Elit (2018–) 65

Las Encinas a legexkluzívabb iskola Spanyolországban, ahová az Elit küldi a gyerekeiket tanulni. Három munkás családból származó diákot is felvesznek az iskolába, miután akadémiájukat egy földrengés megsemmisítette, és az osztálykülönbség okozta szembenállás gyilkossággal végződik. Vajon ki… [tovább]

spanyol · angol
spanyol · angol
spanyol · magyar

Képek 6

Szereposztás

Omar AyusoOmar
Miguel BernardeauGuzmán
Mina El HammaniNadia
Itzan EscamillaSamuel García Domínguez
Ester ExpósitoCarla
Miguel HerránChristian
Jaime LorenteNano
Lola MarceliBeatriz
Danna PaolaLu
María PedrazaMarina

További szereplők

Kedvencelte 41

Várólistára tette 129


Kiemelt értékelések

alettakata

*Az első évadot is nagyon szerettem, de ott Marina és a körülötte kialakult balhé néha már egy kicsit sok volt, viszont nagyon érdekelt ott is minden és kíváncsi voltam, hogy hogy alakul a sorozat. A második évad lassan indult, de annyira jó lett a második felére. Szerintem az utolsó pár rész megugrotta az első évad színvonalát.
Valahol olvastam, tényleg olyan, mintha összekeverték volna a Riverdale-t és a 13 okom volt sorozatokat.
Szóval nekem nagyon tetszik, ajánlom. :)

*3. évad: Egy kicsit gyorsan daráltam le a 2. és 3. évadot, de annyira kíváncsi voltam, hogy mi történik a szereplőkkel és a végére annyira hozzám nőttek, hogy most hiányzik. :D Főleg Ander, ő lett a legnagyobb kedvencem a sorozatban, mindhárom évadban szerettem őt. Lehet, hogy voltak rossz döntései, de más sem biztos, hogy jobban döntött volna és több mindenen ment keresztül, mint sokan egész életükben, nem könnyű feldolgozni ezeket.
Nagyon örülök, hogy végül mindenkinek úgy alakult a vége, ahogy kellett, nem feltétlenül jól, de nekem nagyon tetszett a befejezés. :) Azt sajnálom kicsit, hogy a 4. évadtól elvileg nem ők szerepelnek, de ha a Las Encinas a lényeg, akkor megértem, hisz ők felnőttek.

iamwiki 

*Ez volt az első olyan sorozat amit spanyolul néztem. Annak ellenére, hogy fura volt megszokni a hangot és a beszédet nagyon izgalmas volt. A szereplők legtöbbször szerethető bár van benne néhány nagyon idegestő szereplő is ( de ugye ez kihagyhatatlan). Szeretem az ilyen suliban játszodó sorozatokat úgyhogy ez nálan plusz pont és az is plusz pont, hogy volt benne egy LMBT szál is. Már várom a folytatást.
**Második évad szörnyen jó volt és nagyon izgalmas is. Még többet megtudhattunk a többiekről és az életükről is. Végre úgy alakultak a dolgok ahogy kellett.

Könyves_Flóra

Az első spanyol sorozat amit néztem, ezért kicsit nehéz volt megszokni az elején. De utána egy nap alatt ledaréltam. Bár az évad végét kicsit összecsapottnak éreztem, nagyon várom a következőt, mert kérdésem az maradt bőven. Sajnos a szereplők közöl senki nem lett a kedvencem, mert csak egymás átverésén, és a tőlük külülönbözőek lenézésén pörögtek folyamatosam. Az elején azt gondoltam, hogy csak valami tipikus gimis drámázás lesz az egész, de örülök, hogy pozitívan csalódtam. viszont a csillagozással még várnék kicsit, mert most még zsong a fejem a látottaktól
2. évad:
Határozottan jót tett a sorozatnak az a néhány új karakter akiket ebben az évadban hoztak be. Bár kicsit lassabban indult be, de a végére simán lett olyan jó mint az első évad. Csak kapkodtam a fejem, hogy mik történnek már megint. Ha a következő évadra is tartják a színvonalat elgondolkozok azon, hogy kedvenc legyen belőle.

LittleLiar

1.évad:
Nagyon tetszik ez a sorozat, de viszont nem értem miért kellett már az elején megmondani kivel lesz és mi. Ha a többi évad is ilyen jó lesz, szerintem ez egy óriási kedvenc sorozatom lesz. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kivel mi fog még történni.

2.évad:
Na jó, erre nem számítottam. Ez pontosan az az utolsó rész volt, aminél egyből akarom kezdeni a következőt. Most már tényleg kíváncsi vagyok meddig fogják húzni ezt az egészet.

Fire_bird

1. évad: 6☆
Nem igazán sikerült megszeretnem a szereplőket, sőt a legtöbb szereplő irritált, főleg Marina. Nála idegesítőbb, önző libával régen nem találkoztam. Hazudgál össze-vissza mindenkinek, elárulja a barátait, a családját, ultragáz egy csaj. spoiler spoiler
Akiben azért látok potenciált, az Carla. Igaz, hogy nem volt szimpatikus, de legalább nem egy sablonos, üresfejű gazdag tyúk, #Lu-val ellentétben#, kíváncsi vagyok mi lesz vele/velük spoiler a következő évadban.
Akivel még úgy ahogy szimpatizáltam, az Ander. Őt bírtam. Tetszett a lazasága, és hogy kiállt magáért. Viszont Omart ki nem bírtam állni. Ő minek kellett a sorozatba? Ráadásul mindig megjelent az elit iskolában, amihez neki semmi köze??!! Azért volt pár logikátlanság az 1. évadban bőven. Plusz, ami zavart, hogy több pénzt is fektethettek volna a castingba, illetve több statisztát fizethettek volna. Alig láttunk a szereplőkön kívül más diákokat. És a tanári kar is 1 tanárból és 1 igazgatóból állt, aki ráadásul az egyik szereplő anyja. Az ilyen költségcsökkentő megoldásokat nem szeretem egy sorozatban.
Van pár megválaszolatlan dolog, ami fúrdalja az oldalam, illetve néhány szereplő további sorsára is kíváncsi vagyok, de még gondolkozom, hogy folytassa-e.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Azucena: No dejéis que el pasado se arruine el futuro.

3. évad 1. rész
Bogesxd 

Polo: Supongo que no es lo más normal, pero ¿qué más da ser normal, si puede ser feliz?

3. évad 5. rész
Bogesxd 

Lu: ¿Hoy en día quién busca ser feliz, cuando puede ser el mejor?

mrsp

– That's gotta be against the constitution.
– You have read the constitution?
– No, I haven't. I'm still waiting for the movie to come out.

Bogesxd 

Nano: El dinero fácil engancha más que la heroína.

2. évad 5. rész
Bogesxd 

Lu: Pues es que así son las parejas. A veces tienen buenas y malas rachas, Valerio. Cosa que nunca vas a saber porque nunca has tenido una. Es completamente normal.
Valerio: ¿Normal? ¿Quién quiere lo normal? Nunca ames a alguien que te haga sentir ordinario.

2. évad 5. rész
Bogesxd 

Ander: ¿Qué es eso?
Omar: Tío, soy el Dr. Frank-N-Furter. ¿No has visto Rocky Horror?
Ander: No, he visto Rocky V.

2. évad 5. rész
Bogesxd 

Yusef (padre): Omar no está en su casa. Fuera de casa siempre, siempre se pasa más frío.

2. évad 7. rész
Bogesxd 

Ander: Nosotros somos críos. Jugamos a ser mayores, pero no sabemos ni lo que hacemos la mitad del tiempo. Nos caemos al suelo porque sabemos que siempre va a ver un adulto que nos levante.

2. évad 7. rész
Bogesxd 

Todo el mundo merece a una segunda oportunidad.

2. évad 8. rész

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján