Kedvencelte 5

Várólistára tette 53


Kiemelt értékelések

Dorka 

Eddig elég jó kikapcsolódás. Hálásan köszönöm, hogy egy csomó felesleges „csavart” kihagytak (a klasszikus eltitkolt valamit, de kiderült, aztán megy a veszekedés, sértődés pl.). Elég az alapsztori és a szereplők. Lehet, azért van így, mert könyv az alapja. Persze azért összehoztak egy ütős évadzárót… várom a folytatást.

clarity 

általában szeretem az ilyen kisvárosban játszódó családi sorozatokat, de ez unalom a köbön, a cselekmény unalmas, a karakterek unalmasak, színtelenek, a párbeszédek kényszeredettek, zéró energia/dráma/humor van bennük. sokan a Gilmore Girls-höz hasonlítják, azok látták egyáltalán annak mind a 7 (!) évadát?! a kedvenc sorozatom, szégyen ezt a nyálas Hallmark szerű szemetet ahhoz hasonlítani. remélem nem él meg több évadot.

Kontra_Judit 

Az ilyen sorozatokat szeretem…nincs öldöklés, vámpírok, mindenféle lények. Csak család van, néha összekuszálódnak a szálak. Elválnak, próbálják helyrehozni a hibákat, vannak barátok, törzshelyek, jó kollégák. Testvérek, akik időnként osztják egymást, tini és persze felnőtt szerelmek…ez az élet!
Kicsit a Testvérek c. sorozathoz tudnám hasonlítani vagy az Everwood-hoz.
Nagyon szeretem :)

Avilda 

Pont azt adja, amit elvárok egy kisvárosi sorozattól, imádom.

ünige

Nekem nagyon tetszett ez a sorozat. Életszerű, könnyed, mégis úgy éreztem van mondanivalója. Teljesen beszippantott, annak ellenére, hogy általában nem ilyen sorozatokat nézek. Várom a folytatását.


Népszerű idézetek

bubblejoo 

Helen: Do the storms ever stop?
Maddie: No. But neither do the rainbows.

1. évad 10. rész – Viharok és szivárványok
bubblejoo 

Maddie: I know you guys mean well, but my life is insane. I'm holding it together by duct tape and happy thoughts and I'm near out of both.

1. évad 1. rész – Öntsd ki bátran
Kontra_Judit 

Helen: – Erik Whitley elkötelezted magad, hogy felhízlalsz, mint egy libát?
Erik: – Nos Helen, ha Földanya nem szeretné az íveket, lapos lenne.

1. évad 10. rész – Viharok és szivárványok

Hasonló filmek címkék alapján