A légikísérő (2020–2022) 123

0 díj · 7 jelölés

Történet arról, hogyan változik meg egy ember élete egyetlen éjszaka alatt. Cassandra Bowden légikísérő egy bangkoki szállodai szobájában ébred másnaposan, az előző éjszakai buli után. A probléma az, hogy egy hulla hever mellette az ágyban, és fogalma sincs arról, mi történt. A rendőrségtől való… [tovább]

Képek 10

Szereposztás

Kaley CuocoCassie
Michelle GomezMiranda
Michiel HuismanAlex
Colin WoodellBuckley
Rosie PerezMegan
Zosia MametAnnie
Merle DandridgeKim
T.R. KnightDavey
Nolan Gerard FunkVan
Griffin MatthewsShane

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 158


Kiemelt értékelések

Theana 

Üde kis színfolt ez nekem a tucat amerikai sorozatok között. Örülök, hogy Kaley megmutathatta magát, nagyon jól állt neki ez a szerep, a nehéz alkoholista jelenetek jó nyomasztóra sikeredtek. A vágás és a zene külön emelt rajta. A történet érdekes, még ha a gyilkos kiléte nem is volt akkora meglepetés, de az kifejezetten tetszett, hogy homályos maradt Cassie képzelgése. A könyvvel üzenni akart valamit spoiler? Mert ha nem lesz második évad, így is megállja a helyét.
Egyszer elég jó volt.

Puska

Remek, humoros krimi sorozat :) A történet elég izgalmas és szinte végig fentartja az érdeklődést és van benne pár váratlan fordulat is és persze humor is :D
Kaley Cuoco alakitása nekem nagyon tetszett *-* bár tény, hogy azért nemsokban különbözik Penny karakterétől.
Az intró pedig baromi jó! :D
Ha valami gyorsan darálható, izgalmas sorozatra vágysz akkor ajánlom! ^^

alexakarola 

Egynek jó volt. Kaley miatt figyeltem fel a sorozatra, miatta néztem meg. Szerintem jól alakított, szeretem őt, de a karakterét legtöbbször felpofoztam volna, a sok tagadás, főleg magának, és a rengeteg rossz döntés… Jó volt látni viszont nagyon, hogy spoiler
A három kedvencem ♥ Miranda, Annie, és a nyomozónő lett. Illetve a Max-szel való jelenetek is jók voltak, jó kis csapatot alkottak. :D
Ha lesz második évad, akkor azt is szívesen megnézném, ha valami jó történetet kitalálnak hozzá (ha nem lesz túl erőltetett, de azért érdekes), akkor szerintem jobban is fog tetszeni, mint ez az első, mert a karakterek most érték el azt a szintet, amikor jobban bírok mindenkit, szóval várni fogom.

MrsCumberbatch 

Nem tudom milyen felindulásból, de én azt hittem ez egy vígjáték lesz. Pedig annyiszor megfogattam már, hogy ha a leírást nem is olvasom el, legalább a címkékre, műfajra ránézek. Hát ez most sem jött össze.

Kezdeném azzal, hogy kiakasztó, hogy Cassie egy alkoholista p-csa aki meg sem akar változni és ez ismét csak viccesen van tálalva. Ezeknek a sorozatoknak egytől-egyig az a baja hogy nem betegségként tekintenek az alkoholizmusra, hanem istenítik azt és viccesen tálalják. Amikor meg eljön a pillanat, hogy végre foglalkoznak vele azonnal tovább is lépnek.

Továbbá kicsit zavaró a sok ugrálás és az, hogy erre nem kapunk magyarázatot. Mármint oké, jobb esetben ezeket Cassie csak képzeli, de még se utal semmi arra, hogy ez nem misztikus film, és nem történtek meg tényleg…

De hogy pozitívan zárjam: Maga a sztori nagyon jó. A kidolgozás is igazából jó, ha sikerül megszoknod. És egy remekmű lehetett volna belőle ha Cassie spoiler Úgy is elég izgalmas lett volna. Illetve a vége is azért meglepett – bár szintén nem egyértelmű. spoiler És akkor most itt ért véget vagy lesz második évad? Mert nyilván az ügy lezárva, de úgy érzem, van még ebben lehetőség. Ha ennyi volt is elégedett vagyok, de tudnám még nézni.

2 hozzászólás
Kincsanna 

Ahogy a legtöbben, én is Kaley Cuoco miatt figyeltem fel a sorozatra. Sajnos itt is Penny maradt, de így is megérte megnézni.
A zenék klasszak, a sztori ok, nekem bejött a meglehetősen explicit nyelvezet is és annyira klasszul van megírva a forgatókönyv, hogy nézeti az előző rész a következőt.
A mellékszereplők pedig remekek: Michelle Gomez, Colin Woodell, Zosia Mamet… felsorolni is nehéz, nem hogy kedvencet választani.

S_Bíborka 

Azta, oké, összegezzünk. Kérem szépen én ezen a sorozaton rettentően jót szórakoztam. Tisztelettel adózom Kaley Cuoco, Zosia Mamet és Michelle Gomez alakításáért. Michiel Huisman üde színfoltot töltött be, végig a sorozat alatt, talán az ő karakterével tud leginkább azonosulni a néző, véleményem szerint pont úgy is írták meg, mintha ő minket szimbolizálna. Srácok egy fantasztikus thrillert sikerült összehoznotok. Modernebb krimit tártak elénk, bár számomra voltak csavarok amik nem igazán működtek olyan jól, mint azt szerették volna. A Megan-szál is erőtlen volt a fősztori mellett. Cassie sem egy lángész karakter vagy olyan, akit hosszabb távon meg tudtam szeretni, de azért neki is vannak jó pillanatai és végül is a végére egészen büszke szereplő lett. De ő akkor is „csak” egy légiutas kísérő. A történetre viszont egyáltalán, a legkisebb mértékben sincs panaszom. A krimi műfaj mindig is tetszett és utazni is szeretek,a kettő egyvelege nagyon kellemes élmény lett. Fogalmam sincs, mit tudnak még kihúzni a második évadból, mert én úgy vagyok vele, hogy egy is elég volt, szép és kerek történetet alkotott, de persze maradok az újabb évadra is.
Az igazság az, hogy Kaley Cuoco miatt kezdtem bele a sorozatba. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mennyire lép ki Penny karakteréből. Sajnos arra kellett rájönnöm, hogy Cassie karaktere semmiben nem tér el Penny-étől.
Ahogy Cassie háttértörténete beleszövődött a történetbe, a küzdelmeit is megismertük az nagyon jól sikerült. A kedvenc jeleneteim természetesen a Max-szel közös pillanatok voltak. A beszélgetéseik, a vívódásaik nagyon tetszettek. Jó, hogy, úgy ahogy pozitívan ért véget. Megan-nal még mindig nem tudok mit kezdeni, de gondolom, erre majd választ ad a 2. évad.

nightmaremoon 

Nem tudom miért vártam ennyi időt az utolsó rész megnézésével, pedig imádtam. Kaley Cuoco még mindig csodálatos, így nem is meglepő, hogy ő benne a kedvencem. <3

Thaliavilaga

Szerettem ezt a sorozatot, jó kis sztori, a hibái mellett szerethető főhős, izgalmak, melyek kitartottak az utolsó részig. Mondjuk a végére féltem, hogy attól alkoholista leszek, hogy nézem Cassie-t, ahogy iszik. Ennyi vodka a világon nincs is, mint amennyit ő bedöntött. Annie és Max voltak a kedvenceim, de végül Mirandát is megkedveltem. És valljuk be, ezekben az ínséges időkben jó volt repteret és repülőt látni belülről.

DeadBite

Én jól szórakoztam rajta.Modernebb krimit tártak elénk,bár számomra egy-egy csavar nem igazán működött olyan jól,mint szerették volna és a Megan-szál is kicsit erőtlen volt a fősztori mellett.Cassie sem egy lángész karakter vagy olyan,akit hosszabb távon meg tudtam szeretni,de azért neki is vannak jó pillanatai és végülis a végére egészen büszke szereplő lett.A töténetre viszont nincs panaszom.A krimi műfaj mindig is tetszett és utazni is szeretek,a kettő egyvelege kellemes volt.Michiel Huisman üde színfoltot töltött be,talán az ő karakterével tud leginkább azonosulni a néző,véleményme szerint pont úgy is írták meg,mintha ő mi lennénk.Fogalmam sincs,mit tudnak még kihúzni a második évadból,mert én úgy vagyok vele,hogy egy is elég volt,szép és kerek történetet alkotott,de persze maradok az újabb évadra is.

Nyuszibusz

Az első talán 2-3 rész után azt mondtam, hogy na nem, nem nézem tovább :D Aztán valami átkattant és megszerettem ezt a sorozatot. Izgalmas, fordulatos kis krimi. Bevallom csak Kaley Cuoco miatt kezdtem el nézni, kíváncsi voltam, hogy milyen más szerepben, ami nem Penny :D Hát sokban nem különbözött a karaktere, az ivászat is meg volt, még a magyar hang is stimmelt. Az elején iszonyat idegesítő volt. Akiket megkedveltem az Annie és Max, a végére pedig még Mirandát is :D
Összességében jó volt, ha valaki gyorsan megnézhető sorozatot szeretne, akkor ez az.


Népszerű idézetek

namelesshaker 

Megan: Megan Briscoe, and this is my second glass of wine. Actually, it's my third.
Cassie: That is quite a large glass.

1. évad 3. rész – Temetés
namelesshaker 

Shane: We don't call woman bitches okay? That is a phrased used for delinquent fuckbois and sometimes male politicians. She is my friend. She's confused.

1. évad 3. rész – Temetés

Hasonló filmek címkék alapján