Legacies – A sötétség öröksége (2018–) 94

Az elmúlt évtizedben a Vámpírnaplók és A sötétség kora című sorozatok ikonikus hősei meghódították a világot. Az új széria a hagyományokat folytatva a Salvatore bentlakásos iskolában játszódik, és egy új természetfölötti képességekkel rendelkező generáció történetét meséli el, a középpontban… [tovább]

Angol
angol · magyar

Képek 29

Szereposztás

Danielle Rose RussellHope Mikaelson
Aria ShahghasemiLandon Kirby
Matthew DavisAlaric Saltzman
Jenny BoydLizzie Saltzman
Kaylee BryantJosie Saltzman
Quincy FouseM.G.
Peyton 'Alex' SmithRafael
Chris LeeKaleb Hawkins
Demetrius BridgesDorian Williams
Ben LevinJed

További szereplők

Kedvencelte 45

Várólistára tette 188


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Nos, így hogy megnéztem az első évadot… Hát nem tudom. Nagyon tetszik és szerintem ez probléma. Mármint magamat ismerve, ha egy sorozatot nagyon megszeretek azt mindig elb*szódik. Remélem, ez most nem így lesz.

Nekem tetszik, hogy nem egy vérengzős sorozat és főleg, hogy így a „mesés, mitikus lények” vannak/voltak a középpontban.

Nem titok egyébként, Matt Davis miatt kezdtem el nézni a sorozatot és nagyon bejön ez a badass stílusa. Bár szegény még mindig nem boldog…. De legalább nem is szenved annyit. Egy biztos, Julie élvezi ha szenved Alaric ez nyílt titok… De azért a második évadban járhatna neki egy kis boldogság. Ha csak szenvedni fog, tuti kaszálni fogom….

Nos, így a második évadot is végig nézve… Őszintén, nem utálom annyira, mint hittem., hogy fogom. Fordulatos, látványos… Ja, nem túl nagy durranás, de mit várunk Julie Plec-től? Úgy őszintén! Kikapcsolódáshoz viszont jó.

Bár, ha ezt a vergődést és az undorító hazug mocskolódást nem fejezik be a színésznők, akkor Matt tuti nem lesz benne a 3. és a többi?! évadban, szóval lehet, kasza lesz a sorozat…

julcseee 

Két rész után nálam kasza… A második részben az a sárkány könyörgöm, az mi volt?? Már 10 éve is élethűbb sárkányt produkáltak. A főszereplő csajszi valami baromi idegesítő, szépnek szép, de ennyi az összes erénye. Semmi egyedisége nincs, nincsenek mimikái, nagy szemeket tud mereszteni de ennyi. Oké, én nem láttam az Origináls sorozatot, lehet ez a baj? Bár erősen kétlem, ha ez a csaj abban is játszott akkor valszeg már ott is utáltam volna :D

1 hozzászólás
Kemiviki 

1. évad: Nem teljesen azt kaptam amit vártam, de ez sem rossz. Egy közepesen érdekes fantasy köntösbe bújtatott tini drámát kaptunk végül is.
Hopeot a történet végére kezdtem megkedvelni, bár sok döntésével nem igazán értettem egyet. M.G.-t és Rafaelt nagyon bírtam, az ikrekkel változó a viszonyom, Alaric meg maradt ugyan az a szerethető Alaric aki a TVD idején volt (legalábbis ameddig láttam ). Landon meg hihetetlenül hidegen hagy :D
Kíváncsi vagyok milyen irányba viszik majd a 2. évadot, s nagyon remélem hogy az évad végi történéseket nem oldják meg rögtön a következő évad első részében.
2. évad:

Szandi_Máté

Nagyon tetszik ez a sorozat. Általában nem szokásom Természetfeletti lényekről szóló sorozatot vagy filmet nézni.De ez a sorozat valamiért megfogott.A történet is szuper,de a szereplők is nagyon jók benne.Elösször erre a sorozatra találtam rá,majd a Vámpírnaplókra és a másik melléksorozatra A sötétség korára.Mivel szeretem ezt a sorozatot megfogom nézni a többi hozzákapcsolódó sorozatot.A Vámpírnaplókat már elkezdtem nézni.Még csak az elején vagyok,de már most imádom:)

Timi98 

Eléggé gyengén nyitott. Hope-ot játszó színésznő még mindig nem szimpatikus, sőt.. Kezd ellenszenves lenni, nem jó választás volt a szerepre. Ellenben Saltzman- testvérek nagyon aranyosak, sokkal érdekesebbek és szimpatikusabbak, az ő karaktereik miatt érdemes nézni a sorozatot. Caroline és Alaric karaktere semmit sem változott, Ric már a TVD-ben is egyik kedvenc karakter volt, most is így lesz. Olyan ez a sorozat mint valami buta tinidráma. A nyitórész nagyon átlagos volt, semmi izgalom, semmi „hűha” nem volt benne (pedig azért egy nyitás esetén nem árt, hisz meg kell fogni a nézőket…. bááár lehet, hogy a készítőket lustává tette az előre elkönyvelt siker). A folytatások sem lenyűgözőek, nem rosszak inkább átlagosak. Nem múlja fölül az elődsorozatokat, amit előre éreztem. spoiler De azért a 6.rész vége megható lett.
Illetve engem zavar, hogy olyan dolgokba nyúlnak bele ami már a TVD-ben ki lett vesézve. A halál és túlvilágtéma már nagyon kidolgozott, erre most ez a „végső halál” meg feltámadás cucc…jáj. spoiler
Az 1.10, 13 és a 15. rész eléggé jók voltak, tetszettek. A 13-sat Paul Wesley rendezte, ez meg is látszik, mert sokkal jobb mint a többi rész, kicsit TVD- feelingesebb. Az évad végére a sorozat felvett egy egész jó irányt, sokkal összeszedettebb, izgalmasabb (és értelmesebb) részek lettek. Kíváncsi vagyok hogy a 2.évad milyen irányt ragad meg és hogy minőségileg jobb lesz-e, mint az első.

2.évadot a 6.részig bírtam nézni, azt hiszem elengedem ezt a sorozatot… Talán egyszer befejezem, ha már végképp nincs mit néznem…

piciszusz 

Az Originalst nagyon szerettem, ezért mikor nem volt mit nézni, belekezdtem ebbe is. Hát ez egy nagyon tini sorozat, leginkább a Supernaturalhez hasonlítanám. Ha nagyon unatkozom majd nézem még, egyelőre egy évad elég volt.

BlackXentric

A szörnyek sokszor nagyon gagyik. Többet vártam ilyen téren. Hopeot nem kedvelem, nagyon idegesítő. Landon a kedvencem, imádom azt ahogy hős akar lenni. Várom a folytatást.

csillamharcos

A Vámpírnaplók és a The Originals nagyon jó volt. Hogy romlott ennyire a minősége? Remélem folytatni fogják ezt a Sivár szálat a 4. évadban, mert az legalább értékelhető volt. Természetesen voltak benne megható pillanatok, de a szörnyek borzasztóak.

Fremy18

1 évad
Huh, hát ez milyen esemény dús első évad volt.. és a vége..
Remélem megmentik mert ha nem biztos panasz levelet fogok írni annak aki kitalálta ezt a sorozatot. Már nagyon várom az második évadot. :D


Népszerű idézetek

Grétii05 

Hope: – My dad was one of the Earth's original vampires […], my mother was a werewolf alpha […], my grandmother was a witch. So all of those things passed down making me…
Landon: – A unicorn!

kkata76 

– Lizzie! Have you got a sec?
– I have lot of secs. … I mean time.
I./5. rész

1 hozzászólás
h_grett

Hope: …What the hell is going on?
Kaleb: Don’t be a Scrooge, Hope. It’s Christmas.
Hope: No. It’s October.
Kaleb: Christmas is a state of mind, a feeling in the air.

Kameko 

Drága Lizzie!

Remélem, ez segít megérteni, milyen ember is voltam fiatalként. A te korodban emlékszem, egy rakás szerencsétlenségnek éreztem magam, mintha arra várnék,
hogy egy jobb verziómmá alakuljak, hogy elkezdődhessen a valódi életem. De nem az hozott változást, hogy vámpír lettem. A változás apró mozzanatok sora, amik egymásra épülnek, mint egy lépcső a hegyoldalban. Az életed nem áll le, amíg vársz, hogy alakuljon. Most is formálódik. Mindig változol, minden másodperccel. És Elizabeth, nincs veled semmi baj. A neurokémiád különleges kihívások elé állít, de nem vagy selejtes. Fejlődsz és változol minden nap. És ezt csodás látni.

3. évad 3. rész – Salvatore: A musical
Kameko 

Hope: Kérdezhetnék valamit, és válaszolna úgy, ahogy azt hiszem, ő tette volna? Eleget teszek? Azzá váltam, akivé apám szerette volna?

Dr. Goodfellow: Édesem, túl szigorú vagy magadhoz! Azt hiszed, a szívfájdalom
annak a jele, hogy hibáztál. De egyszer mindenkit elveszítünk, akit szeretünk. E veszteség átérzése azt jelenti, hogy valamit jól csináltunk. Megnyitottad a szívedet,
a kockázatok ellenére. Ez az az örökség, amit tovább viszel.

3. évad 3. rész – Salvatore: A musical
elentiya 

Hope: This is the part where you attack me and deeply regret it later.

3. évad 14. rész – This Feels A Little Cult-y
Szonja_Seres

MG: You smell like gummy bears.

1. évad 4. rész – Hope nem példakép
Kameko 

Lizzie: Bejöhetek lógni hozzád? Olvassunk képregényt, vagy valami! Te vagy az utolsó normális dolog a suliban.

M.G.: Ez nehéz lesz. Nem. Nem mintha nem szeretnék együtt lógni veled, csak… Mindig ezt játsszuk el. Rám se nézel, aztán, amikor elfogynak körülötted a többiek, megjelensz, hogy a vállamon sírd ki magad. Nem szeretném, ha így működnénk. Ha mindig keresel valakit, aki betölti az űrt, mások kezébe adod a boldogságodat. Pedig te magad felelsz azért, hogy boldog légy.

3. évad 6. rész – Annak, akit illet

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján