Kedvencelte 101

Várólistára tette 209


Kiemelt értékelések

Lexy

Kicsit csalódott vagyok a befejezés miatt, nekem egy kevésbé pozitív befejezés jobban bejött volna, de ez legyen a legnagyobb bajom. A film attól még persze szuper volt, minden percét végigizgultam, néhány jelenetnél pedig komolyan megállt bennem az ütő, spoiler Maga a játék, a Nerve, véleményem szerint elképesztő ötlet. Nagyon elborult, de hitetetlenül kreatív. Sajnos simán el tudom képzelni, hogy a való életben is létrejöjjön valamikor egy ilyen játék, és az embereket ismervén, a filmben lejátszódó helyzetek akár valósággá is válhatnak… Azt még szeretném elmondani, hogy imádtam a tetkót. Egyszerű, de nagyszerű volt. :D Mindent összevetve, számomra telitalálat volt ez a film, élveztem minden egyes jelenetét, tetszettek a színészek, a megvalósítás, az izgalomfaktor pedig a maximumon volt. Bátran fogom ajánlani másoknak is. :)

2 hozzászólás
Charityy 

Annyira be akartam kedvencelni, de a film vége sajnos lerontotta :( spoiler A nélkül sokkal tanulságosabb lett volna a film. Persze így is átjön a mondanivaló, de a fiatalok így majd azt hiszik, hogy minden okés, nincs ezekkel a játékokkal semmi gond, spoiler
Az alapötlet fantasztikus, tökéletesen kivetíti a mai világunkat, a technika által uralt társadalmat. Sajnos simán elképzelhető, hogy ez, vagy ehhez hasonló megtörténik a mai világban és annak súlyos következményei lennének.

Nihilchan 

Az ötlet eléggé tetszett, ráadásul végig izgalmas volt a film. Néha úgy éreztem, tövig rágom a körmeim. Emma Roberts azonban idegesített és a vége is lelombozó volt számomra, nem tetszett. Közös esti filmezéshez jó volt, de nem hiszem, hogy maradandó élmény.

Andi

10 csillag lett volna, ha kap egy normális befejezést..
spoiler

NaNa_88 

Nagyjából amire számítottam.
Tetszett, hogy mivel pörgősre tervezték a filmet, ezért már az elején nem szórakoztak azzal, hogy mindenkit részletesen bemutassanak. Volt negyed óra, amíg szoktattak minket az arcokhoz, aztán már le is kellett smárolni Dave Francot. :D spoiler
A végén lehettem volna boldogabb is. spoiler De ugyebár ez nem az a műfaj, ahol nagyon nagy mélységekre kellene számítani.
A legjobb tulajdonsága a filmnek, hogy tényleg szinte elejétől a végéig pörög. Nem sok üres járat van benne. A romantikus szál nekem kissé sok volt, így lényegében kevesebb, mint 24 óra alatt. :D Megkedvelheti, rágerjedhet ennyi idő alatt? Persze! De a nagy érzelmeket hagyjuk. Nem biztos, hogy ennyire önfeláldozó tudnék lenni valakivel, akit egy napja sem ismerek. Még ha kedvelem is. De ez én vagyok.
Összességében jó volt. Izgalmas, tempós, jó zenékkel. Pár részletre még kíváncsi lettem volna, de azt ha akarom, akkor majd könyv formájában. :P
Lényegtelen infó: az én szélyes kedvencem Miles Heizer volt. A Parenthood óta szeretem a gyereket. :)

4 hozzászólás
Fangirl033

I-M-Á-D-T-A-M! Már nagyon vártam, hogy megnézhessem a filmet, előzetesek alapján bejövős volt, és miután a filmet is láttam, eldöntöttem, hogy könyvben is muszáj megszereznem, kíváncsi vagyok, hogy az milyen lesz. *-*
A filmről még annyit, hogy nagyon jók voltak a színészek, a feladatok, és ez az egész alapötlet, maga az Idegpálya. Biztos, hogy egyszer még újra meg fogom nézni! :)

AniTiger 

Tulajdonképpen tetszett, bár a könyv jobban. Mondjuk eléggé más volt… Hmm… Azért a Roberts-Franco páros miatt lehet, hogy újranézem még. :'D (Ó, és hadd ne beszéljünk Machine Gun Kelly-ről, akiről most hallottam először, de máris imádom. :'D Zakkant.)

2 hozzászólás
LoneWolf 

Tipikus 'young adult' alkotás, egy visszautasítás után kitűnni vágyó, 'túl' szép lánnyal és egy kockahasú rosszfiúval a főszerepben. Az alapötlet ettől függetlenül egész jó és ez a játék remekül bemutatja, hogy egyesek mennyi mindenre képesek lennének egy kis elismerésért és hírnévért, de úgy érzem, amilyen beteg ez a világ, a valóságban jóval többen halnának meg az efféle kihívások miatt. Emellett talán még a zenéket díjaznám, mivel a Tron-t idéző elektronikus dallamok igencsak felhúzták a film hangulatát, de nem ez volt Emma Robers és Dave Franco legjobb szerepe…

2 hozzászólás
Pandalány

Nekem tetszett ez a film, lehet jó hangulatban találtam meg.
Kellett most ez az adrenalin löket, a két főszereplőt bírom (Dave Franco szívemcsücske), és szerintem ez egy érdekes, ugyanakkor ijesztően mai történet.
Az alapötlet jó, de azt el kell ismerni, hogy egy ilyen játék létrehozásának lehetősége nem is áll messze mai korunk technika tudásától. Az, hogy a telefon, az internet ennyire behálózza a mindennapjainkat, hogy mindig mindenhonnan tudunk a világ más pontjain zajló eseményekről, meglehetősen ijesztő tud lenni. Túl sok információ, nem csoda, hogy felgyorsult világban élünk.
A feladatok közül az volt a legijesztőbb számomra, amikor a harmadik versenyző (az a srác) a sínekre feküdt és végig mutatták. Persze a többi is izgalmas volt, de ott éreztem igazán a feszültséget.
Könyvben nem hiszem, hogy elolvasom a történetet, de ez a film tetszett és újra fogom nézni.

ellamuci 

Nagyon tetszett a film, izgalmasabb,pörgősebb, egy percig se unatkoztam.
Jó az alaptörténet.
A főszereplők nagyon jól beválogatták, összeilletek.
A film végénél a döntőben játszottak hát durva, beszarás volt, megijedtem :D
Szerintem jól sikerült a befejezés.
Az biztos újra meg fogom nézni a filmet. A könyvet nem is fogom elolvasni.


Népszerű idézetek

Pandalin 

Sydney: Elmegy melletted az élet! Meg kell tanulnod néhanapján kockáztatni is!

Nutellaღ 

Tommy: You only use ten per cent of the internet


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján