Kedvencelte 9

Várólistára tette 97


Kiemelt értékelések

Haspók 

Nem lett nagy kedvenc,de nem volt rossz. Lassan építkezett, néhol aztán hirtelen felgyorsultak az események,aztán leültek, de valahogy mégis odaszögezett a képernyő elé.
Talán a karaktereket bírtam ,főleg Holly Gibneyt, meg Ralph-t és a feleségét.
A vége tényleg mintha nyitva maradt volna(talán egy esetleges folytatás berendelést szeretnének a készítők), de csak azoknak,akik a stáblista után is tovább nézik a sorozatot. A többinek olyan,mintha befejeződött volna.

2 hozzászólás
Little_Monster 

Nem hiszem el, hogy tényleg ennyi volt. Nagyon izgalmasan kezdődött. Az első pár rész után feszülten vártam, hogy mi tud ebből kisülni, hiszen mindent láttunk, nincs rejtély. De közben persze, hogy van. Napokig gondolkoztam, hogy mi lehet, ki tette, miért és hogyan. Erre rövidre zárja az egészet már a közepén, ráadásul ilyen bullshit természetfeletti rizsával?! Nagy csalódás volt! Ha zs kategóriás gagyit szeretnék nézni, nem Kinget választom. A felétől úgy ellaposodott, hogy szenvedés volt nézni. A végére az izgalom tejesen elkopott, mondanivaló nem volt, nyitott kérdések nem maradtak és ezt a halott, semmibe vesző dialógusok csak fokozták. King iránti tiszteletből végignéztem, nehéz volt.

2 hozzászólás
sfox33 

Érdeklődve néztem ahogy szép, lassan kibontakozik és végére hasba szúr, az utóbbi nem jött be. A végén nagyon gyorsan és szerintem amatőr módon zárták le, a 9,5. részig nagyon élvezhető, ahogy a misztikum és az ésszerűség egymás ellen küzd majd vállvetve. A nyomozó karaktere kicsit zavaró volt számomra.

hpatricia_ 

Nagyon szeretem a Stephen King adaptációkat, de sajnos ez most nem fogott meg annyira, mint vártam.
A történet izgalmasan indult, teljesen beszippantott, kb. az ötödik részig. Ráérősen építkezik, ugyanakkor van egy pont, amikor túl sok információ zúdul a nézőre és sok kérdést hagy maga után. Legalábbis nálam így történt.
A karakterek élete és személye végig érdekes volt számomra és plusz pont, amiért a gyilkossági nyomozás közben megismerhettük egyes karakterek életét. Hollyt nagyon megkedveltem és nagyon shippeltem Andy-vel :D
Számomra nagy kérdés maradt, vagy nem figyeltem eléggé vagy nem derült ki, hogy spoiler
Egyszer mindenképp megnézhető az első évad, főleg azoknak, akik szeretik a misztikus krimiket és/vagy Stephen King által formált világot, hangulatot, rejtélyt.

KingucK 

A könyv kicsit más volt, de számítottam rá, hogy lesz változtatás, és így számomra is izgalmasabb volt. Arra kíváncsi vagyok, hogy készül-e második rész a könyvhöz valamint második évad.
A szereplők nagyon jól válogatottak, a hangulata izgalmas és feszült.
Összességében jól sikerült a sorozat.

Gyula_Radics 

A könyvet olvastam először. Jobb volt…mint mindig. Egyszerűen King legtöbb műve nem vászonra való.
Annyira az emberi lélek psychéjébe hatol, olyan részletes karakterábrázolásai vannak, amit egyszerűen a vásznon nem lehet visszaadni.
A Kívülálló a jó adaptációk közé tartozik minden hibája ellenére.
Az első 3 rész színtiszta krimi, nagyon tetszett, aztán a közepe felé nekem ellaposodott kicsit. (kb.:4, 5, 6, 7. rész). A könyvben valahogy jobb a cselekmény tempója. Aztán az utolsó részekre újra összekapta magát a sorozat, és a befejezés is elég tisztességes adaptációja a könyvnek.
Holly Gibney karakterét én kicsit másképp képzeltem el. Ő Kingnek egy visszatérő szereplője. Azt hiszem a Mr. Mercedes könyvben úgy jellemzik, hogy fehér, vékony, barna hajú, ezért kicsit meglepett, mikor megjelent itt a sorozatban….
Összességében egy tisztes iparosmunka „A Kívülálló” adaptációja. A könyvet nagyon ajánlom mindenkinek, mert King legjobbjai közt van.

timea_z 

Remekül követte a könyv cselekményét szinte végig. Ahol változtattak is rajta csak javítottak szerintem. Két dologba tudnék belekötni, a nagyon komor hangulatba, a könyvben nekem nem így jött át, legalábbis nem ennyire. A másik pedig, hogy nagyon lassú, 8 rész elég lett volna.

julcseee

King fanként kötelező volt nekem ez a sorozat megnézése. És igen, nem is csalódtam, bár tény hogy azért nem ez lesz a kedvenc king adaptációs sorozatom. Végig tartja a feszültséget, az utolsó 5 részt egy délután alatt ledaraltam mert annyira kíváncsi voltam rá. A vége nem lett katarzis élmény de csalódtam is volna , ha spoiler De azért jó volt, én ajánlom a műfaj kedvelőinek

Osli75 

Azért úgy érzem az utolsó rész után is, hogy valami nyitva maradt. Persze nem a végére gondolok… muszáj lesz elolvasni azt hiszem

DavyJones 

A kívülálló sorozat elnyerte a tetszésemet, jó volt a története , cselekménye , színészi alakítások. Stephen King szokásos történetei. A kedvenc karakterem Cynthia Erivo volt, aki nagyon jó színészi alakítást hozott.


Népszerű idézetek

loranda

Ahogy a mondás tartja:
„Ha Isten komolyan utál, teljesíti a legnagyobb vágyadat.”


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján