Végzet: A Winx Saga (2021–) 163

Most először az ismert tündérek valódi tinédzserekké válnak, megpróbálván kordában tartani varázserejüket. Elzárva, egy párhuzamos, misztikus világban, az Alfea nevű iskola már több ezer éve adja tovább a varázslat művészetét, ám sosem akadt dolga még Bloomhoz hasonló diákkal. Az emberek… [tovább]

angol
angol · magyar
magyar
Angol · Magyar

Képek 11

Szereposztás

Abigail CowenBloom
Hannah van der WesthuysenStella
Elisha ApplebaumMusa
Precious MustaphaAisha
Danny GriffinSky
Freddie ThorpRiven
Sadie SoverallBeatrix
Eliot SaltTerra
Theo GrahamDane
Jacob DudmanSam

További szereplők

Kedvencelte 22

Várólistára tette 133


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hmm… nem volt rossz, tetszett is, és kíváncsi vagyok a többi részére is. :-D Alig, hogy elkezdtem máris vége lett, olyan gyorsan bedaráltam ezt a 6. részt szűk 5 óra alatt kb XD, teljesen beszippantott, de jó is volt, csak pár szereplő idegesített. XD Főleg Bloom a nyafogásával, és amilyen ostoba volt, de a végére csak csinált valami jót is, csak át kellett rúgni azon a határon, spoiler Nála jobban csak Beatrix és Stella voltak a legjobban idegesítőbbek, de azért nem voltak olyan rosszak csak idegesítőek. XD spoiler Sky, Riven, Dane és Silva, Sam így együtt túl cukik voltak, főleg Sky. Őt nagyon bírtam. :-D Musa, Aisha és Terra is tök jó fejek voltak, bár Terra néha túl sokat beszélt. Aisha túl sokat okoskodott, és Musa pedig tartózkodó, bár ő tényleg nagyon laza volt. XD Szerintem a lányok közül pont ő lett kedvenc. :-D Amúgy a látvány rendben volt, és a sztori felépítése is jó volt, bár kicsit többet vártam volna, ha már tündérekről szól a sztori. Legalább hegyes füleket. XD A zenék is jók voltak, és a szereplők is, bár némelyik idegesített, de azért nem voltak olyan szörnyen rosszak. Még Farah is kedvelhető volt, de ez nem mondható el Rosalind-ról. De nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra én is.

Shad 

A világ nagyon tetszett, csak a legvégén éreztem, hogy kilóg a lóláb CGI terén. Akivel alapvetően nagyon nehezen tudtam azonosulni vagy megkedvelni az maga Bloom, azt nem tudom eldönteni a színésznő miatt vagy csak mert olyan irritálóra sikerült megírni a karakterét…alapvetően, ha lenne folytatás nézném már csak Aisha és Terra miatt is:) mindkettőt nagyon csíptem :)

3 hozzászólás
blackbeakwitch 

Egész jó volt így, hogy elvonatkoztattam a mesesorozattól, nem is vártam el tőle többet mint amit nyújtott. Ennek ellenére nem tudtam amellett még mindig elmenni, hogy Flora Terra karakterénél mennyire mellényúltak és hogy Stellából egy arrogáns mean girl-t csináltak, de szerencsére a végére ő is kedvelhető és pozitív karakter lett. Na meg azt sem értem, hogy a spoiler szerelmi háromszögre mi szükség volt. A mellékszereplők is nagyon érdekes karakterek voltak, főleg Beatrix.
Nézette magát, a hangulat, a fantasy elemek és a látvány nagyon tetszettek, tipikusan nekem való YA fantasy. :D Jaj úgy örültem, hogy a végére kaptunk spoiler
Remélem lesz folytatás, a második évadra még jobbat is kihozhatnak ebből.
Most pedig megjött a kedvem nézni a mesesorozatot.

Esztus

Kiskoromban szerettem a rajzfilm változatát, így nem volt kérdés hogy ezt a sorozatot is megnézem. Nem csalódtam. Az elejét feliratosan néztem az utolsó epizódok felé szinkronnal és meg kell mondjam kivételesen jól eltalálták a szinkronhangokat, jól kapcsolódnak a szereplőkhöz. A kedvenc karakterem Musa volt. Remélem mihamarabb lesz következő évad. :)

Krisztina_Kállai 

Nos, nekem ez nem annyira jött be… Szerettem a Winx Club-ot, és ennek nagyon kevés köze van hozzá. Voltak benne jó pillanatok, de ez a sori inkább csak olyan átlagoska.
A szereplőket kicsavarták, elferdítették, és nekem ez nem jött be. Plusz a kapcsolatokat is összevariálták, nekem zavaró volt.
A szereplők közül Musa volt a kedvencem, Stella rettentően idegesítő volt, Terra kicsit sok volt, Aisha volt még kedvelhető karakter. Sky kedveske volt, de nem értem minek boronálták őt össze Stellával is… Riven az eredetiben kedvenc karakterem volt, itt viszont csak egy piás-füves tini, bármiféle érdekesség nélkül.
A tanárokat csíptem benne, főleg a specialisták harcosok edzőjét.
Bloom amellett, hogy hihetetlenül naiv, és rém ostoba még arrogáns is…. Épphogy odakerül, ő máris kinyomoz, átrendez, felkavar mindent, ami az érkezése előtt évekig jól működött. De ő odakerül, és majd jól megmondja a frankót mindenkinek…
Gondolom lesz második évad, de én arra nem nagyon vagyok kíváncsi.
Összességében, ha sikerül elvonatkoztatni az eredetitől akkor nem olyan rossz, de nekem sajnos nem sikerült.

elentiya

Nem volt ez rossz, nekem még tetszett is. Nyilván nem az eredeti sorozat, de én nem is vártam, hogy az legyen, egyáltalán nem voltak nagyok az elvárásaim. A színészi játék is tetszett, a végére megszerettem mind az ötüket. Látványilag is nagyon jó lett, kíváncsi leszek a második évadra. Nem mondom, hogy tökéletes, de szerintem élvezhető. :)

MrsCumberbatch 

Így az első évad után több kérdésem lett mint válaszom. De főleg az, hogy: Mi a f*sz van?! XD

No, de a lényeg: Nem láttam az eredeti mesét. Talán 1-2 részt, de inkább semmit. Viszont ezek után lehet belenézek. Így nem tudom, mennyire tér el az eredetitől, de nekem így tetszett. Érdekes sztori, jó erők, szimpatikus szereplők. Várom a további részeket.

LittleLiar

Én nagyon szerettem ebből a mesét és ahhoz képest ez nekem egy nagyon nagy csalódás. Ha kiskoromban nem néztem volna meg a mesét és nem szerettem volna, akkor most lehet tetszene, de valahogy mindig ahhoz akarom hasonlítani és így szörnyű.

K_A_Hikari

Rég volt már, hogy annyira beszippantson egy sorozat, hogy este nekiálljak és hajnal 3-ig nézzem, mert nem tudom befejezni. :D
Valószínű jókor is talált meg, mert brutál jó sorozatnak láttam, totálisan lekötött, és nagyon tetszett, hogy a különböző szereplők hogyan bántak a különböző erőkkel.
Olyan azonnal-nézném-a-második-évadot-ha-lenne érzésem van.

Kemiviki 

1. évad: Hát ez nagyon meglepett. Őszintén nem hittem benne, hogy egy elfogadható sorozatot fognak készíteni. A történet jó és kevés rész miatt feszes nincs sok üresjárat, az effektek látványosak, a zenék nekem tetszettek.
Nagyon jó lett spoiler
Ami nekem nem tetszett az Terra karaktere, egyszerűen túl sok volt az a csaj. Én Musa helyében a világból elmenekültem volna ha ő a szobatársam. Plusz nem értem minek kellett ez a spoiler , teljesen felesleges volt. És miért kellett Rivenből egy agyhalottat csinálni?


Népszerű idézetek

whenitrains

Sky: And what realm are you from?
Bloom: California

1. évad 1. rész – Vadon és víz
whenitrains

Aisha: Sometimes being a fairy means you have to deal with shit


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján