Kedvencelte 1

Várólistára tette 24


Kiemelt értékelések

Andaxin 

Hát ez olyan, amire kíváncsi az ember a végéig, de eközben elég szenvedős.
Úgy látom, hogy nem adták ki a regényt magyarul, pedig kíváncsi lettem volna a %-ra, viszont Harlan Cobent sokan szeretik, és nem csak az alkotóértékelések jók, hanem egy-egy könyvé is, szóval a hiba valószínűleg abban van, hogy túl sok a hat rész, és még – ahelyett, hogy lerendezném annyival, hogy és lengyel, inkább azt írom, hogy – a rendezés, dramaturgia, színjátszás is jaj. (Nekem volt bajom a lengyel zenékkel, nevekkel, fizimiskákkal is, szerintem jobb ötlet lett volna, ha minden sokkal semlegesebb, és nem ilyen speciális környezetbe teszi a rendező, mint pl. Varsó-agglomeráció. Meg ezek az arcok!)
Természetesen a lengyel rendőrök is se**h*lyék, mint a rosszabb amerikai sorozatok nyomozói, akikhez bemegy a spoiler. Erre kíváncsi lennék nagyon, hogy Coben is ilyen hülye zsarukat alkotott-e, vagy ez csak egy rendezői kritika volt a lengyel közállapotok felé?
Nem igazán jöttek be a lengyel netflixes filmek eddig :(

1 hozzászólás
desertangelable 

Borzasztóan bugyuta néha, nem szeretem amikor szándékosan hülyének vannak karakterek beállítva csak azért, hogy a másik karakter zseninek tűnjön, pedig nem az. Annyi logikátlan lépés, döntés volt az egész sorozatban, hogy néha fogtam a helyem. Ennek ellenére lekötött és érdekelt, hogy mi lesz a vége, de szerintem gyorsan el fogom felejteni.

Kontra_Judit 

Harlan Coben regényeit nagyon jól meg tudják filmesíteni, ez már nem az első, amit nézek sorozat formájában. Izgalmas, végig fenntartja az érdeklődést. Jól összeválogatott szereplőgárda.

Devalyn

Nagyon jó, fordulatos sorozat, a szokásos Harlan Coben élmény. Vannak elvarratlannak, vagy erőltetettnek érződő szálak, de összességében érdemes volt megnézni.
Csókoltatom a magyar címadót, milyen kisváros Varsó?

MrsAbbie

Ami idegesített: a lengyel slágerek, zenék, és az is, hogy fura módon, ott laknak a film szereplői abban a néhány egyforma házban, egymás szomszédságában.
Nem mondom,higy nem jó,mi simán végignéztük majdnem szünet nélkül. Engem inkább a kíváncsiság hajtott.., és persze feltettem a férjemnek itthon a saját kérdésemet, amikor lement a függöny, és a záró jelenetet *feldolgoztam*.
Egyébként fura volt a két esemény,de jó is volt,hogy megzavart engem, néha untam és arra gondoltam,hogy jól meghúzva meg az unalmas részeket is kiszedve, lehetett golna inkabb egy 2 órás film. A dns hercehurca sem érdekelt benne, szóval nekem legyen egy erős közepes,vagy annál kicsit jobb . Van egy „Harlan Coben” könyveiért rajongó ismerősöm,miatta kezdtem bele ebbe a sorozatba. Na és a magyar szinkron miatt.
A végén a kiscsaj pedig egy vicc..,mondjuk az is vicc nekem, ha spoiler


Hasonló filmek címkék alapján