Healer (2014–2015) 73

Jung Hoo, más néven Healer, egy furcsa alak: a gyilkosságot kivéve bármilyen küldetést elvállal. Moon Ho egy igazi híresség, aki riporterként keresi a kenyerét egy menő tévécsatornánál. Young Shin nem valami elismert, szintén riporterként dolgozó nő, akinek példaképe Moon Ho.
A három… [tovább]

Képek 88

Szereposztás

Ji Chang WookSeo Jung Hoo / Park Bong Soo / Healer
Park Min YoungChae Yeong Shin / Oh Ji An
Yoo Ji TaeKim Moon Ho
Kim Mi KyungJo Min Ja
Do Ji WonChoi Myung Hee
Park Won SangJang Byeong Se
Oh Gwang RokKi Young Jae
Jo Han ChulYoon Dong Won
Woo HyunChul Min
Tae MiKang Dae Yong

További szereplők

Kedvencelte 39

Várólistára tette 83


Kiemelt értékelések

Shad 

Noh lássuk: Elején picit megijedtem, mivel az első rész „karakter bemutatásánál” azt hittem, hogy az egész sorozat arról fog szólni, hogy Young Shin a Healer nyomában lesz a célja érdekében: híres riporter legyen. Hála az égnek nem így történt!
Történet: Adott egy fiatal adoptált lányzó, akinek a legnagyobb álma, hogy elismert riporter legyen. Legnagyobb példaképe Kim Moon-Ho, Korea legismertebb hírnyomozó arca. Annyit kell még tudnunk, hogy a lányt egy ügyvéd fogadta örökbe, aki segít a bajba jutott embereken és a frissen szabadult rabokon, mégpedig úgy, hogy nyitott egy kávézót, ahol segít nekik elhelyezkedni, míg talpra állnak és itt üzemelteti ügyvédi irodáját is. Ezen kívül adott Healer , aki tulajdonképpen minden munkát elvállal, ami pénzt hoz a házhoz(egyetlen kivétel a gyilkosság). Egyik este a Healer egy megbízást kap Kim Moon-Ho-tól, hogy szerezzen DNS mintát Young Shintől, amivel egy lavinát indítanak el. A krimi szál nagyon jó, folyamatosan haladunk előre a történetben és kapjuk el egymás után a bűnözőket, miközben persze Healerünknek nincs könnyű dolga, hisz a rendőrség őt is keresi.
Karakterek: Szerencsére pozitívan csalódtam Young-Shinben, egyetlen rész volt, mikor képes lettem volna felpofozni, de viszonylag hamar észhez tért. Healerünket imádtam, a harci jelenetek szuperek és pörgősek voltak. Tiszta kémjátszma volt az egész. Meg kell jegyeznem Jo Min-Ja ZSENIÁLIS hacker volt:D Nagyon sokszor megnevettetett:) Kim Moon-Ho-t az elején nem tudtam, hogy felpofozzam vagy sem, de a végére ő is megemberesedett Még a Cyber rendőrünk is nagy arc volt:) Szerettem mind!:)
Kiknek ajánlom? Mindenkinek! (Ezt mi sem bizonyítja, hogy most először a férjem is végig nézte velem a sorozatot, mert érdekelte:P) :) zseniális történet vezetés, végig pörgő események, karakterek szépen kidolgozottak, harci /kém jelenetek profin végrehajtva, viszonylag kevés csöpögős/sírós jelenet, még sincs hiány romantikában Azt hiszem utána kell néznem Ji Chang Wook filmjeinek is:PP

3 hozzászólás
scheszti 

Annnnyira bajban vagyok ezekkel az értékelésekkel!! :'D Azt hiszem, kb 3 rész kellett, hogy azt érezzem, ez nekem is kedvenc lesz; az utolsó részt befejeztem tegnap hajnalban és este már ültem volna le folytatni, amikor is eszembe jutott, hogy nincs tovább. (Mentségemre legyen mondva, hajnali 3-ig néztem XD) Szóval egy kis darabig küzdöttem a „szokásos” kedvenc sori utáni nihil-érzettel, mert még semmi kedvem nem volt elengedni a Healer-t ❤, most meg küszködök, hogyan foglaljam szavakba, miért is.

Ji Chang Wook már közel került a szívemhez a Suspicious Partner miatt, de itt valóban sokkal összetettem a karaktere, több mindent tud megmutatni magából. bár én legjobban ezt a folyton bújós-ölelős figuráját imádtam leginkább XDDD Tünemény, komolyan! :))

Tetszett, ahogy kibontakoztak a múltban történt események, ahogy összeállt a kép.
Volt néhány kicsit feleslegesen túlzó harcjelenet, meg háztetőkön ugrálás-bukfencezés-gyalog-autósüldözés, de alapvetően rettenetesen jó volt a sorozat dinamikája, az akciórészek, a hacker háttér és a kis kémjátszmák :) Kim Mi Kyung-ot sok sorozat "ajummája"ként láttam már, nagyon örülök, hogy itt nagyobb szerepet kapott. Imádtam a kettősséget, ahogy kinézett a gép előtt, majd amikor kilépett a lakásból XDD home office vs iroda :)))

Annak külön örültem, hogy amikor a két főszereplő között merült fel valami probléma, nem húzták több részen keresztül, nem voltak hatalmas drámák kettejük között és még meg is tudták beszélni a dolgokat. ❤ (Azt mondjuk imádtam, amikor nem beszéltek egymással, de hallottuk mindkettejük gondolatait és azok kiegészítették egymást, szóval mintha mégiscsak beszéltek volna :))

Nagyon édes volt Chae Yeong Shin apukája. Az egész karaktere egy álom, kérek egy ilyet ❤
És persze nagyon szerettem Park Min Young-ot, bájos volt és közben tök kis okos meg talpraesett :) Tőle is több mindent kellene még néznem! :))

Szóval köszönöm, lányok, megint überjó sorozatot ajánlottatok!!! ❤❤❤

5 hozzászólás
Lucy20 

IMÁDTAM MINDEN EGYES PERCÉT! ♥️
Tetszett a sztori, amire felépítettét, szép lassan kiderült az, aminek ki kellett. Igaza van mindenkinek, aki azt mondja, hogy ez a sorozat Ji Chang Wook legjobbja, mert tényleg így van. ♥️ Iszonyatosan jó a két főszereplő kémiája, már csak a szerelmi szálért is érdemes látni. Nem mondom, hogy nincsenek hibái, mert hazudnék, de nálam ettől függetlenül 10+*-os. Az biztos, hogy nem először és utoljára néztem meg. Az OST nagyon jó, rongyosra fogom hallgatni (megsúgom, már elkezdtem xD) ♥️

Dimma 

Mivel mindenkinek mas az ízlése, én őszintén leírom, hogy ez a sorozat nekem nagyon nem jött be. Egyáltalán nem tudott magávalragadni és rettentően unalmasnak találtam… Annyira untam néha, hogy ez az egyetlen koreai sorozat aminek a nézését – ha jól számoltam – körülbelül fél évig húztam.
Sajnos egyik karaktert sem tudtam annyira kedvelni, hogy bárkinek a sorsa, gondj-baja izgatott volna… A történet is gyenge volt, de mégis teljesen feleslegesen agyon kuszálták… A tetejébe pedig a vége is rendesen felbosszantott.
Köszönöm a 20 résznyi semmit!

Sakara 

Imádtam minden egyes percét és nem véletlen: ez a sorozat tökéletes.
Imádtam magát a történetet, a múltba visszatekintéseket, a jelen történéseit, ahogy egyre több mindenre derül fény részről-részre, az akciójeleneteket, a romantikus részeket, az egész sorozatot átívelő izgalmat és humort. Az egész összeszedett volt, a zenék pedig zseniálisan passzoltak hozzá. A karakterek közül (talán néhány negatív kivételével – de még ebben sem vagyok biztos) mindenkit megszerettem. A színészi játék valami elképesztő volt, ki-ki a maga szerepét csodálatosan alakította. Plusz pont, hogy voltak olyan lépések, amikre nem számítottam és így tudott meglepetést is okozni ez a sorozat.
Néhány emberre kitérve:
Ji Chang Wook: A The K2 volt az első sorozat amit láttam tőle és azóta az egyik kedvenc színészem. Imádtam, hogy folyamatosan váltakozott az énje a sorozatban, egyszer férfias volt a fekete ruháiban, aztán kinyúlt melegítőben csoszogott a lakásában, majd egy kissé félős emberkét alakított az újságnál. Szerintem brutálisan jó színész és ennél a sorozatnál sem csalódtam benne, szerintem az akciósorozatok jól állnak neki.
Park Min Young: Imádom, mint színésznő, szerintem nagyon tehetséges és itt is imádtam.
Yoo Ji Tae: A Mad Dog volt az első sorozat, amit láttam tőle és már annál eldöntöttem, hogy megy a kedvenc színészeim listájára. Nem tudok túl sokat hozzáfőzni, imádtam itt is a karakterét és valami elképesztő milyen természetesen tud alakítani.
Kim Mi Kyung: Ő egyszerre volt zseniális hecker, zsémbeskedő néni, nagyszerű barát és nyomozó, valamint egy tökéletes pót-anyuka. Az alakítás csillagos ötös és ennél többet nem is vártam a színésznőtől.
Ők négyen a tökéletes csapat voltak számomra. (kicsit Mad Dog deja vu :D )
Akiket még kiemelnék: az kis futár segéd Kang Dae Yong, a sorozat talán legerősebb nője Choi Myung Hee, a bolondos mester (fiatal és idős egyaránt) Ki Young Jae, a jószívű apuka Chae Chi Soo. Igazából simán kiemelnék még jó pár embert, de így is túl sokat írtam már.

Én mindenkinek ajánlom, mert szerintem ebben a sorozatban nem igazán lehet csalódni.

Gwener 

Ez tulajdonképpen egy tökéletes sorozat.
A vége kicsit összecsapott, és ott van egy kisebb logikai hézag is – de igazából nem is zavaró.

Kim Mi Kyung – az Ajuma :D nekem itt most ő volt az abszolút kedvencem.
Ji Chang Wook – a koreai kaméleon. Azt csinál magából, amit akar. Elképesztő természetességgel dadogott, egy vállmozdulattal új karaktert vett fel, stb. Egyik pillanatban szuper-sexi szuper-hős a fekete szerelésében – aztán meg már otthon slattyog egy kinyúlt melegítőben. Más szerepben is meg kell néznem
A két zsiványt is nagyon szerettem, olyan helyesek voltak mindig.
…és akkor most áradozhatnék vég nélkül…..
Inkább nézze meg mindenki, nagyon megéri :)))))

2 hozzászólás
engiee

A második legkedvencebb doramám és okkal. :D Egy nagyon izgalmas és fordulatos történet, tele romantikával és humorral. Nem lehet nem szeretni, hiszen mindenki megtalálhatja benne azt, ami érdekli. Akció, thriller, humor, románc, MI KELL MÉG? :D
A karakterek iszonyatosan jól kidolgozottak, a szituációk kiválóak, egyszerűen nem tudok olyat mondani, ami negatívum lenne. DE! Talán mégis, mégpedig hogy RÖVID..Csak 20 részes. :(
Aki ráveszi magát, hogy elkezdje, annak jelzem, hogy NAGYON ADDIKTÍV :DD <3

Dreamborder 

Hát ez…hát ez…tökéletes volt! Komolyan! Ezennel ez lett a kedvenc sorozatom. Talán még a Mentalistánál is jobban szerettem!
A legvégéig hihetetlenül izgalmas történetet láthattunk! A karakterek zseniálisak voltak, a színészi játék is azonnal levett a lábamról. Sőt, nem gondoltam, hogy Ji Chang rajongó leszek. :D
Nagyon szerettem és emiatt szomorú vagyok, hogy „már” a végére is értem a sorozatnak.
Az egyetlen apró személyes negatív(abb) véleményem csak annyi, hogy picit lehetett volna lezártabb a vége. Nekem túl gyors volt ez a befejezés. Szívesen néztem volna egy kicsit hosszabb utolsó részt. De ezzel együtt is awww… Szuper volt!
Köszönöm, @Shad, hogy általad megtaláltam ezt a doramát és azt is, hogy volt kivel megbeszélni a részeket. :D

2 hozzászólás
Melanii

Ji Chang Wookban nem lehet csalódni! ;) ..Hát akkor mire vártok?? Indítsátok!!!

Dianka

Ez a 10 csillag csak 9,99 nekem nagyon hiányzik még 5 rész a teljes lezáráshoz…amúgy nagyon tetszett. Izgalmas volt, tele akcióval, nyomozással és romantikával. Nagyon bírtam a karaktereket és elég sok volt belőle de minden összefüggött és érthető volt a történet is. Sok titok övezte a szereplőket is és a sztorit, nagyon tetszett hogy nem csak a végén derültek ki a dolgok,hanem már „útközben” és persze a múlt árnyaira is fény derült. Ji Chang Wook nagyon jó akcióhős, jó áll neki ez a szerep főleg The Whirlwind Girl 2 után ahol elég passzív volt. (Sok volt az ismerős arc ,de valahogy mégsem esett le hogy Kim Mi Kyung a The Hears-ben , Park Min Young pedig a City Hunter-ben szerepelt pedig mindkét sorozat kedvencem.)


Hasonló filmek címkék alapján