Felelsz vagy mersz (2018) 260

Truth or Dare
100' · amerikai · thriller, horror 16 !

Egy ártatlan, baráti „Felelsz, vagy mersz” játszma véresen komollyá válik, amikor valaki (vagy valami) hozzálát, hogy mindenkit megbüntessen, aki hazudik, vagy nem hajlandó teljesíteni a játék „mersz” részét.

angol
angol · magyar
magyar

Képek 2

Szereposztás

Tyler PoseyLucas
Landon LiboironCarter
Hayden SzetoBrad
Violett BeaneMarkie Cameron
Brady SmithRoy Cameron
Sam LernerRonnie
Aurora PerrineauGiselle
Lucy HaleOlivia Barron
Nolan Gerard FunkTyson Curran
Sophia AliPenelope Amari

További szereplők

Kedvencelte 13

Várólistára tette 120


Kiemelt értékelések

HeuRéka 

Egy rossz snapchatfilter démon megold egy szerelmi háromszöget. The End.

1 hozzászólás
Törpillaa 

Tetszett, nem volt olyan rossz, mint elsőre gondoltam. Vártam már azt mikor nézhetem meg. Egy csapat baráti társaság, úgy dönt, hogy ideje tavaszi szünet elutazni, bulizni. Olivia a nagyon naiv szűzies lány sosem mond nemet, de amilyen rafkos, azért hazudik is, és titkolózik, a legjobb barátnője előtt. Ezért az első vele szóba álló pasi, aki mellesleg tök idegen, spoiler És mekkora szívás lesz utánna… Jó volt az alapsztori, a szereplőkkel sem volt semmi bajom, bár kicsit túl sok volt a hiszti.

Nihilchan 

Az ötlet tetszett, de a legtöbb szereplőtől túl hamar megszabadult, némelyik tétel a játékban kegyetlenül idióta volt és igazából ez egy nyamvadt szerelmi háromszögre épülő majomkodás, démonos-játékos köntösben. Jobban tetszett volna, ha nem az a két főszereplő lány, akik. Nézhető volt.

mandu 

A vége miatt jár a plusz egy csillag, de amúgy tényleg sz*r film volt :D Komolyan erre vártam hónapokat?

balika88

Végső állomás picit más köntösbe ültetve. Délutáni / kora esti filmnek bőven jó volt! :-)

2 hozzászólás
Nevra 

WTF! Fuu ez nagyon jó volt. Néhány jelentnél már előre tudtam mi fog történni, de ez semmit nem von le belőle. Tyler Posey volt az abszolút kedvencem, meg nagyon bírtam Hayden Szeto-t is, nagyon jól játszott, na meg azért is mert spoiler.
Ez a felelsz vagy mersz játék nagyon jó ötlet volt. Bár akinek ezek után nem jön meg a kedve a játékhoz..:D nekem nagyon is megjött. spoiler Aki viszont nagyon idesegített az Markie volt..spoiler Na és az, hogy spoiler
A VÉGE. UHHHH:OOOO Nem az a fajta, hogy napokig nem is tudok másra gondolni csak arra, hanem az, hogy: Milyen zseni volt a rendező és a forgatókönyvíró, hát ilyen ötletet.
Ja és a templom nagyon jó helyszín volt, sötétben én is elmennék oda.:D
Abszolút újranézős:D

julcseee

Egyszer nézős kategória, bár abszolút nem bánom hogy nem moziban néztük… a szereplőket szerettem a sorozatokból (PLL, TW), szóval már csak ezért is muszáj volt megnéznem a filmet, végülis nem csalódtam, bár tény, hogy nulla elvárással fogtunk neki :)

NaNa_88 

Pont amire az előzetes alapján számítottam. Igazából nem is tudom miért néztem meg ezek után. :D A vége egész jó volt. Legalább úgy fejeztem be, hogy nem csapkodtam az asztalt.

2 hozzászólás
UViki 

Tyler Posey, persze bármikor.
Lucy Hale, ha lehet inkább soha.
A történet maga érdekes, van benne potenciál, ami kimerül abban, hogy démonos, szerelmi háromszöges tucatsztorivá válik.

victoria_m997

Vígjáték volt ez inkább, mint horror, de egyébként ötletes, igazából én élveztem, de ha nem moziban látom, valószínűleg nem tetszik annyira. Moziban valahogy minden film jobb. Amúgy tipikus tinihorror. Nem hiszem, hogy újranézem.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján