Felelsz vagy mersz (2018) 165

Truth or Dare
100' · amerikai · thriller, horror 16

Egy ártatlan, baráti „Felelsz, vagy mersz” játszma véresen komollyá válik, amikor valaki (vagy valami) hozzálát, hogy mindenkit megbüntessen, aki hazudik, vagy nem hajlandó teljesíteni a játék „mersz” részét.

angol
angol · magyar
magyar

Képek 2

Szereposztás

Tyler PoseyLucas
Landon LiboironCarter
Hayden SzetoBrad
Violett BeaneMarkie Cameron
Brady SmithRoy Cameron
Sam LernerRonnie
Aurora PerrineauGiselle
Lucy HaleOlivia Barron
Nolan Gerard FunkTyson Curran
Sophia AliPenelope Amari
Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 124


Kiemelt értékelések

HeuRéka

Egy rossz snapchatfilter démon megold egy szerelmi háromszöget. The End.

1 hozzászólás
Törpillaa 

Tetszett, nem volt olyan rossz, mint elsőre gondoltam. Vártam már azt mikor nézhetem meg. Egy csapat baráti társaság, úgy dönt, hogy ideje tavaszi szünet elutazni, bulizni. Olivia a nagyon naiv szűzies lány sosem mond nemet, de amilyen rafkos, azért hazudik is, és titkolózik, a legjobb barátnője előtt. Ezért az első vele szóba álló pasi, aki mellesleg tök idegen, spoiler És mekkora szívás lesz utánna… Jó volt az alapsztori, a szereplőkkel sem volt semmi bajom, bár kicsit túl sok volt a hiszti.

mandu 

A vége miatt jár a plusz egy csillag, de amúgy tényleg sz*r film volt :D Komolyan erre vártam hónapokat?

Nevra 

WTF! Fuu ez nagyon jó volt. Néhány jelentnél már előre tudtam mi fog történni, de ez semmit nem von le belőle. Tyler Posey volt az abszolút kedvencem, meg nagyon bírtam Hayden Szeto-t is, nagyon jól játszott, na meg azért is mert spoiler.
Ez a felelsz vagy mersz játék nagyon jó ötlet volt. Bár akinek ezek után nem jön meg a kedve a játékhoz..:D nekem nagyon is megjött. spoiler Aki viszont nagyon idesegített az Markie volt..spoiler Na és az, hogy spoiler
A VÉGE. UHHHH:OOOO Nem az a fajta, hogy napokig nem is tudok másra gondolni csak arra, hanem az, hogy: Milyen zseni volt a rendező és a forgatókönyvíró, hát ilyen ötletet.
Ja és a templom nagyon jó helyszín volt, sötétben én is elmennék oda.:D
Abszolút újranézős:D

julcseee

Egyszer nézős kategória, bár abszolút nem bánom hogy nem moziban néztük… a szereplőket szerettem a sorozatokból (PLL, TW), szóval már csak ezért is muszáj volt megnéznem a filmet, végülis nem csalódtam, bár tény, hogy nulla elvárással fogtunk neki :)

NaNa_88 

Pont amire az előzetes alapján számítottam. Igazából nem is tudom miért néztem meg ezek után. :D A vége egész jó volt. Legalább úgy fejeztem be, hogy nem csapkodtam az asztalt.

2 hozzászólás
balika88

Végső állomás picit más köntösbe ültetve. Délutáni / kora esti filmnek bőven jó volt! :-)

victoria_m997

Vígjáték volt ez inkább, mint horror, de egyébként ötletes, igazából én élveztem, de ha nem moziban látom, valószínűleg nem tetszik annyira. Moziban valahogy minden film jobb. Amúgy tipikus tinihorror. Nem hiszem, hogy újranézem.

H_Anita

Igazából semmi értelme nincs megnézni ezt a filmet, horrornak nem horror, mert igazából csak maximum 1 jumpscare van benne, de az is gyenge, szóval nem ijesztő. A sztori is kicsit olyan semmitmondó. A befejezés méginkább. A színészi játék is pocsék volt szerintem. Szóval szerintem egész nyugodtan kihagyható.

1 hozzászólás
Laren_Dorr 

Egyszeri agykikapcsolós ijesztgetésnek még elmegy. De ez a sablonos tiniábrázolás már idegesít. Pedig lehetne jól is csinálni (rád nézek Valami követ).


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján