt, hogy valamit benéztem. És hát igen. :D Ennek tudatában viszont abszolút tudom ajánlani. Jó kis gyilkossági rejtély némi extrával.

muznik 

Nah, ez már egy valóban jó sorozat!
Meglepő, hogy alig 30 perces egy epizód, de mégis elég sok minden belefér.
Kristen Bell jól játsza a karaktert, a sztori elég csavarral van tele, izgalmas, nem untat.

timea_z

Elég erős indítás volt, a közepe felé kezdett átmenni vígjátékba, de a végére megint szépen bekeményített. Ha a második évad is tarja majd a színvonalat, akkor repül a kedvencek közé.

SunflowerSz 

Valahogy jobbra számítottam, de őszintén nekem nem is volt igazán humoros, a paródia jellegét alig éreztem az egésznek. Szerencsére legalább gyorsan eltelt ez a nyolc rész.

Pnikolett

A vége miatt muszáj vagyok levonni egy csillagot. Ott szuperül kijön hogy szatíra címke szerepel rajta,a rejtély megoldása valóban szatírikus. Egyszerűen nevetséges és teljesen irreális. De ha azt nézem, hogy besorolásnál is szerepel ez – tehát lehetett következtetni szürreális,túlzó dolgokra – akkor meg teljesen oké. A sorozat közben is kijött ez nagyon,de nem volt annyira elfogadhatatlan,mint a végénél. Az az igazság hogy a sorozat egésze tetszett, csak az a végső dolog nem. Hmm…jár az a 7 csillag :)

tonks

Gyorsan nézette magát a 8x30 perc, igazi péntek esti dara élmény lett belőle. Nem tudom eldönteni igazán, hogy mennyire tetszett, de végig érdekelt, mi fog történni. Leginkább WTF sorozatnak mondanám, humor nincs sok benne (bár az 1x05 eleje annyira szürreális volt, hogy hangosan felnevettem rajta), a krimiszálnál a tettes ugyan kitalálható, de nem von le az élményből.

balika88

1.évad
Hoppá! :D Idén ez az első igazán nagy meglepetés számomra. Magamtól a címe alapján nem vagyok benne biztos hogy elkezdtem volna nézni… :D De nagyon ajánlva volt, így bevállaltam, „rövid részek, nagyon jó, megéri megnézni”. Hát a minimum spoiler mentes infók alapján belevágtam és milyen jól tettem! :D
Valóban rövidek a részek, viszont ez biztosította a feszes tempót, nem volt tele üresjárattal, így elég erős tempóban száguldott a történet a meglepő végkifejlet felé!
Hát igen…és akkor a végéről pár szó! :D Mert erősen áll-leejtős lett… :D
Spoiler mögé akkor egy kis spoiler! :P :D
spoiler
Minden esetre elismerésem az íróknak, a hatást elérték, mindenképpen meglepődtem, mert ekkora abszurd dologra nem számítottam!! :D
Viszont a fentieket csak a tényszerűség kedvéért írtam le, valójában tényleg egy nagyon pörgős, rejtély faktort ügyesen adagoló, meglepetésekkel operáló széria és jól is sikerült az első szezon.
7-8 pont között filóztam rajta, de most jó pillanatban írom ezt az értékelőt, így megy rá a 8-as! ;-) Ha jön folytatás (erőteljes utalás volt rá), akkor mindenképp folytatom kis minialkesz Anna történetét, aki mint kiderült, nem tanult abból hogy az alkohol semmilyen formában nem jó gyógyszerrel együtt, legyen az bor vagy akár vodka!! :D

S1: 8/10


Népszerű idézetek

namelesshaker 

We tell children so many lies. Not to worry, not to be afraid, not to belive in mosters. But why don't we tell them a truth? There are monsters. They're just not under the bed.

1. évad 1. rész – 1. epizód
Bogesxd 

Anna: To get to the bottom of something, sometimes you have to remind yourself that if you don't risk anything, you risk everything. And the biggest risk you can take is to risk nothing. And if you risk nothing, what you're really doing is risking not getting to the bottom of something. And if you don't get to the bottom of something, you risk everything.

1. évad 3. rész – 3. epizód
Bogesxd 

Anna: Life is for the living. And so are casseroles.

1. évad 6. rész – 6. epizód
Bogesxd 

utaskísérő: Red or white?
Anna: No, thank you, I don't drink wine anymore. I'll have a vodka.

1. évad 8. rész – 8. epizód
adaline

Rengeteget hazudunk a gyerekeknek. Ne aggódj, ne félj, ne higgy a szörnyekben! Miért nem áruljuk el nekik az igazat? Szörnyek igenis léteznek. Csak nem az ágy alatt vannak.


Hasonló filmek címkék alapján