Megtorlás (2023) 33

Matt Turner egy Berlinben élő amerikai üzletember, egy nap, amikor a gyerekeit iskolába viszi, telefonhívást kap, egy titokzatos hang figyelmezteti Mattet, hogy a járművét robbanóanyaggal szerelték fel. Hogy megvédje családját és megoldja a rejtélyt, Mattnek követnie kell az idegen utasításait,… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Liam NeesonMatt Turner
Lilly AspellEmily Turner
Noma DumezweniAngela Brickmann
Jack ChampionZach Turner
Embeth DavidtzHeather Turner
Matthew ModineAnders Muller
Arian MoayedSylvain
Emily KuscheMila
Daniel Graveférfi a telefonban (hang)
Márkus LucaKat

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 45


Kiemelt értékelések

fefe1968

Hát igen, Liam kicsit megöregedett. Itt már egy pofon sincs, még a fiának sem kever le egyet, pedig nagyon kellene! Egy öregember telefonálgat másfél órában. Ez más akciófilmeknél egy snitt és ugorhatunk. És hiába a rövid játékidő, még ez is kivan töltve családi konfliktusokkal, mert a sztori kb. negyedórás lenne. Egy közepesen jó csavarra azért futotta a végére, ezért kap pontot! A magyar rendezés engem nem hat meg, sőt, így utólag már látom benne a magyar akciófilmek bugyuta világát, csak hát a színészek itt nem felolvassák, hanem igyekeznek eljátszani a szövegkönyvet.

Junes 

Hát ez valami kritikán aluli kliséfilm volt. Liam Neeson mintha elfelejtett volna játszani, vagy csak a klónját beállítják egy snittbe, és kész. A kedvezményes nap jegyára is sok volt rá….
A három csillagot egyrészt Antal Nimród miatt kapta, másrészt pedig a meglepetés gyilkos miatt a végén. Az összes többi….felejthető.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján