Pánik (2021–2021) 11

A történet középpontjában egy isten háta mögötti kisváros áll, ahol minden végzős diák részt vesz egy nagyon veszélyes játékban, ahol a főnyeremény egy az életet megváltoztató pénzösszeg és ezzel a menekülés lehetősége. A játékosoknak anonim bírák utasításait követve kell szembenézniük a… [tovább]

angol

Szereposztás

Olivia WelchHeather Nill
Mike FaistDodge Mason
Jessica SulaNatalie Williams
Ray NicholsonRay Hall
Camron JonesBishop Moore
Lee EddyChristine Langley
Kariana KarhuLily Nill
Leslie Ann LealSummer Calvo
Enrique MurcianoJames 'Jimmy' Cortez
Tatiana RobertsShawna Kenny

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

BZsofi 

Meg kellett néznem még egyszer, hogy minden a helyére kerüljön. De nem hiszem, hogy most láttam utoljára. Valahogy imádom a tinikönyveket és -sorozatokat, hiába lesz lassan tinikorú a nagyobb gyerekem. :)

Ainsel 

Mi volt ez?! Honnan szedtek össze ennyi béna színészt? És az a rettenet gagyi CGI tigris kinek az érdeme? Jó ég… Maga a Pánik tipikusan az a fajta játék, amit egy rakás idióta tini tud csak kitalálni. Izgalmas? Nem. Kreatív? Nem. Félelmetes? Ahahahaha… Az a félelmetes, hogy ennyi ember hogy lehet ilyen hülye egyszerre. Hagyjuk is, mérges vagyok magamra, amiért végignéztem. Reméltem, hogy a végén kifut valahova, lesz valami meglepetés, amiért azt mondhatom, hogy megérte. Nem volt. Kínosan erőltetett szerelmi háromszög volt (bár Bishopnál egy cserép muskátli is tudna férfiasabb és érdekesebb lenni), és szenvedő tinik. Tipikus YA, a bugyutább fajtából.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján