City Hunter (2011–2011) 48

Egy félresikerült katonai akcióval kezdődik minden, melynek egyetlen túlélője, Lee Jin Pyo bosszút esküszik társai halála miatt. E terv megvalósítása érdekében elrabolja elhunyt katonatársa újszülött gyermekét, Lee Yoon Sung-ot, hogy kemény harcossá nevelje, s társa legyen a bosszúban. A komoly… [tovább]

Képek 24

Szereposztás

Lee Min HoLee Yun-Seong
Park Min YoungKim Na Na
Lee Jun HyeokKim Young Joo
Hwang Sun HeeJin Soo Hee
Chun Ho JinChoi Eung Chan
Kim Sang HoBae Sik Joong
Choi Jung WooChun Jae Man
Kim Sang JoongLee Jin Pyo / Steve Lee
Lee Kwang SooGo Ki Jun
Goo HaraChoi Da-hye
City Hunter (2011–2011)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
SBS

Kedvencelte 26

Várólistára tette 39


Kiemelt értékelések

Shad 

Noh nézzük:
Történet: az ötlet alapvetően jó. Én az elején elgondolkoztam, hogy miért is rabolja el a gyereket, de a vége fele erre is választ kapunk. City Hunter vadászata szépen fel van építve, egyesével kapja el a korrupt politikusokat. Egyik esethez kapcsolódik a következő és egyre bonyolultabb és bonyolultabb elkapni a következő „áldozatot”. Egyetlen negatívumot említenék, hogy az utolsó emberre iszonyat kevés idő jutott… míg többnyire a többi politikusra 3-4 rész is jutott fejenként, az utolsó embert 1 azaz egyetlen rész alatt „tudjuk le”, konkrétan az utolsó rész 50. percében még semmi sincs elrendezve, így nekem a vége nagyooon összecsapott lett…konkrétan mikor már minden drámát letudtunk kerek 3 perc maradt arra, hogy lássuk a „boldog Happy Endet”…
Karakterek: *nagy sóhaj* miért van az, hogy Lee Min Ho-val képtelen vagyok objektív maradni…szokás szerint jól hozza a karaktert, még az akció jelenetekben is egész jól szerepel, de sok szót nem akarok rá pazarolni, mert nem hiába láttam már az összes doramáját:P Sok szót Kim Na Na-ra sem akarok pazarolni, szerettem a játékos énjét, életemben nem láttam ennyire béna testőrt. Az akció jelenetek 95%-ban a határozottan gyenge jelzővel illetném:P és az utolsó 5 részben szinte el is tűnt…Viszooont amire ki akartam térni az a mellékszereplők, istenkirályok voltak:D mind a gonoszok, mind a jók:) Az ügyészért a szívem dobbant nagyokat, majd megszakadt…az utolsó percig nem hittem , hogy ez lesz a vége. Bírtam az elnök elkényeztetett lányát, Bae Sik Joong ahjussi ♥♥ zabálni valóan édes volt a maga nemében:D Jin Pyo-t szívből utáltam (tehát jól hozta a karaktert), a másik testőr csaj, Go Ki Jun, én még a kis kemény Chun Jae Man testőre is jó volt, bár sokszor nagyon könnyen elpáholták:D
Kiknek ajánlom? talán, akik jobban szeretik az akciódúsabb,csavart történetű,kicsit pszichológiára is hajazó doramákat. Szerelmi szál főleg az első felében van, szóval senki se várjon nagy egymásra találásokat:P minden esetre én nagyon élveztem (a határozottan összecsapott vége ellenére is:( )

Dreamborder

Nem is tudom. Jó kis sorozat volt, viszont egyáltalán nem estem hanyatt tőle. Vannak gyenge pontjai, leginkább az összecsapott vége, de szerethető, izgalmas, sokszor szívettépő, vagy éppen szívmelengető. A sorozat eleje engem valahogy jobban megfogott, valószínűleg azért, mert nehezen bírom ezt a szenvedős spoiler sztorit. Az akciójeleneteket viszont különösen szerettem.
Színészekről annyit, hogy én P.M.Y-ot igazán kedvelem, de ez valahogy nem volt a legjobb alakítása. LMH viszont nem volt rossz. Igazából a mellékszereplők vitték a prímet.
Nekem ez most összességében talán egy erős 8-as lett.

2 hozzászólás
kkata76 

A tökéletes sorozat a verekedős-romantikus-politikai összeesküvéses fajtából, csak veszélyes elkezdeni, mert függőséget okoz.

Röfipingvin

Az általam megtekintett doramak kb 90%-ra igaz, hogy nem éppen merítik ki az action drama fogalmát. A City Hunter kivétel – és persze anno, minek tagadjam, Lee Min Ho neve volt, ami behúzott – és jó kivétel. Rendesen összerakott, kerek történettel bíró dorama, ami végig fent tartja az ember érdeklődését. Azt hiszem ez volt a második, talán harmadik sorozatom Dél-Koreából és napokig képtelen voltam rendre térni a befejezés felett… Aztán nagyon gyorsan megtanultam, hogy náluk ez teljesen hétköznapi és rendben lévő xD Az amerikai film- és sorozatgyártás termékein felnőtteknek nagy érvágás ám xD

Adrienn_Hujder

A Faith után ez a kedvenc sorozatom Lee Min Hótól. Izgalmas, megható, fordulatos, romantikus. Minden megvan benne, ami csak egy jó sorozathoz kell. És politikai, pszichológiai szempontból is nagyon érdekes.

Dianka 

Életem első dorama-ja volt és imádtam. Meglepően tapasztaltam hogy a koreai színészek profik,annyira beleélik magukat a karakterbe szinte elhittem hogy azok akiket játszanak.
Ami kicsit fura (de ez a doramák sajátossága) hogy hiába végződik happy enddel akkor sincs felhőtlen, boldog befejezés.
Maga a történet is nagyon jó, izgalmas,fordulatos,csavaros.Minden egyes pici szál kapcsolódik egymáshoz így elég szövevényes a sztori de mégis érthető. Nah és persze Lee Min Ho-t már ne is említsem….imádom.

Andy_Wienner

Nyugodtan mondhatom, emiatt lettem dorama-rajongó, illetve Lee Min Ho a kedvenc koreai férfi színészem! Ugyebár nekem fontos férfiként, hogy tudjak azonosulni a főhőssel, legyen karizmatikus és elhiggyem neki, hogy „szerepben van”, mert ilyenkor szeretem magam a helyébe képzelni… na már most, Min Ho ezt mind tudja, remek színésznek tartom, nemcsak itt, hanem minden másban, amit láttam tőle és már elég sok mindenben láttam azóta :D A történet is jó volt, az ezredest alakító színész is pazar volt, a főügyészt is csíptem és hát – némi elfogultsággal ugyebár a szebbik nem iránt^^ – Na Na-ért odáig voltam, nem véletlenül top3-as koreai színésznőm Min Young kisasszony, igaz még sajna másban nem láttam, de ha valaki tud ajánlani a főszereplésével egy jó dorama-t, azt megköszönném!


Népszerű idézetek

system456 

A bolondok berontanak oda, ahova az angyalok rettegnek.

1. évad 16. rész
system456 

Nem számít milyen rossz a kapcsolat, ők egy család. „a könyök mindig befelé hajlik.”

1. évad 9. rész
system456 

Egy erős tagadás állítás.

1. évad 9. rész
system456 

Az egyedüli, aki kioldhatja a nyakba kötött csengőt az, aki megkötötte.

1. évad 7. rész

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján