A légikísérő (2020–) 36

Történet arról, hogyan változik meg egy ember élete egyetlen éjszaka alatt. Cassandra Bowden légikísérő egy bangkoki szállodai szobájában ébred másnaposan, az előző éjszakai buli után. A probléma az, hogy egy hulla hever mellette az ágyban, és fogalma sincs arról, mi történt. A rendőrségtől való… [tovább]

angol

Képek 8

Szereposztás

Kaley CuocoCassie
Michelle GomezMiranda
Michiel HuismanAlex
Colin WoodellBuckley
Rosie PerezMegan
Zosia MametAnnie
Merle DandridgeKim
T.R. KnightDavey
Nolan Gerard FunkVan
Griffin MatthewsShane

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 85


Kiemelt értékelések

Puska 

Remek, humoros krimi sorozat :) A történet elég izgalmas és szinte végig fentartja az érdeklődést és van benne pár váratlan fordulat is és persze humor is :D
Kaley Cuoco alakitása nekem nagyon tetszett *-* bár tény, hogy azért nemsokban különbözik Penny karakterétől.
Az intró pedig baromi jó! :D
Ha valami gyorsan darálható, izgalmas sorozatra vágysz akkor ajánlom! ^^

Thaliavilaga

Szerettem ezt a sorozatot, jó kis sztori, a hibái mellett szerethető főhős, izgalmak, melyek kitartottak az utolsó részig. Mondjuk a végére féltem, hogy attól alkoholista leszek, hogy nézem Cassie-t, ahogy iszik. Ennyi vodka a világon nincs is, mint amennyit ő bedöntött. Annie és Max voltak a kedvenceim, de végül Mirandát is megkedveltem. És valljuk be, ezekben az ínséges időkben jó volt repteret és repülőt látni belülről.

Destiny

Nagyon szerettem volna imádni ezt a sorozatot, mert tényleg kevés akad a műfajában és általában szeretem a humorral megspékelt krimiket, de ha létezik secondhand embarrassment, akkor ez a sorozat secondhand anxiety-t okozott nekem, amire nagyon nincsen szükségem így a vizsgaidőszak előtt… meg úgy soha.

Kiss_Melinda_Éva 

Kérem szépen én ezen a sorozaton jól szórakoztam. Az igazság az, hogy Kaley Cuoco miatt kezdtem bele a sorozatba. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mennyire lép ki Penny szerepéből. Arra kellett rájönnöm, hogy Cassie karaktere nem tér el nagyon Penny-étől. Ez viszont nem baj, mert jól hozza az alkoholista szőkeség szerepét. Ezen kívül megláttam a stáblistában Michelle Gomez nevét és végleg eldőlt, hogy tetszeni fog a sorozat. (Akinek nem ismerős a név tessék gyorsan Doctor Who-t nézni!)
A sorozatról álljon itt még pár sor: könnyed, humoros krimi, ami fenntartja a feszültséget, így a részek nézetik magukat. Igazán a történet nem különleges. Az egész történetnek a tálalása, ami tetszett nekem. Tetszett az intro, a zene és nagyon jó volt a megosztott felvétel kép. Ezeken kívül még Alex és Cassie kapcsolata is tetszett.


Népszerű idézetek

namelesshaker 

Shane: We don't call woman bitches okay? That is a phrased used for delinquent fuckbois and sometimes male politicians. She is my friend. She's confused.

1. évad 3. rész – Funeralia
namelesshaker 

Megan: Megan Briscoe, and this is my second glass of wine. Actually, it's my third.
Cassie: That is quite a large glass.

1. évad 3. rész – Funeralia

Hasonló filmek címkék alapján